Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 246 oldal |
pozitív élmény, h. Reacska a napokban nagyfelületű "vas" fallal gazdagodott, biztos gyönyörű lehet a sok -sok hűtőmágnes
Zsuzsa Nr.1.
" alt="
"> ettől félek én is ,azért jobb ,ha be kell küldeni postán !
" alt="
"> ettől félek én is ,azért jobb ,ha be kell küldeni postán !sünkutya
Köszi, aranyos vagy
" alt="
"> Először az bosszantott, hogy nem találom,majd
amikor kiírtam az sms-ből az AP számát rájöttem, hogy Spar. Ekkor megnyugodtam és a családdal jót derültünk, hogy ilyen szarvas hibát
elkövetni
" alt="
">De legalább a blokk megvan
" alt="
"> Amúgy 1 blokkal játszottam
" alt="
">
Köszi, aranyos vagy
" alt="
"> Először az bosszantott, hogy nem találom,majd
amikor kiírtam az sms-ből az AP számát rájöttem, hogy Spar. Ekkor megnyugodtam és a családdal jót derültünk, hogy ilyen szarvas hibát
elkövetni
" alt="
">De legalább a blokk megvan
" alt="
"> Amúgy 1 blokkal játszottam
" alt="
">Ilyent én is csináltam egyszer, be is küldtem, szerencsére nem nyertem vele. Sparban vettem CBA-s játékhoz cuccot.
Zsuzsa Nr.1.: nekem az a pozitív, hogy ezt ilyen lazán írtad be. Engem a guta ütne meg.
Ebbe a topicba írom, mert valakinek pozitív élmény lesz
" alt="
">
Nem találtam a Floriolos bringa blokkomat, ami hihetetlen volt. Meg is lett, de Spar és nem Tesco. Nagyon restellem, mert profi játékosnak ilyen hibát elkövetni durva dolog.
" alt="
">
Szóval pótnyertes lesz!
" alt="
">
" alt="
">
Nem találtam a Floriolos bringa blokkomat, ami hihetetlen volt. Meg is lett, de Spar és nem Tesco. Nagyon restellem, mert profi játékosnak ilyen hibát elkövetni durva dolog.
" alt="
">
Szóval pótnyertes lesz!
" alt="
">törpi: jó , hogy beírtad. És jó olvasni, hogy vannak még ilyen cégek. Mostanság mindenhol csak a megszorításokról olvashatunk.
ma megérkezett anyuékhoz a Kométa csomag. eszméletlen bőséges volt,boltban ez nem 20000,lehet duplája is. Apukám úgy,de úgy meg volt hatódva,hogy előszőr azt hittem nem örül neki,majd kiderült ő azt hitte amit bevittek abból kapnak,de mindent ott hagytak
" alt="
"> 23 termék,abban volt pl. 2 kiló feletti sonka,stb
" alt="
"> nagyon-nagyon pozitív a cégnek,nagyon kedvesek voltak akik kivitték
" alt="
"> 23 termék,abban volt pl. 2 kiló feletti sonka,stb
" alt="
"> nagyon-nagyon pozitív a cégnek,nagyon kedvesek voltak akik kivittékKedves történet
" alt="
">
" alt="
">Játszottam az "Üldözi a szerencse?" játékban múlt szerdán.
Másnap megyek ugyan abba a lottózóba, ugyan ahhoz a fiatalemberhez, akinél előtte nap voltam. Meglátott, és egyből azt kérdezte, hogy itt van-e az előző napi szelvényem..., mert hogy kb. akkor voltam itt, amikor abból a lottózóból került ki az óra nyertese.
" alt="
"> Olyan aranyos volt! Gyerekkel voltam és beszéltük, hogy milyen jó lenne a nyeremény
" alt="
">
Mondtam neki, hogy igen tudom, de sajna nem én voltam az.
Jól esett, hogy így megjegyezte.., ráadásul a fiam elkezdett valamiért sírni, erre adott neki egy Túró Rudit
" alt="
">
Másnap megyek ugyan abba a lottózóba, ugyan ahhoz a fiatalemberhez, akinél előtte nap voltam. Meglátott, és egyből azt kérdezte, hogy itt van-e az előző napi szelvényem..., mert hogy kb. akkor voltam itt, amikor abból a lottózóból került ki az óra nyertese.
" alt="
"> Olyan aranyos volt! Gyerekkel voltam és beszéltük, hogy milyen jó lenne a nyeremény
" alt="
">
Mondtam neki, hogy igen tudom, de sajna nem én voltam az.
Jól esett, hogy így megjegyezte.., ráadásul a fiam elkezdett valamiért sírni, erre adott neki egy Túró Rudit
" alt="
">Algida express Dove csomag nem is rossz /most kukkeroltam
" alt="
"> meg az autónál /fiú nagyon erőltette,hogy most vegyek,mert a következőbe már elfogy.Szerintem még lesz,nem kapkodnak annyian!
" alt="
"> meg az autónál /fiú nagyon erőltette,hogy most vegyek,mert a következőbe már elfogy.Szerintem még lesz,nem kapkodnak annyian!
Én is erre írtam péntek este, és válaszoltak ma , kaptam egy másik kódot.
" alt="
">
" alt="
">Én is erre írtam és rögtön válaszoltak.
sada: köszönöm szépen, erre írtam, de nekem nem válaszoltak.
" alt="
">
" alt="
">info: nyeremenyjatek@pick.hu
sziámi: megírnád, h milyen e-mail címre írtál, mert nekem nem válaszoltak tegnap elküldött levelemre.
Nagy-nagy pozitív a Picknek.A mai kódom fele a matricán, fele a dobozon maradt, gyakorlatilag olvashatatlan. Írtam nekik, hogy mit lehetne tenni, negyedórán belül itt volt a válasz. Orvosolják a dolgot újfajta matricákat gyártanak, hamarosan a boltokba kerülnek, de addig is küldtek új kódot nekem, csak meg kell tartani a sérült matricát is. Szóval szuper gyorsan és nagyon kedvesen kezelik a helyzetet. Jó ilyennel találkozni.
" alt="
">
" alt="
">begus
Jobbulást a kicsinek.
A fiamnak a térdében volt cysta, mindíg kiugrott a térde egy-egy rossz mozdulattól, de azt mondták, hogy ki fogja nőni, és amióta eltelt pár év, azóta semmi panasza nincs vele, csak néha időjárás változáskor, meg télen nagy hidegben fájdogál egy kicsit.
Jobbulást a kicsinek.
A fiamnak a térdében volt cysta, mindíg kiugrott a térde egy-egy rossz mozdulattól, de azt mondták, hogy ki fogja nőni, és amióta eltelt pár év, azóta semmi panasza nincs vele, csak néha időjárás változáskor, meg télen nagy hidegben fájdogál egy kicsit.
Susa
combnyaktörése van 4 évesen. kiderült, h van egy 3x2,5 centis ciszta a combcsontjában.
" alt="
">
combnyaktörése van 4 évesen. kiderült, h van egy 3x2,5 centis ciszta a combcsontjában.
" alt="
">szívesen
" alt="
">
" alt="
">