Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 246 oldal |
letti. igen,így kell érteni,ha se fotó,se semmi akkor bárki reklamálhatná a nem létező kódot is
sada, köszi. Ezt úgy kell érteni, hogy törpi a hibás matricáról készített fotót is elküldte a reklamációs levele mellékleteként?
Én nem fotóztam le semmit, hanem csak megőrzöm.
Én nem fotóztam le semmit, hanem csak megőrzöm.
igen, a matricát a csomagolással,mert a virslin és a párizsin látszik,hogy volna kód csak hiányosan amit még kitalálni sem lehet
Gondolom a csomagolást meg ami a matricából maradt...
palmalive, szívesen. Örülök, hogy a beírásommal segíthettem.
törpi, mit fotóztál le?
törpi, mit fotóztál le?
nekem még mindíg válaszoltak és küldtek újat ma is,igaz fotóztam is mind
tök jó, hogy beírtad,mert én már májusban jártam így.
írtam nekik - még le is írtam a látható részeket - de nem válaszoltak.
azóta még egyszer jártam így. szerencsére mindkettőt megőriztem.
most újra írtam nekik.
köszi az infót
írtam nekik - még le is írtam a látható részeket - de nem válaszoltak.
azóta még egyszer jártam így. szerencsére mindkettőt megőriztem.
most újra írtam nekik.
köszi az infót
Nagy piros pont a Picknek.
Tegnap délután írtam nekik először, hogy 2 Pick kódom nem olvasható, sérült és ha lehet, kérek helyettük újakat.
Ma reggel küldtek 2 új kódot és nagyon örülnek, hogy levelemmel megkerestem Őket, örömmel segítenek. Máskor is forduljak hozzájuk bizalommal, bármi észrevételem lesz.
Kérték, hogy a 2 sérült kódos matricát őrizzem meg.
Tegnap délután írtam nekik először, hogy 2 Pick kódom nem olvasható, sérült és ha lehet, kérek helyettük újakat.
Ma reggel küldtek 2 új kódot és nagyon örülnek, hogy levelemmel megkerestem Őket, örömmel segítenek. Máskor is forduljak hozzájuk bizalommal, bármi észrevételem lesz.
Kérték, hogy a 2 sérült kódos matricát őrizzem meg.
Aki sokat akar venni/küldeni, így is megteheti, hisz vannak családtagok, barátok, stb..
Felesleges korlátozás, ami csak keveseket zár ki a játékból. Pont azokat, aki egy hónap alatt máskor sem csak háromszor vesznek gurut (a gyerekeiknek).
Felesleges korlátozás, ami csak keveseket zár ki a játékból. Pont azokat, aki egy hónap alatt máskor sem csak háromszor vesznek gurut (a gyerekeiknek).
Spar Guru: pozitív, hogy egy ember max. 3 pályázatot küldhet, és egy blokkon is rajta lehet a 3 pályázat.
" alt="
">
" alt="
">Match-ban megkaptam a lemaradt 'Nyári élményakció" kupont
" alt="
">
" alt="
">Sanomának pozitív...
Hosszas levelezés és telefonálás után a múlt héten megkaptam a (Zewa- New York) játékkal nyert Marie Claire előfizetés ELSŐ lapszámát.
A pozitívum az, hogy felhívtak (többször is!!), hogy tényleg megkaptam-e a lapot! Nagyon kedves volt a hölgy! És azt is mondta, hogy a következő megjelenésekor is felhív, hogy ide érte-e. +++++
Hosszas levelezés és telefonálás után a múlt héten megkaptam a (Zewa- New York) játékkal nyert Marie Claire előfizetés ELSŐ lapszámát.
A pozitívum az, hogy felhívtak (többször is!!), hogy tényleg megkaptam-e a lapot! Nagyon kedves volt a hölgy! És azt is mondta, hogy a következő megjelenésekor is felhív, hogy ide érte-e. +++++
Ma a CBA-ban akartam venni egy pontgyűjtős kést. Nem volt, azt mondták, holnap. A 2. késhez 4 pontom hiányzott, félve megkérdeztem, nem maradt-e esetleg elfekvőben nekik..? Benyúlt a kasszába, volt ott 1 egész tekercs, és sutyiba odaadta a 4 pontot
" alt="
"> Mondjuk azt nem értem, ha már nincs pontgyűjtés, minek volt a kasszában egy tekercsnyi,de nekem jól jött
" alt="
">
" alt="
"> Mondjuk azt nem értem, ha már nincs pontgyűjtés, minek volt a kasszában egy tekercsnyi,de nekem jól jött
" alt="
">A pöttyös kiküldte gls-el a tesco gyűjtés tornazsákját. (Az általam választott időpontban nem voltam a listán, a másikban meg nem tudtam elmenni érte.)
Tegnap elmentünk Bp.-en az Old Man's Pub-ba ,mert volt 8 db. koktél ingyenes italkártyám .A gyerkőcöknek és a páromnak szőlőlével készítették el , nekem pezsgővel .Finom volt .
Tescóban ma én is kaptam a pénztárostól Fila matricákat /az előttem vásárlók nem kérték
" alt="
"> /17 matrica/
" alt="
"> /17 matrica/Végre újra olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy ne csak ingyen játékokkal játsszak, szóval ma vettem a Tescoban
4 pepsit
3 apentát
1 liptont a légy pozitív játékhoz
7 mogyis terméket
6 "Nerje tele éléskamráját hazai kincsekkel" terméket ...és még akciós is volt a pirospaprika 2-t fizet 3-at kap
az előttem lévőnek nem volt Tesco klubkártyája, a pénztáros lány elkérte a mi kártyánkat és ráírta a pontokat (20 ezer felett fizetett az illető), sőt a kuponokat sem vitte el és a fila matricákat sem, ezért a lány azt is nekünk adta
" alt="
">
" alt="
">
4 pepsit
3 apentát
1 liptont a légy pozitív játékhoz
7 mogyis terméket
6 "Nerje tele éléskamráját hazai kincsekkel" terméket ...és még akciós is volt a pirospaprika 2-t fizet 3-at kap
az előttem lévőnek nem volt Tesco klubkártyája, a pénztáros lány elkérte a mi kártyánkat és ráírta a pontokat (20 ezer felett fizetett az illető), sőt a kuponokat sem vitte el és a fila matricákat sem, ezért a lány azt is nekünk adta
" alt="
">
" alt="
">Még egy pár pozitív!Megtaláltam a másik Tesco-s blokkot,amit tegnap kerestem,ráadásul pont az kellett.Pozitív a bunge.hu-nak is(már nem a Hps-hez tartozik a Floriol),mert 5 percen belül válaszoltak az e-mailre és pozitív azért is,hogy eredeti blokkot fogadnak el csak!
" alt="
">
" alt="
">Köszi mindenkinek,aki küldött Mentos-t!Tudom,hogy a játék miatt volt,de a gyerekek nagyon örültek,tegnapelőtt is voltak bedobva a ládába,ma is,de a tegnapi nap csúcs volt, 19 db jött egyszerre!
" alt="
">
" alt="
">A tegnap kapott marso 25000-t holnap beváltom Veszprémben olajcserére.és egy új akkumulátorra. Ezek már úgy kellettek :-)