A Dove MEN+CARE jóvoltából szeretnénk meghívni a belvárosi Fashion Street-re egy igazán férfias találkozóra. Jöjjön el, hogy garantáltan az Öné legyen a 150 db Dove MEN+CARE széldzseki egyike*, illetve a regisztrált résztvevők közt kisorsolunk egy 50.000 Ft értékű Mandala Day Spa kényeztetés utalványt.
Készüljön Ön is egy vagy több vicces, fordulatos történettel, amellyel bebizonyítja férfitársainak, hogy jól érzi magát a bőrében! Ha az Ön sztorija aratja a legnagyobb sikert, megnyerheti a Mandala Day Spa szintén 50.000 Ft értékű utalványát.
Helyszín:
Budapest, Fashion Street (Deák Ferenc utca)
Időpont:
2010. november 13. 11.00-12.00-ig
Házigazda: Tilla
Sziasztok!
Műköröm modellt keresek (tippes zselé) otthoni gyakorláshoz .Természetesen teljesen ingyen. Általában hétvégenként tudlak fogadni.
Üdv:csereanyy
igen, egy kuponkódot ír, amit be kell jelölni.
Én úgy emlékszem nem volt a levelemben kupon, hanem a kosárban volt, mielőtt megrendeltem volna.
Amikor rendeled a fotófüzetet, ad egy kupont.
Gaffi.hu-n honnan tudjátok, hogy benne vagytok-e az első regisztrálókban??
Spa & Wellness 9. Egészség, Turizmus és Életmód kiállítás:
Tiszteletjegy igényelhető előregisztrálással az alábbi linkre kattintva 2010. november 10-ig: http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=
C&prid=SPA10&mode1=K&lngid=hu&c=0&pid=00196038
Én a FB oldalukon láttam egy bejegyzést naptár akcióról.
1-et fizet, 2-t kap típusú akció nov.15-ig.
Ha lesz időm addig, kipróbálom
Én is láttam, hogy 500 Ft az utánvét, ezért online fizettem bankkártyával. A szállítási költség tényleg 980 FT, amin kicsit meglepődtem, de GLS hozza házhoz, nem Posta.
én is annak szánom, de félek hogy nem lesz jó minőségű, az állókból fekvőt készíteni.
nemeths!
Én is

" alt="

"> Csak gondoltam jelzem

" alt="

">
Jön a karácsony, még ajinak is tök jó

" alt="

">
+500 ft ha utánvéttel kéred. Ettől függetlenül megpróbálom.
A gaffi.hu-n figyeljetek, mert a szállítási költséget ki kell fizetni!
980.- Ft, ha jól láttam.
http://www.karacsonybakiknelkul.hu/site/discounts/
Regisztráltam a www.gaffi.hu oldalra és ingyen kaptam egy Fotófüzetet.
Nekem nagyon bejött,tök jó kis ajándék. Spirálozva kaptam vissza a képeimet

" alt="

">
Ingyen Fridge jegy a téli Hősöknek!
Akarsz ingyen jönni a Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál a első napjára???
Akkor MOST jól figyelj! Az első 200 ember aki szerdán délután 17:00-korsíruhában jelenik meg a Fesztivál bejáratánál (Hősök tere, Műcsarnokmellett)
és hoz magával egy szánkót, vagy egy sílécet, vagy egy boardot, az KAP
EGY CSÜTÖRTÖKI NAPPALI JEGYET és egy doboz MONSTER Energy Drinket!
mancsóka Hozzászólás - 2010. november 09. :: 19:21
Kaiser's.ben a 200 grammos Nescafe mellé ajándékdobozban bögrét adnak ( Bp. London, Párizs, New York) 1299 ft/ darab
Mai Kiskegyedhez pöttyös, retro-s női pénztárca, 4 féle színben!
Vásárolj 13.000 Ft-ért a libribe és 1 éjszakás szállást kapsz 110 hotel vmelyikébe:
http://href.hu/x/dnp2
Aldi:
- 10000 Ft feletti vásárlásnál, ha leadod a ru.-ból kivágott kupont, Aldi emblémás bögrét kapsz
- az üzletekben kirakták a Karácsonyi ötlettár magazint : ünnepi receptek, borajánló, dekorációs tippek, a hátoldalon 50%-os kedvezményre jogosító kuponokkal (étcsokoládé, aszalt szilva, vanília jégkrém, féltartós habtejszín, ementáli sajt, pangasius filé)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások