Playboy22!
Sajnos olcsóbb, 29.000,- Ft. Telefonon megkérdeztem a Timex Magyarországi forgalmazójától: 1039 Bp. (Csillaghegy) Karácsony S. u. 14. Tel.: 240-0413, 250-3527
hátizsák

Bimbula!
Szerintem egy ilyen GPS karora max.60E-be kerulhet,de keressel ra google-val,biztos dob ra ki vmit.
egy hátizsák

Playboy22!
Nem tudod véletlenül, hogy pontosan (vagy kb.) mennyi egy ilyen órának a bolti ára?
Nalam is landolt egy bicska ma,igyhat osszejott a motoron kivul minden a kollekciobol.A GPS-es karora szuper,a GPS vevo radion kommunikal az oraval 1m-en belul,nem volt a Simsonomon kilometerora,igy az orara hagyatkoztam,igy tartottam be a megengedett seb-et.Az aproneten lattam egyet eladot,50ert arulja vki.A halozsak kicsit vekonynak tunik,de szel ellen ved.
lehet hogy nem ide kellene mennyi a hátizsák ára nem tudja valaki?
hát ez nekem nem megy semmi
Magvan az első marlboros nyereményünk:
A férjem ma nyert egy bicskát.
(Bár telhetetlen a drága, mert az órára fájt a foga...)
Pl. a lányom a héten 12:00:02-kor nyert.

Eladó 1 db Marlboros vezeték nélküli egér, bontatlan
Pl. a 12.00.01 és 12:12:00 között lehet az első percben és az utolsóban is. Nem biztos, hogy 6-kor és 12 perckor van. De óránkénti 10 nyeremény megvan úgyhogy az átlag valóban 6 percenként van.
csipcsi
Nem a 6-tal osztható percekben, hanem átlagosan 6 percenként!
Az elmúlt napok nyerő időpontjait meg is nézheted az oldalon a nyerteseknél.
kriszty
Én sokszor eltalálom a nyerő percet

,csak a másodpercet nem

Azaz 15:36-kor küldték. De mindegy, 6-tal osztható. Tehát épp előtte kell beküldeni egy kicsivel. Mert azonnal választ küldtek.
kriszty
nem te vagy az egyedűli!Sógorom már az előző periódusban is játszott ,de csak a végén,szóval már több mint 1 hónapja,de még semmit nem nyert
ráadásul elég sokáig smsben küldte...

Most egy hátizsák!
Épp 15:48-kor jött a válasz. A küldés idejét nem néztem

sosem találom el a nyerő időpontot....

(
Átlagosan 6 percenként van egy, előre kisorsolt nyerő időpont.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások