Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 160 oldal |
Ditke62, te kimersz dobni ennyi csokipapírt ?
Azt nem hetente sorsolják?
Egyébként akkor sem értem mit kezd vele aki elvitte, mivel beküldeni nem tudja így azt sem nyerheti meg, nem?
Egyébként akkor sem értem mit kezd vele aki elvitte, mivel beküldeni nem tudja így azt sem nyerheti meg, nem?
300000 ft-os Fundango utalvány
milyen fődíj? ???
május 25.-én lesz!!!!!!!!!!
az utolsó fődíjsorsolás még nem volt!!!!!!!!!!!!!
Részemről befejezve a nyerőperces játék, ma takarítottam és két szatyornyi papírt tettem a kukába. Mivel holnap reggel viszik a szemetet kitettem a ház elé a kukát. Este még kivittem a keletkezett pelenkákat hogy azt se szagoljuk már még egy hétig, hát látom hogy a kódos csokipapírok eltűntek... mit gondol valaki, azért egyben dobtam ki mert ennyi a napi fogyasztásom? Gondolhatta volna hogy már beküldtem...
Vagy valami másra is jó lehet még?
Vagy valami másra is jó lehet még?
de lusta vagyok...strandon is csak napozni szeretek...
illetve csakis lubickolni (pedig tudok úszni..
)
illetve csakis lubickolni (pedig tudok úszni..
)arpi
az úszás nem fogyaszt, illetve csak azt, akinek az kell. Az úszástól erősödni is lehet, sportosodni. A konditól pedig muszklijaid lesznek, ami elmúlik, ha abbahagyod. Nem vagyok szakértő, ez mind az én véleményem.
az úszás nem fogyaszt, illetve csak azt, akinek az kell. Az úszástól erősödni is lehet, sportosodni. A konditól pedig muszklijaid lesznek, ami elmúlik, ha abbahagyod. Nem vagyok szakértő, ez mind az én véleményem.
krysztasz
az hiányoznak még nekem...a fogyókúra...
az 178 centimhez 55 kilómmal...
inkább hízókúra kéne...vagy legalábbis valami kondizás...csak hát a lustaság nagy úr...
az hiányoznak még nekem...a fogyókúra...
az 178 centimhez 55 kilómmal...
inkább hízókúra kéne...vagy legalábbis valami kondizás...csak hát a lustaság nagy úr...

Egyszerűen művészet az, ahogy a nem játékosok csokit esznek. Hányszor találtam már olyan csokipapírt, amit evés közben egyszerűen virágmintára hasonlíthatóan téptek szét! Hogy lehet így csokit enni? Nem győzőm ragasztgatni, kitalálni, hogy ugyan mégis, milyen kód lehet pont a szakadás helyén.
De sebaj, legalább tisztábban az utcák. 
De sebaj, legalább tisztábban az utcák. 
Betája
Ez a legrosszabb! Hányszor álmondtam már azt, hogy egy nehezen megszerezhető játékos terméket találtam, kaptam, eltettem a táskámba ... aztán felébrendtem.
Ez a legrosszabb! Hányszor álmondtam már azt, hogy egy nehezen megszerezhető játékos terméket találtam, kaptam, eltettem a táskámba ... aztán felébrendtem.

Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy Lays chipses zacskókat tapogatok egy hipermarketben.
Most indulok, és valóra váltom az álmom...

Most indulok, és valóra váltom az álmom...

ma én is meg akartam keresni kettőt, de már megelőztek. Budapesten a IX. kerületben a Lágymányosi híd alatt a hév megállóban és a hídon is volt, de már nem találtam . Engem is néztek az emberek, mert én csak keresgéltem ott, míg ők a hévre vártak.
apri001
És az úszás, testedzés, fogyókúra?? Gyerünk úszni, és csak utána szedegetni!
És az úszás, testedzés, fogyókúra?? Gyerünk úszni, és csak utána szedegetni!

A labdaszedős játékkal kapcsoaltban nekem is van egy élményem:-)
Az egyik lasztit az orrunk elől halászták el, gratula nekik!!
A másik Szeged belvárosában a Burger King teraszának betonvirágtartójába
volt elásva. Nem is néztek ránk furcsán, amikor kiskapával nekiálltunk
bontani a földet:-) De végül meglett:-)
Viszont hiába regisztráltam, a labda még kereshetőnek tűnik....
Úgyhogy szerintem már a lasztik 95%-át megtalálták.
Így visszagondolva a tegnapi napra, azért jó poén volt:-)
Az egyik lasztit az orrunk elől halászták el, gratula nekik!!
A másik Szeged belvárosában a Burger King teraszának betonvirágtartójába
volt elásva. Nem is néztek ránk furcsán, amikor kiskapával nekiálltunk
bontani a földet:-) De végül meglett:-)
Viszont hiába regisztráltam, a labda még kereshetőnek tűnik....
Úgyhogy szerintem már a lasztik 95%-át megtalálták.
Így visszagondolva a tegnapi napra, azért jó poén volt:-)
és végül megtaláltad? 

Ez a sportingbet-es labdaszedő játék naggyon gonosz
Kiválasztottam a legkönnyebbnek tűnő helyet. A Városligeti Műjégpálya bejáratához közel a bokorban van az egyik labda. No, azt útba ejtem! Első meglepetésem az volt, hogy milyen töméntelen sok bokor van arrafelé! Eddig fel sem tünt
Aztán kiderült, hogy sűrű, szúrós és vizes mindegyik. Épp az utolsó bokrok alatt hajladoztam, hátha megpillantom a labdát, mikor megállt mellettem egy kis rendőrautó, s két fiatal rendőr érdeklődött, hogy segíthetnek-e
Mondtam, hogy csak egy focilabdát keresek. Elveszett? - kérdezték együttérzően. Mire én: Nem, nem veszett el, csak..... És elmeséltem a játékot. Úgy tünt, ártalmatlannak itéltek, s hagytak békén keresgélni 
Kiválasztottam a legkönnyebbnek tűnő helyet. A Városligeti Műjégpálya bejáratához közel a bokorban van az egyik labda. No, azt útba ejtem! Első meglepetésem az volt, hogy milyen töméntelen sok bokor van arrafelé! Eddig fel sem tünt
Aztán kiderült, hogy sűrű, szúrós és vizes mindegyik. Épp az utolsó bokrok alatt hajladoztam, hátha megpillantom a labdát, mikor megállt mellettem egy kis rendőrautó, s két fiatal rendőr érdeklődött, hogy segíthetnek-e
Mondtam, hogy csak egy focilabdát keresek. Elveszett? - kérdezték együttérzően. Mire én: Nem, nem veszett el, csak..... És elmeséltem a játékot. Úgy tünt, ártalmatlannak itéltek, s hagytak békén keresgélni 
Délután el kellett mennem a postára ajánlott levélért. A korábbi felhőszakadás nyomai láthatóak voltak hatalmas pocsolyák formájában. Az egyik ilyen locspocs kellős közepén egy Balaton szelet csomagolás úszkált, ráadásul akciós
Vérszemet kaptam, de pár másodperces ácsorgás és gondolkozás után inkább ott hagytam. Ugyanis a kód már attól lejön a csomagolásról , ha csúnyábban ránézek. A pocsolyában meg tuti hogy az utolsó betűcafat is leázott róla 

Más: látszik, hogy vége a PallMall játéknak, cirka 5 perces séta alatt 16 PM dobozt számoltam össze a földön
Vérszemet kaptam, de pár másodperces ácsorgás és gondolkozás után inkább ott hagytam. Ugyanis a kód már attól lejön a csomagolásról , ha csúnyábban ránézek. A pocsolyában meg tuti hogy az utolsó betűcafat is leázott róla 

Más: látszik, hogy vége a PallMall játéknak, cirka 5 perces séta alatt 16 PM dobozt számoltam össze a földön

Mai CBA-s történet... épp vásárolgatok,az édességes soron, 1 fiatal házaspár halad el,a férj mond vmit a csajszinak(nem értettem mit),de a választ kristálytistán halottam,mert elég hangosan mondta. Így hangzott: olyan nem kell,azzal nem lehet nyerni!
És azt a hangsúlyt...
Utánuk is néztem,nem ösmerős e-,fórumos vagy sorstárs?!
Ha,magára ismer vki szóljon!
Még most is mosolygok,magamban ha, eszembejut újra! Nem csak mi vagyunk megszállottak,ez a tudat vigasztal!
Itthon is elmeséltem a történteket,ők is derültek rajta,de én jobban!
És azt a hangsúlyt...
Utánuk is néztem,nem ösmerős e-,fórumos vagy sorstárs?!
Ha,magára ismer vki szóljon!
Még most is mosolygok,magamban ha, eszembejut újra! Nem csak mi vagyunk megszállottak,ez a tudat vigasztal!
Itthon is elmeséltem a történteket,ők is derültek rajta,de én jobban!