Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 99 / 2036 oldal |
ráadásul 1 millió utalás amiből akár farsangi bulit is szervezhetsz
A Kindernél a heti nyertesnél 800.000 van 1 millió helyett.... ???
Gondolom, ezek a nyeremények felajánlások, abból meg biztos kevés van.
" alt="
">
Én pl. örülnék kisebb nyereményeknek is, pl. logózott ajándékokból (toll, bögre, póló, stb.) álló csomag.
" alt="
">
Én pl. örülnék kisebb nyereményeknek is, pl. logózott ajándékokból (toll, bögre, póló, stb.) álló csomag.
A zöld csapat ajándéka többet ért, mint a nézőknek felajánlott nyeremény...
Magyarország, szeretlek!
Néztem ma is, de minek...
Filléres nyeremény van megint.
Néztem ma is, de minek...
Filléres nyeremény van megint.
KoszonomIrisz 14!
Viszont kivanom!
Viszont kivanom!
SzerencsésFlótás ! Köszönöm a hozzászólást ! Ezen felbuzdulva újra elővettem a fiókból és láss csodát : működik !! Biztos megszokta már az itthoni klímát vagy én voltam kicsit türelmetlen. Legközelebb kinyitom az ablakot is ha erre szálló s. galambot látok ! Kívánok szerencsés évet mindkettőnknek !! Szép napot és évet !!!
A Magyarország, szeretlek! nyereményei is vicc kategóriába mennek az utóbbi hetekben.
A SZIMPATIKA-nak már nincs nyereményjátéka....üdv.2024
https://szimpatika.hu/jatekok
https://szimpatika.hu/jatekok
Írisz14
Nekem kitunoen mukodik Neki adtam a 9 eves lanyka unokamnak mint ahogyan a korabban nyert Jbl flip 6 ot is Az mas kategoria de ennek is kituno a vetelerzekenysege es a hangminosege is Lehet h kifogtal egy hibas db ot amirol a Sio nem tehet Egyebbkent gyors es kedves tarsasag Ehhez viszont irnod kellene de nem er annyit az egesz irod Szerintem kb 5 ezret er de ezert tenyleg ne eroltesd tul Magad Minek gyujtotted a pontokat akkor? Bakker mindjart 70 vok leforditottam a H utasitast semmi perc alatt Johet a sult galamb de ragja meg magat es nyison ablakot is ha beakar repulni hozzad? Azert legyen szep napod
Nekem kitunoen mukodik Neki adtam a 9 eves lanyka unokamnak mint ahogyan a korabban nyert Jbl flip 6 ot is Az mas kategoria de ennek is kituno a vetelerzekenysege es a hangminosege is Lehet h kifogtal egy hibas db ot amirol a Sio nem tehet Egyebbkent gyors es kedves tarsasag Ehhez viszont irnod kellene de nem er annyit az egesz irod Szerintem kb 5 ezret er de ezert tenyleg ne eroltesd tul Magad Minek gyujtotted a pontokat akkor? Bakker mindjart 70 vok leforditottam a H utasitast semmi perc alatt Johet a sult galamb de ragja meg magat es nyison ablakot is ha beakar repulni hozzad? Azert legyen szep napod
Hááát nem ér annyit az egész. Van itthon más tipusú ami jól működik de azért köszönöm, hogy válaszoltál !
Írjál nekik,talán küldenek egy működőképeset !
Magyarul természetesen nincs haszn.utasitás. . De ahhoz az 5 gombhoz nem is lenne muszály. A+ gomb mégsem teljesíti a kötelességét.
Írisz14
Olvasd el a használati utasítást !
Olvasd el a használati utasítást !
Az a baj, a tavalyi évem se volt túl fényes. Igaz, nyertem ezt-azt, de remélem az idei év jobb lesz.
Eddig egy ingyenes termék Rossmann kaparóson és 1000 SS pont.
Várom a folytatást. 😅
Eddig egy ingyenes termék Rossmann kaparóson és 1000 SS pont.
Várom a folytatást. 😅
A január mindig csendesebb. Majd februárban jön a Valentin nap, aztán márciusban a Húsvét.
Pihenjetek egy kicsit!
Pihenjetek egy kicsit!
Szerintem az is rossz, hogy most kevés (relatíve jó) játék van. Ami van, azok közül is csak egy-kettő, ami pl. engem érdekel, illetve mérlegelve mindent, érdemesnek is tartom arra, hogy vásároljak, pályázzak.
Én pl. többek között szeretem a marspromo-s játékokat, a Screvo több feltételhez kötött játékait, a Kinder játékokat, stb.
Jó lenne, ha hamarosan indítanának ilyen játékokat.
Én pl. többek között szeretem a marspromo-s játékokat, a Screvo több feltételhez kötött játékait, a Kinder játékokat, stb.
Jó lenne, ha hamarosan indítanának ilyen játékokat.
Supershop még nem jött be de ez nem újdonság. . Magyar termék 188 feltöltés / 0, Nyugtalottó : 123 ezer/ pont /0. Hogy a többiről ne is beszéljek.. Abba kéne hagyni az egészet ! Igaz Sió pontokból összegyűlt egy hangszóróra való de csak úgy lehet hallani ha a fülemre kötöm. Másnál szól rendesen ?
Ez a játékuk tavaly sem automatikus volt, meg előtte sem.
Na, csak most láttam a játék leírását a főoldalon, valóban nem automatikus most a játék.
deígyse'fogoknyerniötezretse'
Ráadásul a Real is bénázik a Bernabéuban.
deígyse'fogoknyerniötezretse'
Ráadásul a Real is bénázik a Bernabéuban.