Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 174 oldal |
Bizonyára akad olyan család,ahol "bejön" a harmadik fizetésnek nevezett haszon.A bejegyzések alapján viszont úgy vélem, többen lehetnek olyanok,ahol inkább mínusz tizen-huszonezrek miatt keseregnek .Befektetés=veszteség?
Ez színtiszta matematika.
A haszontalan kacatok + odafigyelés kitermelnek minimum egy 3. fizetést a családban.
Nem várható el mindenkitől, hogy felfogja.
Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
A haszontalan kacatok + odafigyelés kitermelnek minimum egy 3. fizetést a családban.
Nem várható el mindenkitől, hogy felfogja.
Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Megdöbbentő az itt olvasható valamennyi bejegyzés! Annyi pénzt és energiát fektettek a különböző nyereményjátékokba,hogy szinte elvárjátok és valósággal "sértésnek" veszitek,ha nem jön be a hőn áhított nyeremény.Ez a szemlélet már szakemberért kiált! Javaslat:csak annyit szabad befektetni,amennyi nem fog emiatt hiányozni a családi kasszából.Ha pedig "bejön" valami,ez legyen meglepetés és ajándék. Különbség:minden apró nyereménynek tudok örülni és max.1-2 pályázatot küldök be.(nem anyagi megfontolásból,csak nem gyűjtöm a haszontalan kacatokat)) Ezzel a hozzáállással eddig egyszer "csíptem meg" főnyereményt,ezt időközben készpénzre váltottam.Persze mindenki saját maga dönti el,hogy itt (akik nem nyertek topic-ban) akar keseregni,vagy emelt fővel lép tovább.
SSH 48 beküldésből 1 db mozijegy, ez elég gyenge. Pedig úgy welnesszelnék egyet, 10 éve nem voltam sehol a férjemmel kettesben...
SSH játékban nagyon szerencsétlen vagyok. Tudom, hogy nyerő időpontos, de, hogy a napi 100 mozijegyből egy se jusson, az kicsit dühítő... Napi 2-4 pályázatot küldtem és semmi... Ennyire sokan küldenék??? Na mindegy majd lesz más játék.
" alt="
">
" alt="
">Köszi Ani!
Én is ugyanezt kívánom Neked és a kedves fórumostársainknak.
Ha már ne én nyerek, legalább fórumosnak sikerüljön!!!
Én is ugyanezt kívánom Neked és a kedves fórumostársainknak.
Ha már ne én nyerek, legalább fórumosnak sikerüljön!!!
Ilyenkor mást mindig bíztatok, hogy fel a fejjel! Optimistának kell lenni, minden jóra fordul. De ha magamról van szó akkor ez nehezebb....
Téged bíztatlak és sok erőt kívánok, alakuljon úgy a jövő éved, ahogy szeretnéd! Sok puszit küldök!
Téged bíztatlak és sok erőt kívánok, alakuljon úgy a jövő éved, ahogy szeretnéd! Sok puszit küldök!
Megértelek Ani, én is így érzem most. Tényleg megtettem mindent. Apa a karácsonyi roham közepén , munkaidőben állt sorban többször a Rossmannban, csak, hogy legyenek pályázataink. Nálunk nincs Rossmann, ő Fehérváron dolgozik, megtette, én küldtem sok sms-t és...
Most én is nagyon elkeseredtem. Az idén szinte semmi sem jött be + ANYUt is elveszítettem. Jó lesz, ha véget ér ez az év....
Most én is nagyon elkeseredtem. Az idén szinte semmi sem jött be + ANYUt is elveszítettem. Jó lesz, ha véget ér ez az év....
pmjudit: nem vagy egyedül. Most annyira csalódott vagyok, hogy egy ideig lehet nem is játszom ezután. Teljesen kész vagyok.
" alt="
"> A persil nem jött be sem most sem pedig a Tesco sorsolásnál.
" alt="
"> Utálom mikor valamibe sokat fektetek az nem jön be.
" alt="
"> Ez okozza a legnagyobb csalódást ilyenkor. Rosszul alakul minden már egy jó ideje, az optimista hozzáállás sem segít... Fortuna hol vagy ilyenkor???
Bocsánat, hogy így kifakadtam, de ki kellett írni magamból.
" alt="
"> A persil nem jött be sem most sem pedig a Tesco sorsolásnál.
" alt="
"> Utálom mikor valamibe sokat fektetek az nem jön be.
" alt="
"> Ez okozza a legnagyobb csalódást ilyenkor. Rosszul alakul minden már egy jó ideje, az optimista hozzáállás sem segít... Fortuna hol vagy ilyenkor???
Bocsánat, hogy így kifakadtam, de ki kellett írni magamból.
" alt="
">
Én most nagyon pihent vagyok, szabin, igaz, ma 3 órácskát benn voltam, de az nem volt fárasztó munka.
Annyira vágytam a mosógépre - amikor tudom a sorsolás időpontját, sosem nyerek. Ezt most nagyon sajnálom -
" alt="
">
" alt="
">lindababa: köszi,nagyok nem látom a fától az erdőt mostanában
" alt="
">
" alt="
">törpi
mel6 beírta, hogy nyert.
mel6 beírta, hogy nyert.
kincs17: honnan tudod? még csak ma volt a sorsolás,nem?
Nagyon szerettem volna a rosmannos mosogépet de sajna,pedig a miénk már nagyon oda van.
De nehogy traurig-ra változtasd a neved! Hanem legyél csak glücklich!!!
" alt="
">
" alt="
">Most már nagyon szomorú vagyok, hogy ennyi rengeteg pályázattal nem nyerek semmit. Biztos rossz az időzítésem.
Jó reggelttel 10 pályázattal nem nyertem garantáltat.
" alt="
">
" alt="
">Szia Marita!
Ne keseredj, ezekkel én sem nyertem, bár én csak saga és joreggelt-tel játszottam, de semmi se jött össze, nlc advent semmi, femina semmi. Úgyhogy most várom a sok adventes sorsolást, hátha ott összejön valami
" alt="
">
Ne keseredj, ezekkel én sem nyertem, bár én csak saga és joreggelt-tel játszottam, de semmi se jött össze, nlc advent semmi, femina semmi. Úgyhogy most várom a sok adventes sorsolást, hátha ott összejön valami
" alt="
">Jóreggeltből se semmi.... nagyon sok beküldés, nagyon sok kód, egyiken sem nyertem... a konyha ördögén sem, Pick -en sem....mostanában semmin sem nyertem...
" alt="
"> Tenton csak szatyi...posta, supershop semmi...Sagan se semmi...
" alt="
">Avon se, Raffaello se.... sem...se
" alt="
">
" alt="
"> Tenton csak szatyi...posta, supershop semmi...Sagan se semmi...
" alt="
">Avon se, Raffaello se.... sem...se
" alt="
">