Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 9332 oldal |
Ott van a főoldalon, én már tegnap kitöltöttem az űrlapot és ugyanez a linkem.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Weber az csak egy bejelentkezési link az oldalra.
Pedig ott van a linkelt weboldalon.
bbsc 2025-06-08 :: 11:05
Szia Vágási 2.0 ,
Hol találtad a nyereményjátékot az oldalon ? Én a weboldalon se a közösségi felületeken se találok semmit róla. Vagy nem. Jó helyen keresem?!
Szia Vágási 2.0 ,
Hol találtad a nyereményjátékot az oldalon ? Én a weboldalon se a közösségi felületeken se találok semmit róla. Vagy nem. Jó helyen keresem?!
Vágási 2.0
A "léböjtös pihenés" nem épp a szokásos "wellness lötyögés".
" alt="
">
A "léböjtös pihenés" nem épp a szokásos "wellness lötyögés".
" alt="
">Én már jó sok promóciósat vettem, de eddig egy sem nyert.
Árban jó, és ízlik is, így elfogy hamar, azzal nincs gond, de azért jó lenne nyerni is. 🙂
Kíváncsi vagyok, hány nyerő van elrejtve.
Árban jó, és ízlik is, így elfogy hamar, azzal nincs gond, de azért jó lenne nyerni is. 🙂
Kíváncsi vagyok, hány nyerő van elrejtve.
Ani78
Még nem! Ráadásul az iskolában néha ilyet kapnak a gyerekek uzsonnára. Minden pohár kerül a kukába! Gyenge a marketing. Boltban percekig nézegettem, hogy jót veszek-e...
Még nem! Ráadásul az iskolában néha ilyet kapnak a gyerekek uzsonnára. Minden pohár kerül a kukába! Gyenge a marketing. Boltban percekig nézegettem, hogy jót veszek-e...
Találtatok a Nádudvari joghurtban kódot? 3-at vettem, egyik csomagolás alatt sem volt.
Tudja valaki, hogy hol váltják vissza a 0,33-as NaturAqua, 0,33-as és 0,7 dl Szentkirályi üvegeket Budapesten. Köszi
Másnál sem működik a Rossmann Ziaja?
2db Cinema City jegy esetleg valakinek? Köszi
Freemail-t-home összeférhetetlenség?
Nincs tele a tárhely...
Türelmesen és kíváncsian várjunk!
Nincs tele a tárhely...
Türelmesen és kíváncsian várjunk!
Kedves Szarvas Márta! Remélem olvasod majd! Megkaptam az e-mailed, viszont valamiért folyamatosan visszadobja hiba üzenettel a választ, sajnos nem tudok Neked írni! De a kérdéseddel kapcsolatban akkor itt válaszolnék, sajnos én sem tudok többet, én tegnap kaptam róla e-mailt hogy rendben van a blokk, időt kérnek míg minden nyertest ellenőriznek és utána majd jelentkeznek. Addig is türelmet kértek, de azt sem írták mit nyertem.
sada
Köszi
" alt="
"> most jutottam csak újsághoz,neten nem olvastam .
Köszi
" alt="
"> most jutottam csak újsághoz,neten nem olvastam .Sziasztok!
Ti mit javasoltok, ha nem átruházható és készpénzre nem váltható napi jegyet nyertem a Strand fesztiválra és ütközés miatt nem biztos, hogy el tudok menni?
Valaki írta ilyesmi témában nemrég, hogy meghatalmazással valakinek oda lehet mégis adni, meg nem nagyon nézik.
Van korábbi tapasztalatotok ilyen napi jegy más általi felhasználásával kapcsolatban?
Ti mit javasoltok, ha nem átruházható és készpénzre nem váltható napi jegyet nyertem a Strand fesztiválra és ütközés miatt nem biztos, hogy el tudok menni?
Valaki írta ilyesmi témában nemrég, hogy meghatalmazással valakinek oda lehet mégis adni, meg nem nagyon nézik.
Van korábbi tapasztalatotok ilyen napi jegy más általi felhasználásával kapcsolatban?
Kedves Weber!
Rámírnál?
Köszönöm!
bakicsipi2@gmail.com
Du.tudok ránézni...
Rámírnál?
Köszönöm!
bakicsipi2@gmail.com
Du.tudok ránézni...
Lásd: Spar rú. utolsó előtti oldal.
anyoka
Köszönöm
" alt="
"> Jó éjt !
Köszönöm
" alt="
"> Jó éjt !Szombat - kedd - szerda. (Az ünnep miatt)
Spár 20% -os kuponokat mikortól osztják ? Nem látok hírt róla ?