Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 2036 oldal |
Na hát ezért vannak itt nálunk ilyen nyeremények, mert itt ezeknek is örülnek. Nézzétek meg tőlünk nyugatabbra milyen nyeremények vannak! Tudom, nagy ország, nagy kereslet, bla-bla-bla, de bolondok is lennének nagy értékű nyereményeket sorsolni, ha nekünk ez is jó.
Én örülnék a napi nyereménynek is! Annyira semmit se nyerek mostanában,hogy már ez is 'nagy szó' lenne....
A Chio-nak évente több, mint egy tucat játéka van.
Lehet még idén is nagyobb nyeremény.
Lehet még idén is nagyobb nyeremény.
Hát ahhoz képest, hogy pár éve még 8 vagy 10 európai utazás volt a fődíj, most meg a fődíj ennek a tizedét sem éri, elég karcsú.
A fődíj és a minden 10. feltöltő nyereménye díj viszont nem rossz. Emiatt valószínűleg fogok játszani 🙂 a napi nyeremény nem nagyon érdekel...
Komolyan mondom az eszem megáll. Szinte már üres zacskókat árulnak méregdrágán és nincs pénz egy normális napi nyereményre.
Jól látom, hogy a Spar Chio játékban az egy szem napi nyeremény egy 6000 Ft értékű, de amúgy még annyit sem érő "okoskarkötő"? Hát ezzel sem kell játszani.
robbe77
Váratlanul is ért ,de szerencsére előkerült a blokk
" alt="
">
Váratlanul is ért ,de szerencsére előkerült a blokk
" alt="
">
Elnézést: Progressive
nyereményünket
nyereményünket
Prigressive-nagy negatív.
Semmilyen megkeresésre nem válaszolnak. Visszaigazolták egy nyereményeket, nyertes listában nem jelent meg.
Lehet még valamit tenni?
Semmilyen megkeresésre nem válaszolnak. Visszaigazolták egy nyereményeket, nyertes listában nem jelent meg.
Lehet még valamit tenni?
Ezek szerint jól gondoltam, pótnyertes voltál?
A Rossmann-os pótnyertességre aztán már tényleg nem tudok mit írni. Senki nem köteles ennyi ideig megőrizni a blokkot. Hihetetlen.
A Rossmann-os pótnyertességre aztán már tényleg nem tudok mit írni. Senki nem köteles ennyi ideig megőrizni a blokkot. Hihetetlen.
Talán a sokadik pótnyertestőll nem kérik,bár ez sem igaz ,mert pár éve Rossmann játék pótnyerteseként postázni kellett a blokkot,de nem volt gond,mert 8 hónap után is megtaláltam
" alt="
">
" alt="
">Voltam pótnyertes az Unilevernél (igaz, nem mostanában), postán kérték a blokkot (kb. 10ezer értékű nyeremény volt).
A Picknél szintén pótnyertesként nekem kellett küldeni a blokk és kód fotóját.
A Picknél szintén pótnyertesként nekem kellett küldeni a blokk és kód fotóját.
Kinderrel nem játszom, csak itt olvastam és érdekesnek találtam, mert tényleg így van a játékoldalon. Lehet hogy elírás, de hogy lehet elírni, amikor 2 teljesen különböző számról van szó? Nem értem. Mindegy. Akit érint, biztos rákérdez.
Coop-nál még az lehet, hogy az 1 db nyereményt a főnyereményre értették, mert abból 3 féle van. Nem egyértelmű.
Unilevernél meg egyértelműen az volt a szabályzatban, hogy postán kérik be az eredeti blokkot. Tőlem is így kérték. Még azt tudom elképzelni, hogy jojó pótnyertes volt és ott már lazábban vették.
Vágási Feri sem írta, hogy végül visszakérték-e a 10.000 Ft-ot Pick-ék, vagy ott is a pótnyertesnek már semmit nem kellett igazolni. Ki tudja.
Coop-nál még az lehet, hogy az 1 db nyereményt a főnyereményre értették, mert abból 3 féle van. Nem egyértelmű.
Unilevernél meg egyértelműen az volt a szabályzatban, hogy postán kérik be az eredeti blokkot. Tőlem is így kérték. Még azt tudom elképzelni, hogy jojó pótnyertes volt és ott már lazábban vették.
Vágási Feri sem írta, hogy végül visszakérték-e a 10.000 Ft-ot Pick-ék, vagy ott is a pótnyertesnek már semmit nem kellett igazolni. Ki tudja.
robbee77, köszi.
+
"Egy személy csak a számára időben legkorábban
kisorsolt 1db nyereményre jogosult."
Rá kell kérdezni e-mailben!
Valószínű azonnal feltöltötték a sorsolás eredményét, de még változtathatnak rajta.
Bár ezt a 11 nevet nem lett volna megerőltető kapásból szűrni.
"Egy személy csak a számára időben legkorábban
kisorsolt 1db nyereményre jogosult."
Rá kell kérdezni e-mailben!
Valószínű azonnal feltöltötték a sorsolás eredményét, de még változtathatnak rajta.
Bár ezt a 11 nevet nem lett volna megerőltető kapásból szűrni.
robbe77
1.
A 800ezer valószínű elírás. Rákérdeztetek?
2.
BekérHETik postán is.
Nem mindenkitől kérik. Aki 102 blokkal játszott, attól nagyobb valószínűséggel kérik.
(Én mind a 102-t bekérném, akár nyert, akár nem.)
Ha 1 blokkal játszott, s nyert, valószínű elég e-mailben, mert kisebb a valószínűsége, hogy trükközött.
1.
A 800ezer valószínű elírás. Rákérdeztetek?
2.
BekérHETik postán is.
Nem mindenkitől kérik. Aki 102 blokkal játszott, attól nagyobb valószínűséggel kérik.
(Én mind a 102-t bekérném, akár nyert, akár nem.)
Ha 1 blokkal játszott, s nyert, valószínű elég e-mailben, mert kisebb a valószínűsége, hogy trükközött.
Nem, ez az unio coop-os, amit kérdeztem a napokban, mert volt rá 1 blokkom.
Melyik coop-os játék?
Amit 18-án sorsoltak? Megvan már a nyerteslista?
Köszi előre is.
Amit 18-án sorsoltak? Megvan már a nyerteslista?
Köszi előre is.
Úgy látszik csak a játékosoknak kell betartani a szabályzatban leírtakat. 1 millió helyett 800ezer, a Coop-nál 1 ember 1 nyereményt nyerhet, erre ott van 2 egyforma név, Unilevernél egyik játékos postán küldje a blokkot, a másiknak elég e-mailben. Haljak meg ha értem ezeket.