Ja és gyűjtöm az esernyőket is, meg a gumi klumpákat, meg a pöttyös túró rudis dolgot, meg.... de most a coke topic, túrós, klumpás, meg stb-is...

" alt="

">
Tudod, hogy megértem a dilidet.

" alt="

"> Én is gyűjtök pár dolgot.

" alt="

">
Pendrive-ot még nem, de meggondolom.

" alt="

">

" alt="

">
Mindenféle coca, milka nem gyerekes hanem már kamaszoknak való ereklyéket... meg pénzt egy nagyobb kéróra h. elférjek...

" alt="

">
Gyűjtöm...

" alt="

"> ahogy a takarókat, töriket, babzsákokat, nyakbaakit, rongyszatyrot, hmágnest, és egyéb ilyen kategóriájú

" alt="

"> cuccmuccokat...
Paintuci:

" alt="

"> Hol hordasz el ennyi pendrive-ot?

" alt="

">
Szerintem jók a coca ajik, bár lehetne vmi takaró, párna, ágynemű, köntös, bögre, zokni, pendrive, stb...

" alt="

">
jelica - köszi az infót!

" alt="

">
én úgy döntöttem, a feszültséget beváltom vmi arcmasszázsra
egyébként normálisak a coke-nál?????????
most őszintén... mi a jóégnek vkinek egyhuuzamba több előfizu???
a kutya nem fog velük játszani.. nem sok használható dolgot lehet beválltani...
akkor ink lenne "drágább" minden és lennének komolyabb tárgynyeremények.. mármint ezek helyet
BBarbi: most mondanék valami csúnyát!

" alt="

">
nekem is ezt mondták a telefonba
diszkrimináció
Alkotmány-ellenes

" alt="

">
Ezt érti valaki???
Kedves Én !
A pontbeváltásokért járó előfizetések folyamatosságára (több beváltás esetén) az auguszusban indított újabb előfizetéseknél még volt lehetőség. A későbbiekben - így az Ön esetében is - az előfizetést el kell indítanunk a szükséges adatok beérkezése után abban az esetben is, ha már az adott időszakra van élő előfizetés. Ez a promóció szervezőinek döntése.
Zshajni
Sziget : Nem konkrét napra szól, akkor használod fel, amikor akarod!
Legalábbis én rákérdeztem és ezt mondták...
Marhára nem örülök!
Írtam én is a Sanoma-nak, hogy vonják össze a két előfizetésemet, ne kapjam 2x az októberi lapszámot.
Ma kaptam választ, nem áll módjukban.....
Érdekes, hogy többeteknek is elintézték, nekem meg... de persze nem hagyom annyiban.
Priviben kérlek küldjétek el annak a munkatársnak a mail címét aki kedvesen elintézte az összevonást.
KÖszike!
krida
15. után jött valamikor
és mikor jön az újság, mert ehónapban kéne kapjam az elsőt
hajni
igen, nekem is augusztustól jön és már július 15. után itt volt az ujság
Nekem még egy újság sem jött. Aszem július elején váltottam be a pontokat, és azt mondták hogy augusztustól jön. Na de annak akkor már meg kellett volna érkeznie, nem?
Nekem akkor küldtek mail, mielött postázták az ujságot.
6 coke kódért szeretnék 1 db Auchan-Signal blokkot
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások