Lipton hosztesz akció (péntek-szombati napokon, már holnaptól):
www.unilever.hu/brands/jatekaink/lipton_bogre.asp
x
Üzletek listája, dátumokkal:
www.unilever.hu/Images/Lipton%20turaterv_tcm98-26
0342.pdf
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 226 oldal |
3. Tavaszi Kupon Napok (FÓRUM Debrecen; ÁRKÁD Budapest, Győr, Pécs) www.napiakciok.hu
http://www.pampers.hu/hu_HU/ecoupon/?src=1&urn=000000
0000
Pampers kuponok 400-500-700Ft-os kedvezmény
0000
Pampers kuponok 400-500-700Ft-os kedvezmény
Coop-ban 159ft a Kubu ital 0,3l
Újra működik az ingyenes ittvettem.hu oldal.
Töltsd fel termékeidet, fizetned itt nem kell!
Nézzétek meg az oldalamat: Bella név alatt!
Folyamatosan töltögetem!
Töltsd fel termékeidet, fizetned itt nem kell!
Nézzétek meg az oldalamat: Bella név alatt!
Folyamatosan töltögetem!
DM:
"2011. március 1-től 31-ig duplán megéri a dm-ben vásárolni! Törzsvásárlóinknak minden 200 forint után 1 pont helyett 2 pontot írunk jóvá dm active beauty kártyáján, így könnyebben hozzájuthatnak kedvezményeinkhez. A részletekről érdeklődjön az üzletekben!"
"2011. március 1-től 31-ig duplán megéri a dm-ben vásárolni! Törzsvásárlóinknak minden 200 forint után 1 pont helyett 2 pontot írunk jóvá dm active beauty kártyáján, így könnyebben hozzájuthatnak kedvezményeinkhez. A részletekről érdeklődjön az üzletekben!"
www.nyeremenyzona.hu/Rendezvenyek/felix_tesco.htm
Debrecen Tesco: millamilli vagymi:-) hosstesek brögréért, s dove hosstesek ajándékokért (1000 ft-ért kell vásárolni s sál, törülköző, manikürkészlet, meg nemom még mi van érte..)
Szegeden a NagyÁ előtt az Árpád téren sátorban pár száz Ft-ért naptár és könyv kiárusítás van. Ma van az utolsó nap.
ALGIDA EXPRESS Jan. 1-től Febr.28-ig
2Carte d"Or+ajándék jégkém 1998Ft
2Carte d"Or+ajándék jégkém 1998Ft
debrecenben Interspar milkások (sapka, notesz, kendő) 500 ft vásárlás, tescoban pedig Actimel kóstoltató, s adnak 1 100 ft-os kupont..
Libero kuponok, akciók:
A Rossmann üzletekben február 21. és március 5. között minden Mega Pack kiszerelésű Libero pelenkát 500 Ft-tal olcsóbban vásárolhatsz meg.
(kupon: www.libero.hu)
Az Auchan üzletekben február 18. és március 3. között minden Jumbo kiszerelésű Libero pelenka mellé ajándékba adunk egy Libero popsitörlőt.
A Rossmann üzletekben február 21. és március 5. között minden Mega Pack kiszerelésű Libero pelenkát 500 Ft-tal olcsóbban vásárolhatsz meg.
(kupon: www.libero.hu)
Az Auchan üzletekben február 18. és március 3. között minden Jumbo kiszerelésű Libero pelenka mellé ajándékba adunk egy Libero popsitörlőt.
DM: február 17-23 között 25 pontért 10%-os pelenka joker kupon. (Felhasználható márc.16-ig) Több darab pelust is lehet vele venni, de más kedvezménnyel nem vonható össze...
Ételrendelés, pontgyűjtés, swarovski füliért, gyűrűért...
http://www.bonappetit.hu/hirek/swarovski-jateksza
balyzat
http://www.bonappetit.hu/hirek/swarovski-jateksza
balyzat
A C&A 2011.február 7.és 13. között minden vásárlót egy Valentin napi kuponnal ajándékoz meg, ami 20% kedvezményt biztosít minden női termékre.
A kupon csak 2011. február 14-én váltható be, más kedvezményekkel nem összevonható. Vásárlásonként egy kupon használható fel.
A kupon csak 2011. február 14-én váltható be, más kedvezményekkel nem összevonható. Vásárlásonként egy kupon használható fel.
Jöjj kóstolni! Ajándékot kapsz cserébe!
Most nemcsak beleláthatsz, hanem alakíthatod is egy új termék sorsát.
Kóstold meg, mond el véleményed, amit egy 2500 Ft értékű Vegetás ajándékcsomaggal köszönünk meg.
Kik jelentkezzenek: Akik saját maguk szokták a bevásárlásukat intézni és 25-50 év közöttiek, nők férfiak egyaránt.
Itt kell jelentkezni: 06 (30) 20 24 340 ( hétköznap 8:00-17:00-ig)
Eddig kell jelentkezni: 2011 feb. 11. 14.00
Kóstolás időpontja: 2011 feb. 18,
1 csoport: 15:00
2 csoport: 16:00
Meddig tart: kb. 45 perc
Mit kell csinálni: meg kell kóstolni néhány terméket és egy kérdőívet kitölteni
Megközelíthetőség: busz: 5, 7 , 173 Hungária körúti megálló
villamos: 1 –es Zugló Vasúti Megállóhely
szgk: parkolás az utcában ingyenes, 20m-re a bejárattól őrzött parkoló (180Ft/óra)
Ajándék:
2500 Ft értékű ajándék csomag: pl: Vegeta, fűszerkeverék, konzerv hal, Horvát különlegesség: Ajvár
Akciós nyaralás - aki március 31-ig foglalja le nyári pihenését.
8000FT/ ház / éj - heti váltással
max.12 főig
www.nemetvar.hu
Még nincs fent a honlapon, de nálam nyugodtan érdeklődhettek.
8000FT/ ház / éj - heti váltással
max.12 főig
www.nemetvar.hu
Még nincs fent a honlapon, de nálam nyugodtan érdeklődhettek.
Agipnál február 28-ig minden tankolás után DUPLA Premio pont jár!
Nem kanalas.Nagyobb és angyal szárnyak vannak rajta.Nekem nagyon tetszik.
Olyan kanalas?