Köszi Zsolesz! Ez lesz az. Valahogy szóba került a héten a családban. Imádtam

" alt="

">
KicsiGila!
Friderikuszhoz köthető és emlékezetem szerint Repülj most! volt a címe. Egy fiú és egy lány szólította le az utcán az embereket. A lány Valkó Eszter volt. Itt kezdődött a pályafutása. Valamilyen feladatokat is meg kellet oldani, hogy azután egyből utazhass. Talán ebben a műsorban volt az is, hogy valaki engedte a nadrágszárait levágatni, s utazhatott.
A szerencsepercekben sorsjegy csomagokat osztogattak.
KicsiGila
nekem Friderikusz műsora rémlik

" alt="

">
Igen! Szerintem a szerencsepercek.
Nagyon off lesz!
Emlékszik valaki arra a műsorra, ahol Bp utcáin odamentek műsorvezetők random emberekhez, majd felajánlottak nekik egy-egy utazást? Érvényes okmányok kellettek hozzá, meg persze jó fej főnök aki el is engedi őket. Csak bőröndbe kellett bepakolni, s mehettek is a reptérre

" alt="

">
Rémlik valakinek ez a műsor?
Drakulálok én is!
Csak most jött sms a nyertességről?
Köszi jojó

" alt="

"> megvan az új közös hobbink

" alt="

">
Picul

" alt="

"> gratulálok,kezdésnek szuper !

" alt="

"> akkor ő már ebből nem "gyógyul " fertőződik tovább !

" alt="

">
V. a Fehértóit a város határában.
Azt nem tudhattam.
Nehéz úgy ajánlani, h sem az ízléseteket, sem a pénztárcátokat nem ismerem.
De ha igazi halászlét szeretnétek, az Öreg Kőrössy v. a Roosevelt téri Halászcsárdába (Sótartó).
Ma van a 20. éves házassági évfordulónk, szóval a gyorsétkezdét kihagynánk 😁 Ez egy spontán ötlet, hogy ma elkísérem az áruszállításnál, "ünneplésnek" egy későbbi wellnesst gondoltam...
A Garden Stéget megnézem. Köszi
Miért nem mentek le a Tiszára a Garden Stégre?
A Tiszán mégsem ehetsz bárhol.
(Onnan kb 3 km.)
Gyorsétkezdének meg ott van 2 megállónyira az Árkád.
A Belvárosi hidat nagy ívben kerüljétek el!
Kiruccanunk ma munkaügyben Szegedre a Párizsi körútra férjemmel és dolgunk végeztével beülnénk egy étterembe. Van ötlet, hogy hol ehetnénk valami finomat?
jojo igazad van, jobb lenne mindent azonnal világosan megfogalmazni és akkor megúsznák a sok telefonálót.
elkati
úgy tűnik

" alt="

">
Nem értem ,miért nem lehet egyértelműen leírni a szabályzatban ? Egy litániát írnak a játékokhoz,pár mondatban meg lehetne fogalmazni a lényeget .
Akkor mégis csak igaza volt a Coopos eladó ismerősömnek

" alt="

">
Coop válasza
Igen, két db egyforma termék vásárlása is részt vehet a
nyereményjátékban, amennyiben az egyszeri vásárlás értéke eléri a 3
000.- Ft-ot.
Üdvözlettel: Co-op Hungayr Zrt Ügyfélszolgálat
Akinek valami intézni valója van a Vodafone-nál, az hétfőn-kedden fusson neki, mert július 14-től fennakadások lehetnek az ügyintézésben:
https://index.hu/belfold/2021/07/10/vodafone/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások