Könyvjelzőket gyűjtök könyvtárba egy kiállításhoz, ha van valakinek felesleges egyszerű papír v. textil könyvjelzője nagyon szívesen elfogadnám.
Ha valami különleges könyvjelzőtök van akár kép is jó lenne.
Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 137 oldal |
Nincs valakinek felesleges ajándékkuponja az overlandbudapest.hu oldalra? Nagyon megköszönném!
Felesleges postakuponja van valakinek?
Szívesen fogadnám!
Szívesen fogadnám!
Postakuponokat kalapoznék . Előre is köszönöm.
Sicc....
Ez mehet a neg-ba, de nem ide.
Ez mehet a neg-ba, de nem ide.
Susa
Igen ez meglehet, és elhiszem, de nekem az esik rosszul,hogy én nem bántottam azzal angyalt,hogy rosz kódot küldött,ő áll negativan hozzám, annak ellenére,hogy nem én tartozok neki!
Igen ez meglehet, és elhiszem, de nekem az esik rosszul,hogy én nem bántottam azzal angyalt,hogy rosz kódot küldött,ő áll negativan hozzám, annak ellenére,hogy nem én tartozok neki!
Erről a dologról eszembe jut egy régi história. Kb. 13-14 évvel ezelőtt. Akkor még a Coca cola játék az volt, hogy a kupakban volt egy 3 jegyű szám, és minden nap egyet kihúztak a TV-ben. Egyszer láttam, hogy az én kódom nyert. Be is küldtem, és közölték, hogy ez nem magyar, hanem szlovák forgalomban lévő szám volt, tehát nem én nyertem. De én kicsiny falum kicsiny boltjában vettem a colát elég távol szlovákiától. Egy - két levélváltás, vitatkozás után kaptam 5000 Ft-ot kárpótlásként, hogy nem én vehettem át a nyereményt. Akkor ez még elég jó pénz volt. Ilyen előfordulhat..............
nehogy már még én legyek a hibás
" alt="
">
az első cserédet persze nem kaptam meg amiben 5 kódot igértél, aztán küldtél 2 kódot amit megkaptam,de nem tudtam,hogy nem magyar kód,
igazsságtalan vagy,hogy még engem vádolsz!
" alt="
">
Köszönöm,de nincs szükségem az 5 kódodra ezek után meg főleg nem kell!
" alt="
">
Én mindenkivel akivel cserélek becsületesen küldöm az igért cserét!

az első cserédet persze nem kaptam meg amiben 5 kódot igértél, aztán küldtél 2 kódot amit megkaptam,de nem tudtam,hogy nem magyar kód,
igazsságtalan vagy,hogy még engem vádolsz!

Köszönöm,de nincs szükségem az 5 kódodra ezek után meg főleg nem kell!

Én mindenkivel akivel cserélek becsületesen küldöm az igért cserét!
Rencsu és évike69!
Mind a kettótöknek megírtam,hogy a csomagolás originált volt és én nem tehetek arról,hogy amikor csomagolták ezeket a kódokat tették bele a dobozba. Azt is megígértem,hogy újból postázom nektek a kódot januárban.
Ámbár évike69 azt állította,hogy ő meg sem kapta a levelemet. No csak mégis megkapta? Ez érdekes Nem? Én teljeítettem a beigért cserét!
Nincs igazatok,hogy ide írva megbélyegeztetek! Látjátok én itt is vállalom a felelőséget és nem bújkálok előletek, mint ti nem hátúlról szúrlak benneteket hátba! Az igértem továbbra is tartom!!!!!!
Mind a kettótöknek megírtam,hogy a csomagolás originált volt és én nem tehetek arról,hogy amikor csomagolták ezeket a kódokat tették bele a dobozba. Azt is megígértem,hogy újból postázom nektek a kódot januárban.
Ámbár évike69 azt állította,hogy ő meg sem kapta a levelemet. No csak mégis megkapta? Ez érdekes Nem? Én teljeítettem a beigért cserét!
Nincs igazatok,hogy ide írva megbélyegeztetek! Látjátok én itt is vállalom a felelőséget és nem bújkálok előletek, mint ti nem hátúlról szúrlak benneteket hátba! Az igértem továbbra is tartom!!!!!!
szerintem a Puma kódok nem csak holnapig érvényesek
Én is külföldi pickwick matricákat kaptam tőle cserébe,hát persze,hogy nem fogadta el a kódot a rendszer
" alt="
">

angyal1960, megkaptad a visszaküldött külföldi pickwick matricákat? Még az ünnepek előtt adtam fel, de nem jelentkeztél.
Továbbra is szívesen fogadnék postakuponokat,ha valakinak van
felesleges. Már csak holnap éjfélig lehet beküldeni,úgyhogy SOS.
Köszönöm!
felesleges. Már csak holnap éjfélig lehet beküldeni,úgyhogy SOS.
Köszönöm!
akosh 2010-12-30 :: 18:15
szívesen fogadok Rauch-Puma kódokat.
szívesen fogadok Rauch-Puma kódokat.
konyhaördöge kód ha van felesleges szívesen fogadnám
Reál célszövegekért kalapoznék az osztályom számára, köszönöm a segítséget.
4 Lambi kódra lenne szükségem a bárányhoz.
Később összeírom a cseréimet a csere-berésbe.
Később összeírom a cseréimet a csere-berésbe.
Ha lenne valakinek zöld sulipontja v. forg.REAL szövege szivesen fogadnám az iskola részére.
angyal1960
Nagyon szívesen!
" alt="
">
ducibuci
Írtam Neked is
" alt="
">
Nagyon szívesen!

ducibuci
Írtam Neked is

Zsuzsa Nr.1