Sziasztok! Knorr tányérokat vennék 1000 Ft/db áron lehetőleg Budapesten, ha van valakinek felesleges, írjon mailt!

Nagyon köszönöm
Én is kaptam ilyen levelet.meg is írtam nekik a lap alján a véleményemet
javasoltam indítsanak vonalkódgyűjtögetős játékot,azzal jobban ösztönöznék a fogyasztókat,mint ezzel.
Szerintem nem fog bejönni nekik ez a fajta "játék"

és szerintem ez nem kevés pénz(nekem pl.)
én biztos nem fogok erre költeni
a v.k. gyűjtögetés nekem még ok volt

A knorr ajánlatát megkaptam, annyi levelet ahányat feladtam. A furcsa, hogy a nevem és címen rengeteg változatban. Jól működik a marketing. Gondolom a postás mérges volt, húzhatta a válát a 12 levél. Én már nem veszek részt a knorr játékában, sok vele a macera.
Hm.... pedig több értelme lenne a leveses, meg pecsenyés, vagy miféle tányérok értékesítésének, hiszen lapos, mély tányérja elvileg mindenkinek van egy kevés. De kicsit furi eddig 5 vkód+gyorsaság=tányér, jövőre 3vkód+pénz=tányér...
Jövöre az AÁ-nál lehet majd venni, korsót, meg cd-t ha így folytatjuk.

Rea, sajnos az nincs, csak tányér. Ha mást is lehetne venni, akkor érdekelne engem is, de így nem. A következő mondat is szerepel a levélben : " Viszonyításként szeretnénk megemlíteni, hogy 1 db Guy Degrenne márkájú porcelán tányér fogyasztói ára 2.800 Ft."
Minya: köszi.
Én még nem kaptam, pedig játszottam, de a posta az ünnepek alatt a szokásosnál is lassúbb.
Levesestál is van?

Rea, postai DM levél. A lehetőség csak 2007-re érvényes, és csak azon fogyasztóknak, akik 2006-ban is játszottak, vagyis kaptak ilyen levelet. Be kell küldeni 3 vonalkódot ( 1 leveskocka, 1 főzős leves és 1 rafinéria ). Ez a feltétele, hogy 2 tányért megvehess. A kiszállításnál kell fizetni. A 2 db-os tányér szett ára 1.920 Ft + a kiszállítás költsége, ami 1, 2 vagy 3 szett esetén ( 1 szett = 2 tányér ) 792 Ft, 4 vagy 5 szett esetén 900 Ft. Maximálisan 5 csomagot ( 10 tányért ) lehet venni.
Az tökjó. Email vagy postai?
Ti is kaptatok levelet, hogy jövőre lehet vásárolni is tányért ?
kriszty: megvan a lapos, szólj ha kell még.

Még mindíg nagyon szeretnék egy evőeszköz készletet és egy levesestálat.
Sokan vagyunk és így csak 6 embernek tudok egyforma evőeszközzel teríteni.
van még:
2 lapos és 3 mély tányérom eladó
akit érdekel,írjon,köszi

Van 2 db laps és 2 db mély tányérom cserére ill. eladó
1000 Ft/db áron van mély és lapos knorr tányérom
Sada köszi a segítségedet majd szólok ha kell.
Mindenki megkapta már a tányérokat ? Főleg IV. ker. érdekelne. Még az októberi sem jött meg.
Annyira kérnek kettő lapostányért mennyit kérjek érte ha rászánom magam?
Az evőeszközöket ajánlott küldeményként fogják kiküldeni,ma kaptam az emailt.
Akinek van felesleges evőeszköz garnitúrája a knorrtól,legyenszives jelentkezzen,Köszi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások