Nagy piros pont a Picknek.
Tegnap délután írtam nekik először, hogy 2 Pick kódom nem olvasható, sérült és ha lehet, kérek helyettük újakat.
Ma reggel küldtek 2 új kódot és nagyon örülnek, hogy levelemmel megkerestem Őket, örömmel segítenek. Máskor is forduljak hozzájuk bizalommal, bármi észrevételem lesz.
Kérték, hogy a 2 sérült kódos matricát őrizzem meg.
Aki sokat akar venni/küldeni, így is megteheti, hisz vannak családtagok, barátok, stb..
Felesleges korlátozás, ami csak keveseket zár ki a játékból. Pont azokat, aki egy hónap alatt máskor sem csak háromszor vesznek gurut (a gyerekeiknek).
Spar Guru: pozitív, hogy egy ember max. 3 pályázatot küldhet, és egy blokkon is rajta lehet a 3 pályázat.

" alt="

">
Match-ban megkaptam a lemaradt 'Nyári élményakció" kupont

" alt="

">
Sanomának pozitív...
Hosszas levelezés és telefonálás után a múlt héten megkaptam a (Zewa- New York) játékkal nyert Marie Claire előfizetés ELSŐ lapszámát.
A pozitívum az, hogy felhívtak (többször is!!), hogy tényleg megkaptam-e a lapot! Nagyon kedves volt a hölgy! És azt is mondta, hogy a következő megjelenésekor is felhív, hogy ide érte-e. +++++
Ma a CBA-ban akartam venni egy pontgyűjtős kést. Nem volt, azt mondták, holnap. A 2. késhez 4 pontom hiányzott, félve megkérdeztem, nem maradt-e esetleg elfekvőben nekik..? Benyúlt a kasszába, volt ott 1 egész tekercs, és sutyiba odaadta a 4 pontot

" alt="

"> Mondjuk azt nem értem, ha már nincs pontgyűjtés, minek volt a kasszában egy tekercsnyi,de nekem jól jött

" alt="

">
A pöttyös kiküldte gls-el a tesco gyűjtés tornazsákját. (Az általam választott időpontban nem voltam a listán, a másikban meg nem tudtam elmenni érte.)
Tegnap elmentünk Bp.-en az Old Man's Pub-ba ,mert volt 8 db. koktél ingyenes italkártyám .A gyerkőcöknek és a páromnak szőlőlével készítették el , nekem pezsgővel .Finom volt .
Tescóban ma én is kaptam a pénztárostól Fila matricákat /az előttem vásárlók nem kérték

" alt="

"> /17 matrica/
Végre újra olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy ne csak ingyen játékokkal játsszak, szóval ma vettem a Tescoban
4 pepsit
3 apentát
1 liptont a légy pozitív játékhoz
7 mogyis terméket
6 "Nerje tele éléskamráját hazai kincsekkel" terméket ...és még akciós is volt a pirospaprika 2-t fizet 3-at kap
az előttem lévőnek nem volt Tesco klubkártyája, a pénztáros lány elkérte a mi kártyánkat és ráírta a pontokat (20 ezer felett fizetett az illető), sőt a kuponokat sem vitte el és a fila matricákat sem, ezért a lány azt is nekünk adta

" alt="

">

" alt="

">
Még egy pár pozitív!Megtaláltam a másik Tesco-s blokkot,amit tegnap kerestem,ráadásul pont az kellett.Pozitív a bunge.hu-nak is(már nem a Hps-hez tartozik a Floriol),mert 5 percen belül válaszoltak az e-mailre és pozitív azért is,hogy eredeti blokkot fogadnak el csak!

" alt="

">
Köszi mindenkinek,aki küldött Mentos-t!Tudom,hogy a játék miatt volt,de a gyerekek nagyon örültek,tegnapelőtt is voltak bedobva a ládába,ma is,de a tegnapi nap csúcs volt, 19 db jött egyszerre!

" alt="

">
A tegnap kapott marso 25000-t holnap beváltom Veszprémben olajcserére.és egy új akkumulátorra. Ezek már úgy kellettek :-)
pozitív élmény, h. Reacska a napokban nagyfelületű "vas" fallal gazdagodott, biztos gyönyörű lehet a sok -sok hűtőmágnes
Zsuzsa Nr.1.

" alt="

"> ettől félek én is ,azért jobb ,ha be kell küldeni postán !
sünkutya
Köszi, aranyos vagy

" alt="

"> Először az bosszantott, hogy nem találom,majd
amikor kiírtam az sms-ből az AP számát rájöttem, hogy Spar. Ekkor megnyugodtam és a családdal jót derültünk, hogy ilyen szarvas hibát
elkövetni

" alt="

">De legalább a blokk megvan

" alt="

"> Amúgy 1 blokkal játszottam

" alt="

">
Ilyent én is csináltam egyszer, be is küldtem, szerencsére nem nyertem vele. Sparban vettem CBA-s játékhoz cuccot.
Zsuzsa Nr.1.: nekem az a pozitív, hogy ezt ilyen lazán írtad be. Engem a guta ütne meg.
Ebbe a topicba írom, mert valakinek pozitív élmény lesz

" alt="

">
Nem találtam a Floriolos bringa blokkomat, ami hihetetlen volt. Meg is lett, de Spar és nem Tesco. Nagyon restellem, mert profi játékosnak ilyen hibát elkövetni durva dolog.

" alt="

">
Szóval pótnyertes lesz!

" alt="

">
törpi: jó , hogy beírtad. És jó olvasni, hogy vannak még ilyen cégek. Mostanság mindenhol csak a megszorításokról olvashatunk.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások