Még az előzőhöz:
Avon Anew termékért! Vagy mit szeretnél?
Sziasztok
Van valakinek cserére Knorr stopperórája, vagy tányérja?
Szeretnék egy knorr leveses tálat és egy evőeszköz készletet.
Ha kell oda adom érte a tupperware 3 literes ultraplussz edényt.Katalógus ára 19900 ft.
knorr evőeszköz készlet

Mnrenata: bocsi, szeptemberi volt. Az az érdekes hogy azóta sincs fent a nevünk és nem is értesítettek, egyszer csak jött. Csak sejtem hogy azzal nyertem, mi lehet más? Szeptemberben a tartósítással meg a befőzéssel kapcsolatban volt egy csomó kérdés majd októberben jött egy ilyen csomag ami ez zel volt tele. Tehát általában azt raknak bele amiről a kérdések is voltak.
www.knorr.hu/popup_nyeremeny_kollekcio.html
Nyertesek topik: VárszegiViki beirta
Valaki írja meg,hogy hol lehet megtudni kik nyerték az evőeszköz készletet.Köszi.
Várszegi VIki!
Mikor kaptar meg?Küldtek előtte vmi értesítést?
MNrenata: nekem az októberiben: 1 lasagna,1 pörkölt alap, 1 befőtt tartósító, 1 kapros sav. tartósító, 1 főzős leves, 1 gyümölcskocsonya.
Knorr tányérokat keresek cserére!
Mit szeretnél érte?
Mrenata, a szeptemberi csomagban 3 Ízbomba, egy főzős leves, egy túrógombóc meg egy császármorzsa volt.
Knorr evőeszköz készletet vennék. Kp vagy csere ahogy jobban tetszik.
mnrenata
Szerintem termékcsomagot.
Szerintem tányérkészletet

nyert már valaki a Knorr kvízzel a neten?Én ma néztem meg,és nyertem az októberivel!Még semmi értesítést nem kaptam,de kíváncsi vagyok,hogy mit is nyertem
Ide is megérkezett az utolsó 2 havi (4 db) tányér.
Már alig várom az új játékot a Knorrtól!
megjöttek anyukám elmaradt tányérjai

már csak a párom juliusi tányérjai hiányoznak!
Megjött a novemberi 2 db tányér is. (Hozhatták volna az evőeszközzel is, biztos nem haragudtam volna
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások