Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 891 oldal |
11. kerületben vagy ahhoz közel lakik valaki? Nyertem utalvány formájában két jegyet wttc-re, amit május 1-én lehet átvenni, de 2.-ára már kellene, hogy nálam legyen. =D
Köszönöm a segítséget! Egyébként küldtek egy játékszabályzatot, mondván, hogy kell rá az aláírásom és ennek a melléklete volt egy táblázat, amiben ezeket az adatokat kérték. Remélem nem lesz belőle semmi galiba.
TAJ számot is nagyon sok esetben kérnek komoly cégek(legutóbb a Csabahús főnyereményénél olvastam),gondolom a járulékfizetés miatt.Bankszámlaszámot én sem értem,ha nem utalni akarnak rá.De egy bankszámlaszámmal nem tudnak visszaélni(ha egyéb adatot nem adsz meg hozzá).
Én is így gondolom.
A számlaszámhoz végképp semmi közük.
A számlaszámhoz végképp semmi közük.
TAJ szám, bankszámlaszám elég szokatlan, ha postán küld... A többi OK, beazonosításhoz kell és az SZJA miatt.
Elég sok mindent nyertem már, de ez a kettő még sosem kellett... Többiek?
Elég sok mindent nyertem már, de ez a kettő még sosem kellett... Többiek?
Tud valaki segíteni? Egy tárgynyeremény kiküldéséhez miért kéri a játék lebonyolítója a következő adatokat? Szül.hely, idő, anyja neve, TAJ szám, adószám, bankszámlaszám.
angyal
ctrl+V-t próbáltad már? akkor kis ablak sem kell
" alt="
">
ctrl+C = másol
ctrl+V =beilleszt
ctrl+V-t próbáltad már? akkor kis ablak sem kell
" alt="
">
ctrl+C = másol
ctrl+V =beilleszt
Szeretnék segítséget kérni. A freemailomban nem tudok bemásolni, mert nem jön elő az a kis ablak amibe a beillesztés szó van.
Mit nyomhattam el vajon, és hogy tudnám vissza állítani az ablakot.
Köszönöm a választ .
Mit nyomhattam el vajon, és hogy tudnám vissza állítani az ablakot.
Köszönöm a választ .
Szerencselaphoz keresek társat.
" alt="
">
" alt="
">Akinek van összegyűjtött Koronás KRISTÁLYCUKOR vk-ja, sürgősen küldje be, mert csak a május 5-ig beérkezett vk-okért jár pont.
A többit érdemes még tartogatni, mert később többet fog érni.
http://promo.a4c.hu/koronascukorklub/hirlevel/201
40418/
A többit érdemes még tartogatni, mert később többet fog érni.
http://promo.a4c.hu/koronascukorklub/hirlevel/201
40418/
Kaptam ma egy levelet.10.-én lett feladva Pécsen.
Nem tudom ki küldte!!!
" alt="
">
Jelentkezz légyszi!!!!!
Köszi!
Nem tudom ki küldte!!!
" alt="
">
Jelentkezz légyszi!!!!!
Köszi!
Aki nyert az Érdekel.hu oldalon telefon regisztert ,beírná a címet,hogy hol lehet átvenni,mert véletlenül kitöröltem.Köszönöm !
" alt="
">
" alt="
">Lille!A Fa kérésedre visszaküldi,nekem 1 hét !
Aki nyert a Kinder Buenoval tavaly utat és bankkártyát légyszi keressen meg!köszi
DM Johnsonst-sorsolták, vagy jött mindenkinek a nyereményről azonnal válasz? Lenne egy blokkom, de van rajta FA is, nem tudom beküldjem-e a FA-ra, ápr.30-ig be kéne érkeznie.
Mati, mvincze: köszönöm a segítséget. Sajnos továbbra sem jön át a levél a gmailra, hiába állítottam be
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm szépen a segítségeteket! mvincze: megírnád, h hol kell pontosan a citron beállítani?
Sajnos a tegnap létrehozott gmail cím sem enged belépni.
" alt="
"> Ha bárki bármivel, cserével kapcsolatban írni szeretne, akkor ide tegye: ferencnen@gmail.com. Köszönöm.
Sajnos a tegnap létrehozott gmail cím sem enged belépni.
" alt="
"> Ha bárki bármivel, cserével kapcsolatban írni szeretne, akkor ide tegye: ferencnen@gmail.com. Köszönöm.Magdi
A citromailen kell beállítani az átirányítást a gmailre. Megmaradhat a régi mail címed is, a leveleidet a gmailen olvashatod és citromailes feladóval is írhatsz. A citromailre elég belépned 2-3 havonta, hogy meg ne szűnjön, de erre figyelmeztet is, amit a gmailen is olvashatsz. Én azóta használom a gmailt, mikor még meghívó kellett hozzá. Megvannak a régi levelezőim is, átirányítva a gmailre. Semmi gond nincs velük.
A citromailen kell beállítani az átirányítást a gmailre. Megmaradhat a régi mail címed is, a leveleidet a gmailen olvashatod és citromailes feladóval is írhatsz. A citromailre elég belépned 2-3 havonta, hogy meg ne szűnjön, de erre figyelmeztet is, amit a gmailen is olvashatsz. Én azóta használom a gmailt, mikor még meghívó kellett hozzá. Megvannak a régi levelezőim is, átirányítva a gmailre. Semmi gond nincs velük.
Magdi
Szerintem állj át másikra. El fog tartani egy ideig, kb. 3-6 hónap, de akkor leszakadhatsz róla, és nem fog idegelni, hogy nem megy.
Állíts be automatikus üzenetet is (ha lehet), és szépen sorjában az összes regidet és esetleg hírleveledet is át tudod állítani ennyi idő alatt. De addig mindig rá kell nézegetni, hátha jött valami nyertes/pótnyertes értesítő!
" alt="
">
Szerintem állj át másikra. El fog tartani egy ideig, kb. 3-6 hónap, de akkor leszakadhatsz róla, és nem fog idegelni, hogy nem megy.
Állíts be automatikus üzenetet is (ha lehet), és szépen sorjában az összes regidet és esetleg hírleveledet is át tudod állítani ennyi idő alatt. De addig mindig rá kell nézegetni, hátha jött valami nyertes/pótnyertes értesítő!
" alt="
">magdi: szabályok és szűrők utána 1. egyszerű átírányítás, és ott kér adatokat azt az emailt is ahová átírányítanál.