Kaptam ma egy levelet.10.-én lett feladva Pécsen.
Nem tudom ki küldte!!!

" alt="

">
Jelentkezz légyszi!!!!!
Köszi!
Aki nyert az Érdekel.hu oldalon telefon regisztert ,beírná a címet,hogy hol lehet átvenni,mert véletlenül kitöröltem.Köszönöm !

" alt="

">
Lille!A Fa kérésedre visszaküldi,nekem 1 hét !
Aki nyert a Kinder Buenoval tavaly utat és bankkártyát légyszi keressen meg!köszi
DM Johnsonst-sorsolták, vagy jött mindenkinek a nyereményről azonnal válasz? Lenne egy blokkom, de van rajta FA is, nem tudom beküldjem-e a FA-ra, ápr.30-ig be kéne érkeznie.
Mati, mvincze: köszönöm a segítséget. Sajnos továbbra sem jön át a levél a gmailra, hiába állítottam be

" alt="

">
Köszönöm szépen a segítségeteket! mvincze: megírnád, h hol kell pontosan a citron beállítani?
Sajnos a tegnap létrehozott gmail cím sem enged belépni.

" alt="

"> Ha bárki bármivel, cserével kapcsolatban írni szeretne, akkor ide tegye: ferencnen@gmail.com. Köszönöm.
Magdi
A citromailen kell beállítani az átirányítást a gmailre. Megmaradhat a régi mail címed is, a leveleidet a gmailen olvashatod és citromailes feladóval is írhatsz. A citromailre elég belépned 2-3 havonta, hogy meg ne szűnjön, de erre figyelmeztet is, amit a gmailen is olvashatsz. Én azóta használom a gmailt, mikor még meghívó kellett hozzá. Megvannak a régi levelezőim is, átirányítva a gmailre. Semmi gond nincs velük.
Magdi
Szerintem állj át másikra. El fog tartani egy ideig, kb. 3-6 hónap, de akkor leszakadhatsz róla, és nem fog idegelni, hogy nem megy.
Állíts be automatikus üzenetet is (ha lehet), és szépen sorjában az összes regidet és esetleg hírleveledet is át tudod állítani ennyi idő alatt. De addig mindig rá kell nézegetni, hátha jött valami nyertes/pótnyertes értesítő!

" alt="

">
magdi: szabályok és szűrők utána 1. egyszerű átírányítás, és ott kér adatokat azt az emailt is ahová átírányítanál.
Magdi - segíteni nem tudok, de azt gondold át majd, hogy eddig sem működött a 2 postafiók között a levélváltás, most sem fog maradéktalanul.
Nálunk is volt nemrégiben egy barátommal konfliktus pont a gmail kontra citrom miatt, mert a levelek eltűntek az éterben...
Automatikus üzenetet nem lehet létrehozni a citromban? Akkor rövidre lenne zárva a téma.

" alt="

">
Létrehoztam egy gmail fiókot. Valaki tudna segíteni, h hogyan kell/lehet azt beállítani, h a citromail-es leveleim is ide érkezzenek? Köszönöm, ha segít vki! Ide várom a mailt: cmagdolna@gmail.com
Siófok Petőfi sétányon a szállodák mind 3 csillagos. Európa hotel esetében belső medence is van.
Sziasztok!
Segítsetek ltszi, tud valaki ajánlati 3 csillagos szállodatá közvetlen Balaton parton amivel meg volt elégedve??
köszi előre is!
patrik4! Nem kaptam emailt toled!
Sziasztok! Esetleg tudja e valaki hogy a fa husegprogramos bevasarlo taska hany forintba kerul?Koszonom a segitseget.:-D
Lenne valakinek egy eMAG-os 10 %-os kuponkódja?Nőnapi üdvözlő képeslapot aki küldött nő ismerősének annak ment a képeslap is és benne a kód is. http://www.emag.hu/postcards
Már hiába küldök képeslap átmegy de 10%-os vásárlási kedvezmény kód nincs benne!S.O.S.
patrik4
irtam mailt, várom válaszod.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások