Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 511 oldal |
Gondoltam beírom.láttam egy sparba,hogy még mindig kinnt van a 100 év,100 nyerő nap nestlés doboz.Tudtommal már rég vége a játéknak.
Bocsi iwiw-es körlevél ügyben,figyelmetlen voltam,én is kaptam 1-et és botor módon továbbküldtem,1000 bocs + 1 anyamaci!
És mea culpa.
És mea culpa.A héten reklamáltam a Scotch hűtőmágnes maci miatt. A családból 3 névre kellett volna kapnunk, de egy sem érkezett meg. Azt mondta a hölgy, hogy már rég kiküldték mindenkinek, de utánanéz, hogy van-e még egyáltalán. Erre tegnap kaptunk 2-t. Az egyik teljesen fehér, nincs se szeme, se orra, se szája! A másik jól néz külsőleg, csak a mágnese nem működik.
(De legalább megkaptuk, biztos csak a selejtek maradtak meg.)
(De legalább megkaptuk, biztos csak a selejtek maradtak meg.)
Fáreó és a többiek!
IWIW-en keringő ostoba körleveleket ne továbbítsatok nekem ha kérhetném! Ha kezdőlapot elolvassátok ríkító SÁRGA mezőben leírták, hogy ők nem küldenek SEMMIT!!!!!
Másik: Én szívesen szavazok mindenkire aki kéri a Szavazások topicban, de az, hogy magánlevelekkel bombázzanak a szavazás kérésére, ezt már pofátlanságnak tartom! Hiába írod bele a levélbe, hogy Te is tudod, hogy nem illik, mégis elküldöd. (Aki írta, az tudja, hogy róla van szó.) Kérlek a jövőben engem hagyj ki. Egyébként már korábban szavaztam a kislányodra, még akkor, amikor ide beírtad.
IWIW-en keringő ostoba körleveleket ne továbbítsatok nekem ha kérhetném! Ha kezdőlapot elolvassátok ríkító SÁRGA mezőben leírták, hogy ők nem küldenek SEMMIT!!!!!
Másik: Én szívesen szavazok mindenkire aki kéri a Szavazások topicban, de az, hogy magánlevelekkel bombázzanak a szavazás kérésére, ezt már pofátlanságnak tartom! Hiába írod bele a levélbe, hogy Te is tudod, hogy nem illik, mégis elküldöd. (Aki írta, az tudja, hogy róla van szó.) Kérlek a jövőben engem hagyj ki. Egyébként már korábban szavaztam a kislányodra, még akkor, amikor ide beírtad.
Nekem sem volt gond a kódokkal, mind épségben lejött.
Ildicc, akkor már 2 gép lefoglalva stipi-stopi
Hallod Fortuna ?
Hallod Fortuna ?Minya, ha csak azon múlik, nyerek-e, hogy megdícsérem őket, én is beírom: gond nélkül lejött az összes vonalkód, és az áthúzottakat is le tudtam pucolni
Remélem, EVM-Fortuna, lesz takarítógépem!

Remélem, EVM-Fortuna, lesz takarítógépem!

Gia, remélem meghálálja az EVM Rt nekem
Egy olyan takarítógép jó lenne
Már egyszer nyertem tőlük 100 ezer Ft-ot, ezért hivatalból is kiállok mellettük 
Egy olyan takarítógép jó lenne
Már egyszer nyertem tőlük 100 ezer Ft-ot, ezért hivatalból is kiállok mellettük 
én is 3 különböző terméket vettem és probléma nélkül lejött az összes 

Minya Te vagy az Ultra Aktív Varázsló! 

Én ma vettem WC gélt és az most is rendesen lejött.
Csak vki bele ne igyon! 

Én is megint próbálkoztam Ultra Aktívval és megint kifolyt és megint nem jött le a vonalkód
most már az fog következni hogy összekeverem majd hogy melyik ásványvizes üvegben melyik Ultra Aktív van! 
most már az fog következni hogy összekeverem majd hogy melyik ásványvizes üvegben melyik Ultra Aktív van! 
Az Ultra Aktív az én táskámba is kifolyt. Az egyik kód ugy-ahogy lejött, a másik (az elázott) teljesen szétszakadt. Nagyon mérges vagyok!!!
Az Ultra Aktívról nekem se jött le a vonalkód, felcsörögtem illetékest, hogy a blokkot elfogadják-e? Persze, hogy nem
Személyiségi jogokra hivatkozva, mert ők nem tudhatják, hogy én még miket vásároltam
)
Innen pozitív: ha 38 db-ban van is a kód, de felismerhető, hogy az Ő termékük, akkor elfogadják.
Szvsz: ez sem nyeri meg az év játéka címet!
Személyiségi jogokra hivatkozva, mert ők nem tudhatják, hogy én még miket vásároltam
)
Innen pozitív: ha 38 db-ban van is a kód, de felismerhető, hogy az Ő termékük, akkor elfogadják.
Szvsz: ez sem nyeri meg az év játéka címet!

Azzal is lehet...Mármint nálam. Múltkor valami softwer-zavarom lehetett, mert selejtezéskor pont olyasmit dobtam ki, ami még kellhet, pl. egy baba-testápolós Cora blokk és Iglos Auchanos is ldozatául esett a nagy rendcsinálásnak...Mindíg tudtam, hogy nem kell túlzásba vinni!
Ma voltam a Corában, és vettem duopack-os Ultra Aktívot. De bár ne tettem volna!! Úgy összevolt a két flakon ragasztva, hogy pengével kellett szétvágni, aminek az lett a következménye, hogy az egyik flakon kiszakadt. Kifolyt a fél tartalma. A vonalkódokat leszedni képtelenség. Szóval jobban jártam volna ha csak egyet veszek, vagy még azt sem!!
Azt hiszem érdemes lenne őket levéllel bombázni, hogy máskor olyan nyereményjátékot indítsanak, ami teljesíthető. Kérjék a blokkot, azzal biztos nincs gond.
Azt hiszem érdemes lenne őket levéllel bombázni, hogy máskor olyan nyereményjátékot indítsanak, ami teljesíthető. Kérjék a blokkot, azzal biztos nincs gond.
Köszönöm!!!
Ma visszavittem a cipőt és visszakaptam a pénzt ( nem tudták kicserélni, a többi boltjukban sem volt ugyanilyen ebben a méretben, de ezek után nem is vágytam rá. Először javíttatni akarták, de köszöntem szépen... )
Ma visszavittem a cipőt és visszakaptam a pénzt ( nem tudták kicserélni, a többi boltjukban sem volt ugyanilyen ebben a méretben, de ezek után nem is vágytam rá. Először javíttatni akarták, de köszöntem szépen... )
Lerta, bpldog szülinapot, napokig nem tudtam olvasni, ezért késtem. Naná, hogy cserélni kell a cipőt, vagy visszaadni az árát!
Köszi, sikerült, akkor most gyorsan átirányítok.