Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 393 oldal |
Én úgy emlékszem nem volt a levelemben kupon, hanem a kosárban volt, mielőtt megrendeltem volna.
Amikor rendeled a fotófüzetet, ad egy kupont.
Gaffi.hu-n honnan tudjátok, hogy benne vagytok-e az első regisztrálókban??
Spa & Wellness 9. Egészség, Turizmus és Életmód kiállítás:
Tiszteletjegy igényelhető előregisztrálással az alábbi linkre kattintva 2010. november 10-ig: http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=
C&prid=SPA10&mode1=K&lngid=hu&c=0&pid=00196038
Tiszteletjegy igényelhető előregisztrálással az alábbi linkre kattintva 2010. november 10-ig: http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=
C&prid=SPA10&mode1=K&lngid=hu&c=0&pid=00196038
Én a FB oldalukon láttam egy bejegyzést naptár akcióról.
1-et fizet, 2-t kap típusú akció nov.15-ig.
Ha lesz időm addig, kipróbálom
1-et fizet, 2-t kap típusú akció nov.15-ig.
Ha lesz időm addig, kipróbálom
Én is láttam, hogy 500 Ft az utánvét, ezért online fizettem bankkártyával. A szállítási költség tényleg 980 FT, amin kicsit meglepődtem, de GLS hozza házhoz, nem Posta.
én is annak szánom, de félek hogy nem lesz jó minőségű, az állókból fekvőt készíteni.
nemeths!
Én is
" alt="
"> Csak gondoltam jelzem
" alt="
">
Jön a karácsony, még ajinak is tök jó
" alt="
">
Én is
" alt="
"> Csak gondoltam jelzem
" alt="
">
Jön a karácsony, még ajinak is tök jó
" alt="
">+500 ft ha utánvéttel kéred. Ettől függetlenül megpróbálom.
A gaffi.hu-n figyeljetek, mert a szállítási költséget ki kell fizetni!
980.- Ft, ha jól láttam.
980.- Ft, ha jól láttam.
http://www.karacsonybakiknelkul.hu/site/discounts/
Regisztráltam a www.gaffi.hu oldalra és ingyen kaptam egy Fotófüzetet.
Nekem nagyon bejött,tök jó kis ajándék. Spirálozva kaptam vissza a képeimet
" alt="
">
Nekem nagyon bejött,tök jó kis ajándék. Spirálozva kaptam vissza a képeimet
" alt="
">
Ingyen Fridge jegy a téli Hősöknek!
Akarsz ingyen jönni a Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál a első napjára???
Akkor MOST jól figyelj! Az első 200 ember aki szerdán délután 17:00-korsíruhában jelenik meg a Fesztivál bejáratánál (Hősök tere, Műcsarnokmellett)
és hoz magával egy szánkót, vagy egy sílécet, vagy egy boardot, az KAP
EGY CSÜTÖRTÖKI NAPPALI JEGYET és egy doboz MONSTER Energy Drinket!
Akarsz ingyen jönni a Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál a első napjára???
Akkor MOST jól figyelj! Az első 200 ember aki szerdán délután 17:00-korsíruhában jelenik meg a Fesztivál bejáratánál (Hősök tere, Műcsarnokmellett)
és hoz magával egy szánkót, vagy egy sílécet, vagy egy boardot, az KAP
EGY CSÜTÖRTÖKI NAPPALI JEGYET és egy doboz MONSTER Energy Drinket!
mancsóka Hozzászólás - 2010. november 09. :: 19:21
Kaiser's.ben a 200 grammos Nescafe mellé ajándékdobozban bögrét adnak ( Bp. London, Párizs, New York) 1299 ft/ darab
Kaiser's.ben a 200 grammos Nescafe mellé ajándékdobozban bögrét adnak ( Bp. London, Párizs, New York) 1299 ft/ darab
Mai Kiskegyedhez pöttyös, retro-s női pénztárca, 4 féle színben!
Vásárolj 13.000 Ft-ért a libribe és 1 éjszakás szállást kapsz 110 hotel vmelyikébe:
http://href.hu/x/dnp2
http://href.hu/x/dnp2
Aldi:
- 10000 Ft feletti vásárlásnál, ha leadod a ru.-ból kivágott kupont, Aldi emblémás bögrét kapsz
- az üzletekben kirakták a Karácsonyi ötlettár magazint : ünnepi receptek, borajánló, dekorációs tippek, a hátoldalon 50%-os kedvezményre jogosító kuponokkal (étcsokoládé, aszalt szilva, vanília jégkrém, féltartós habtejszín, ementáli sajt, pangasius filé)
- 10000 Ft feletti vásárlásnál, ha leadod a ru.-ból kivágott kupont, Aldi emblémás bögrét kapsz
- az üzletekben kirakták a Karácsonyi ötlettár magazint : ünnepi receptek, borajánló, dekorációs tippek, a hátoldalon 50%-os kedvezményre jogosító kuponokkal (étcsokoládé, aszalt szilva, vanília jégkrém, féltartós habtejszín, ementáli sajt, pangasius filé)
Remélem jó helyre írom, ha nem, akkor bocsi
Amennyiben 2010. november 2. és 2010. december 31. között legalább 10.000,- Ft összegben Sodexo MELEGÉTEL utalvánnyal fizet
- az utalványt elfogadó SPAR áruházakban,
- bármely KAISER'S áruházban, vagy
- bármely INTERSPAR áruházban,
és leadja a pénztárnál a Sodexo - SuperShop promóciós kupont*, 100 extra SuperShop pontot adunk a normál pontok mellé!
További információk: www.etkezesiutalvany.hu, www.sodexo.hu
* Keresse a kupont a Sodexo MELEGÉTEL utalvány borítékjában vagy kérje munkáltatójától!
Amennyiben 2010. november 2. és 2010. december 31. között legalább 10.000,- Ft összegben Sodexo MELEGÉTEL utalvánnyal fizet
- az utalványt elfogadó SPAR áruházakban,
- bármely KAISER'S áruházban, vagy
- bármely INTERSPAR áruházban,
és leadja a pénztárnál a Sodexo - SuperShop promóciós kupont*, 100 extra SuperShop pontot adunk a normál pontok mellé!
További információk: www.etkezesiutalvany.hu, www.sodexo.hu
* Keresse a kupont a Sodexo MELEGÉTEL utalvány borítékjában vagy kérje munkáltatójától!
Ezen a hétvégén (péntek, szombat) Budapesten a következő áruházakban vannak Completa hostessek:
* Tesco: Pólus center és Vecsési úti
* Auchan: Óbuda, Maglód
* Interspar: Bécsi út 154
Jövő hétvégén:
* Auchan: Budaörs és Savoya park
2 termékért kiskanál, 3 termékért jegeskávés pohár, és kávés receptfüzet.
* Tesco: Pólus center és Vecsési úti
* Auchan: Óbuda, Maglód
* Interspar: Bécsi út 154
Jövő hétvégén:
* Auchan: Budaörs és Savoya park
2 termékért kiskanál, 3 termékért jegeskávés pohár, és kávés receptfüzet.
Cora: 2 db Schwarzkopf Essential Color hajfesték (1199,- Ft/db) vásárlása esetén bevásárlókosár vehető át a vevőszolgálatnál. Debrecenben fekete és lila van.