Sziasztok!
Vaterán hebrencske vagyok, tettem fel 1 ft-os cuccokat, pl Zeptert, nézzétek meg!

" alt="

"> Köszi! Akár nyereménytárgyért cserébe, vagy utalványért...
TESZVESZ: cicur1 felhasználó néven dvd -k nagyon jó minőségben eladók.Folyamatosan új aukciókat indítok érdemes ellátogatni az aukciós oldalamra.
kozmito néven ma lejár egy használt hajvasló aukcióm
teszvesz:erzsoka5
csere is érdekel
Sziasztok!
Tesz-Vesz-re raktam sok fel nagyon sok gyerekruhát,sok 1 ft-ról indul,és nincs minimálár!
anyy24 alatt megtaláltok
Üdv:anyy
lulii19 néven vagyok a teszvesz-en, ha gondoljátok, nézzetek be! Főleg ruhákat, kozmetikumokat töltöttem fel...
teszvesz-en csidabida néven tettem fel babázóknak dolgokat, utalvány is érdekel.
teszveszen peekaboo néven sokmindent adok el ruhától kezdve, kozmetikum, kiegészítők stb.
akár csere is érdekelhez vagy utalványok.
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=5389942
Sziasztok!
Tesz-Vesz-re raktam sok fel nagyon sok gyerekruhát,sok 1 ft-ról indul,és nincs minimálár!
anyy24 alatt megtaláltok
A teszveszre tettem fel nestle logókat, korábbi lakáskultúra újságot, gyerekeknek Bucó, Szetti Tacsi mesét, Ikea bútoros katalógust.
krysztasz néven vagyok, hátha találsz valami hasznosat.
Sziasztok!
anyy24 alatt megtaláltok
zsibvásáron: Babyphat névvel vagyok, sok jó termékem van prémium kategóriás és átlagos használati tárgy is.
Szívesen cserélek ezekre:
-nem moon, eclipse könyvek
-könyvutalvány
-ginkoprim kapszulák
-deichmann-al kapcsolatos akció, utalvány
-avon arcmaszkok, planet spa termékek
-abercrombie belül szőrmés kardigán M,L vagy kabát
-eredeti guess táska
-500 GB körüli külső merevlemez
-húzókaros nagy bőrönd
-DKNY kizárólag eredeti parfüm
Nóri: én úgy tudom, hogy egyetérteket kell nyomnod, hogy áthúzódjon a negatív értékelésed. De a legbiztosabb rákérdezned a főoldalon fent a segítségnél.
vatera-ferkat
telefonok, fejhallgató, simek, könyvek, cd-k....
Sziasztok!
Lejjebb vittem nagyon sok termékem árát. Darts, pókerkészlet, fürdőruhák, játékok, könyvek, ruhák, cipők....
Zsibvásár. Felhasználónév: janyikne
Minden részletes leírást tartalmaz.
6000 ft. értékű libri utalvány is cserére vár. Akit érdekel írjon.
Ajánlatokat is várok, utalványokat beszámítok.
Bármely termékemre érvényes a csere lehetősége!
e-mail: janyikne@freemail.hu
Sziasztok!
anyy24 alatt megtaláltok
Sallai Natália, zsibvásáron Naticyca néven van. Nem ajánlom senkinek se, ne cseréljetek vele.

" alt="

">
Sziasztok!
Van eladó jilk pasztám a teszveszen mnetimi néven vagyok fent !
Jilk paszta amitől nem esik össze a piskóta

" alt="

">
jaj, segítsetek! Teszveszen negatív értékelést kaptam, mert sima postával kérte, és nem ért oda

" alt="

"> Pedig lefotóztam feladás előtt, a blokkot is eltettem,- ennél többet nem tehetek

" alt="

"> Na, most visszavonná a negatívot, és ahogy nézem, nekem kell döntenem. Most bementem oda, hogy értékelések visszavonása, és ott olyanok vannak, hogy "nem értek egyet" vagy "egyetértek". De mivel..? Az ő értékelésével, vagy az értékelés törlésével? Mire vonatkozik ez?
Gyerekrucikat tettem fel, rengeteg farmer, ing, póló. Teszvesz: akromozs
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások