Magdi - segíteni nem tudok, de azt gondold át majd, hogy eddig sem működött a 2 postafiók között a levélváltás, most sem fog maradéktalanul.
Nálunk is volt nemrégiben egy barátommal konfliktus pont a gmail kontra citrom miatt, mert a levelek eltűntek az éterben...
Automatikus üzenetet nem lehet létrehozni a citromban? Akkor rövidre lenne zárva a téma.

" alt="

">
Létrehoztam egy gmail fiókot. Valaki tudna segíteni, h hogyan kell/lehet azt beállítani, h a citromail-es leveleim is ide érkezzenek? Köszönöm, ha segít vki! Ide várom a mailt: cmagdolna@gmail.com
Siófok Petőfi sétányon a szállodák mind 3 csillagos. Európa hotel esetében belső medence is van.
Sziasztok!
Segítsetek ltszi, tud valaki ajánlati 3 csillagos szállodatá közvetlen Balaton parton amivel meg volt elégedve??
köszi előre is!
patrik4! Nem kaptam emailt toled!
Sziasztok! Esetleg tudja e valaki hogy a fa husegprogramos bevasarlo taska hany forintba kerul?Koszonom a segitseget.:-D
Lenne valakinek egy eMAG-os 10 %-os kuponkódja?Nőnapi üdvözlő képeslapot aki küldött nő ismerősének annak ment a képeslap is és benne a kód is. http://www.emag.hu/postcards
Már hiába küldök képeslap átmegy de 10%-os vásárlási kedvezmény kód nincs benne!S.O.S.
patrik4
irtam mailt, várom válaszod.
Niki2003, írtam email-t, várom válaszod.
Sziasztok! Megtudná nekem mondai valaki, hogy a glamour napokon a kuponok között van-e végösszegi kedvezmény kupon az alábbi helyekre:
baumax,
DM,
Rossmann,
MÜLLER! ez érdekelne a legjobban. Köszi!
Sziasztok ! Ha lenne közületek valakinek Sony Xperia SP. telefonja legyen szíves írjon nekem priviben. Köszönöm.
csengehanna: légyszi jelentkezz! 2 hete várom a cserét

" alt="

">
Nagynikolett irtam neked!
Csengehannáról tud vki vmit? 2 hete nem érem el

" alt="

">
carla: köszönöm szépen, írtam privit.
Kerem azt a forumost akivel nescafes nyeros csomagolast csereltem,hogy irjon nekem.Nem talalom a cimet ahova kuldhetem a levelet! Koszonom.
én így tudom:
a házastárs,
a bejegyzett élettárs,
az egyeneságbeli rokon,
az örökbefogadott,
a mostoha- és nevelt gyermek,
az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő,
valamint a testvér.
Valaki segítene nekem a HOZZÁTARTOZÓ (Ptk. 685. § b.) értelmezésében? Nagyon fontos lenne! Köszönöm.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások