Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 101 oldal |
Végre sikerült...

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Beengedett, épül a váz.
én sem tudok,de reggel is vagy 20-adjára sikerült csak
Engem sem...
Elkezdtem a kávéőrlő vázszerkezetét építeni.
Az is 8 és fél óráig tart.Ha 1 épületet ennyi részből kell összeraknunk,akkor még hétfőn is építkezni fogunk.
Az is 8 és fél óráig tart.Ha 1 épületet ennyi részből kell összeraknunk,akkor még hétfőn is építkezni fogunk.
Lehet egyszerre túl sokan próbálkozunk?
Én is pont ugyanígy jártam
" alt="
">
Semmit nem változtattam meg, beírok mindent helyesen, és kiírja hogy mégis rossz, és nem tudok belépni!!!!!!!!!!
" alt="
">
Semmit nem változtattam meg, beírok mindent helyesen, és kiírja hogy mégis rossz, és nem tudok belépni!!!!!!!!!!
Engem sem enged be.
Engem is kivág. Mit lehet tenni?
Engem most nem enged be a farmra.
Pedig reggel óta azért nem felejtettem el a jelszavam... vagy közben megváltozott volna az email címem..? Nem is tudom!
" alt="
">
Pedig reggel óta azért nem felejtettem el a jelszavam... vagy közben megváltozott volna az email címem..? Nem is tudom!
" alt="
">Közben megtaláltam a választ, csak bénáztam.
Sziasztok! A stick kódja is beküldhető?
Lenne még egy kérdésem: Dolce Gusto termékek elvileg mind külföldről származnak, itthon tesznek rá plusz matricákat magyar szöveggel. Honnan lehet tudni, hogy melyiket fogadják? Én pl a neten szoktam rendelni néhány fajtát egy üzletből. Azok jók akkor?
Lenne még egy kérdésem: Dolce Gusto termékek elvileg mind külföldről származnak, itthon tesznek rá plusz matricákat magyar szöveggel. Honnan lehet tudni, hogy melyiket fogadják? Én pl a neten szoktam rendelni néhány fajtát egy üzletből. Azok jók akkor?
A kérdések a "Vedd ki a részed...!"-ből ismerősek
" alt="
">
" alt="
">Szívesen! A barátnőm a szakértőm, az őrlő üzeme 22 perc múlva kész
" alt="
">
" alt="
">Köszi, Zsuzsa!
Gia
Ki lehet lépni!
" alt="
">
Ki lehet lépni!
" alt="
">
Épül a pörkölő/őrlő üzemem, még 8 óra. Ha kikapcsolom a gépet, akkor kezdhetem elölről az építkezést? Vagy most 8 órán keresztül nem léphetek ki, hogy ne szakadjon meg a folyamat?
Köszi a segítséget előre is.
Köszi a segítséget előre is.
wiikkii elolvastam, köszi, nálam is minden oké.
letti
Igen,nekem épül 3 óra08 perc múlva lesz kész.
Írtam privit neked.
Igen,nekem épül 3 óra08 perc múlva lesz kész.
Írtam privit neked.
wiikkii, a súgó működik, abból tudom, hogyan kellenne csinálni, a kérdést is jól megválaszoltam, de más semmi nem változik.
Neked, Nektek épül a pörkölő/őrlő üzem?
Neked, Nektek épül a pörkölő/őrlő üzem?