Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 319 oldal |
miután megreklamáltam,hogy egy randa karcos rádiót kaptam postáztak egy másikat. Ez már szépen dobozban+ birítékban érkezett. Nekem teljesen tiszta a hangja,akkor sem megy el az állomás ha menet közben hsználom.
gomb elemmel! 

ilyen rádiós tollat a rossmannban is láttam,kb. 500Ft,de szerintem nem vmi nafgy szám,gomelemel műxik,ami tök hamar kimerül! 

Ma + tegnap nyitva volt már a bolt egyáltalán,vagy hétvégén tényleg zárva?
Kereskedelmi szünet!
Kereskedelmi szünet!

Paint
Nekem recseg, meg minden....azt hittem jobb
Nekem recseg, meg minden....azt hittem jobb

Dervic írtam @-t.
Szia,
mostanában általában minden hétköznap kinyitott, legalább egyszer,de az volt a gyakoribb, hogy többször. Úgy fél-öt, öt magasságáig, ha jól emlékszem, később már nem.
mostanában általában minden hétköznap kinyitott, legalább egyszer,de az volt a gyakoribb, hogy többször. Úgy fél-öt, öt magasságáig, ha jól emlékszem, később már nem.
sziasztok
talán lemaradtam,de szeretném megkérdezni: most nem csak hétfőnként van nyitva a bolt?
talán lemaradtam,de szeretném megkérdezni: most nem csak hétfőnként van nyitva a bolt?

A nyakbaakasztós rádió, illetve a toll az szól nektek rendesen?
A bolt ma kinyitott valamikor?
Egymás után 3x 2 pont, majd egy dugóhuzó és egy nyakpánt
Utóbbit cserére is ajánlom, ha érdekel valakit
Utóbbit cserére is ajánlom, ha érdekel valakit

Marycsiga!Nálam technikai okok miatt nem tudok a mail címedre írni, de te dobj egy mail-t nekem légyszí

Sokadszori próbálkozásra sem jutok a játékok végének a közelébe sem. Nincs valakinek sok ideje és végtelen türelme, hogy besegítsen nekem a pontgyűjtésbe. Köszönöm előre is.
margo
margo
valakit értesitettek már, hogy nyert heti ajándékot? Vagy ha nyer vki, csak kiküldik és kész?
cserére vár:
mágneses toll
nyakbaakasztó
pall mall bögre
pall mall pohár
mágneses toll
nyakbaakasztó
pall mall bögre
pall mall pohár
Kiváncsi vagyok ki nyit-e a bolt. Hétközbeni reklamálásaim során azt mondták hétvégén is van játék, tájékoztatásomra miszerint az elmúlt két hétvégén nem volt, azt mondták utána néznek. Két emil és négy telefon után megjött az egyik késkészlet az első napiból. 

Dervic ha még megvan nekem kéne.Kérsz valamit cserébe?köszi
Ma a boltból hazafele jövet találtam egy pall mall dobozt benne egy kóddal.Kell valakinek?
Hát nem viszik túlzásba !
Ez az óra olyan gagyi
Ez az óra olyan gagyi

ez a nagy választék már az agyamra megy