galambfeher
Ugye milyen rossz érzés, amikor számítasz vmire (mert ezt beszéltétek meg) s nem tartja a cserepartner magát ehhez? Nem vâlaszolnak? 1-2-...sok mailer? Vagy válaszolnak de feleslegesen, hitegetve? Hmmm...
Most legalább tudod milyen érzés is ez.
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 892 oldal |
Kerem a kedves cserepartnereimet,hogy a Hetfoi napon utaljak at a csereim osszeget! Nincsen felesleges penzem postakoltsegre,es ha en tartoznek a helyetekben mar reg kilennek fugesztve ide! Es radasul valaszolni sem valaszoltok!!!
Sziasztok! Játszik valaki a Disney játékán? Sajnos lemaradtunk a múlt heti részekről.
" alt="
">
" alt="
">szigiagi, írtam!!!
Nem , kérés ,segítség!
Ismét lehet váltani a Schwarzkopf oldalon,350,450 -es ajándékot!
" alt="
">
Ismét lehet váltani a Schwarzkopf oldalon,350,450 -es ajándékot!
" alt="
">jojó
Köszi
Köszi
tchibo@up.hu
Tudna valaki segíteni ?
Tchibo kávé blokkot szeretnék szkennelni de sehol se találom meg újra hogy hová kell
" alt="
">
Tchibo kávé blokkot szeretnék szkennelni de sehol se találom meg újra hogy hová kell
" alt="
">Tudna nekem segíteni valaki? Szőr a parton, törött,koronás bögréről kérhetnék egy fofót,ha van ilyen ?Köszi előre is!
Sziasztok. Megy még az ALDI 5.000,- Ft- feletti blokk játék ? Mert nem találom sehol. Köszi aki válaszol !
" alt="
">
" alt="
">11. kerületben vagy ahhoz közel lakik valaki? Nyertem utalvány formájában két jegyet wttc-re, amit május 1-én lehet átvenni, de 2.-ára már kellene, hogy nálam legyen. =D
Köszönöm a segítséget! Egyébként küldtek egy játékszabályzatot, mondván, hogy kell rá az aláírásom és ennek a melléklete volt egy táblázat, amiben ezeket az adatokat kérték. Remélem nem lesz belőle semmi galiba.
TAJ számot is nagyon sok esetben kérnek komoly cégek(legutóbb a Csabahús főnyereményénél olvastam),gondolom a járulékfizetés miatt.Bankszámlaszámot én sem értem,ha nem utalni akarnak rá.De egy bankszámlaszámmal nem tudnak visszaélni(ha egyéb adatot nem adsz meg hozzá).
Én is így gondolom.
A számlaszámhoz végképp semmi közük.
A számlaszámhoz végképp semmi közük.
TAJ szám, bankszámlaszám elég szokatlan, ha postán küld... A többi OK, beazonosításhoz kell és az SZJA miatt.
Elég sok mindent nyertem már, de ez a kettő még sosem kellett... Többiek?
Elég sok mindent nyertem már, de ez a kettő még sosem kellett... Többiek?
Tud valaki segíteni? Egy tárgynyeremény kiküldéséhez miért kéri a játék lebonyolítója a következő adatokat? Szül.hely, idő, anyja neve, TAJ szám, adószám, bankszámlaszám.
angyal
ctrl+V-t próbáltad már? akkor kis ablak sem kell
" alt="
">
ctrl+C = másol
ctrl+V =beilleszt
ctrl+V-t próbáltad már? akkor kis ablak sem kell
" alt="
">
ctrl+C = másol
ctrl+V =beilleszt
Szeretnék segítséget kérni. A freemailomban nem tudok bemásolni, mert nem jön elő az a kis ablak amibe a beillesztés szó van.
Mit nyomhattam el vajon, és hogy tudnám vissza állítani az ablakot.
Köszönöm a választ .
Mit nyomhattam el vajon, és hogy tudnám vissza állítani az ablakot.
Köszönöm a választ .
Szerencselaphoz keresek társat.
" alt="
">
" alt="
">Akinek van összegyűjtött Koronás KRISTÁLYCUKOR vk-ja, sürgősen küldje be, mert csak a május 5-ig beérkezett vk-okért jár pont.
A többit érdemes még tartogatni, mert később többet fog érni.
http://promo.a4c.hu/koronascukorklub/hirlevel/201
40418/
A többit érdemes még tartogatni, mert később többet fog érni.
http://promo.a4c.hu/koronascukorklub/hirlevel/201
40418/