Kedves Fortuna!
Holnap a vizsgámon nagyon nagyon szeretnék átmenni!
SEGÍTS!
Drága Fortuna!
Légyszi barátnőm legyen ,az aki megnyeri a" Vippet",arra a bizonyos eseményre,nagyon sokat költött rá ,és biztos örök emlék lenne neki.köszi
Magic-nek mindent amit szeretne, magamnak 1 spar-nestlé utalványt. köszönöm!
Kedves Fortuna!Elpártoltál Tőlünk

" alt="

">
Szükségünk van Rád!

" alt="

">
Magic
nem tudom mi lehet a baj de áldjon meg a jó isten és imádkozom értetek:-)
Drága Istenem! Régen írtam, s megint csak egészséget kérek, s csodát a fiamnak! Kérlek szüntesd meg a fájdalmait, s küldj egy olyan természetgyógyászt, vagy orvost, aki végre valami változást hoz! Szeretném a gyereket elvinni egy tengerparti utazásra, kérlek adj hozzá pénzt, de az sem baj, ha egy jó nyereményjátékot írsz ki, ahol lehet ilyet nyerni. S ha segítesz nekem - oly sokszor -a megérzésekkel, kérlek valahogy a bátorságot is add hozzá, hogy merjem megtenni a tippmixen, akármilyen őrültségnek hangzik is! Bocsáss meg, hogy ezt a játékot játszom, de ezzel tudom fenntartani magunkat! S add, hogy a barátaimnak is sikerüljön mindaz, amit szeretnének! S a gyerek apjának szívét töltse be a Szentlélek, hátha melegséget is érezne ott belül, s bocsásd meg neki te is, amit én már megbocsájtottam. Adj neki sok pénzt, amire vágyik, s add meg neki a kegyelmet, hogy rájöjjön, mindez olykor mit sem ér, de hagyd, hogy megvalósuljanak az álmai! Talán egyszer rájön majd általad, mit vesztegetett el, amíg a pénzt hajszolta.
Zsuzsának adj kétszer annyit, amennyit kér, s mindegyik barátomnak segíts ezekben a nehéz időkben, minden rászoruló, segítséget kérő ember problémáját oldd meg mielőbb, különösen azokét, akiknek nincs otthonuk. Előre is köszönöm!
Kedves Fortuna!
Légyszíves figyelj rám!
Drága Fortuna!
tudod, hogy pénteken lesz a születésnapunk. Nagyon kérlek teljesítsd két kívánságomat.
köszönöm. most egy darabig csendben leszek, és nem kérek semmit sem kedves Égiek

" alt="

">
csak még ezt az egyet lécciléccilécci...
Köszönjük a Voltot... szeretnénk Soundosat is... lécci...

" alt="

">
Kedves Fortuna!
A fórumon még új vagyok,de örülnék,ha meghallgatnál

" alt="

">
Szeretném meglepni a menyemet egy Bounty Strandszettel!
Próbálkoztam már párszor,de eddig még sajnos nem sikerült

" alt="

">
Örülnék,ha segítenél

" alt="

">
Előre is Köszönöm

" alt="

">
Drága Fortuna ez a Piknikkosár nagyon nem akar össze jönni

" alt="

"> ,ezek a nyerő időpontok nem akarnak megtalálni

" alt="

"> segíthetnél

" alt="

"> köszönöm az eddigieket és az elkövetkezendőket

" alt="

">
Drága Fortuna!
Kérlek gondolj ránk egy kicsit!!!!! Nagyon kellenél!
Köszönöm előre is!
csak ezt az egy dolgot szeretném még nagyon.
légyszi,légysziii

" alt="

">
ha választhatok akkor tudod ,hogy inkább mit...
köszönöm!!!
Légy kegyes hozzám már!!!
köszönöm az eladásokat mindenütt, meg a kisebb nyereményeket, de ebben az egyben kérnék óriási segítséget csak még 1x.
még mindig ugyanazt, és még mindig nagyon nagyon

" alt="

">
köszike
légyszi nagyon szeretnék egy autót és egy nagyobb összeget