Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 233 oldal |
Sziasztok! Van genertel-hez meghívóm!GArantált ajándékok is vannak és sorsolásosak is!Akit érdekel z írjon! csillanyik kukac freemail pont hu

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Pancsabi! Nekem küldhetsz!
Gia!
Nekem is nagyon sokan küldenek kéretlenül meghívókat, akinek tudok segítek. Ha zavartalak vele elnézést.
Nekem is nagyon sokan küldenek kéretlenül meghívókat, akinek tudok segítek. Ha zavartalak vele elnézést.
szabina357, ha itt megkérdezed, hogy kinek küldhetsz meghívót, akkor kéretlenül miért küldesz??? Pl. nekem. Nem kértem és nem is örültem!
Kinek küldhetek a motorolás játékhoz meghívót???
Sziasztok!
Kinek küldhetek az Arénaklubbra meghívót? 5000. regisztrálónál sorsolnak, a nyeremények:
* 1 db Xerox XM3-19W Xerox 19" wide monitor
* 1 db Hp Photosmart C4280+ Photosmart M547 digitális fényképezõgép+ AKKU töltõ 2 db aksival (SZETT)
* 50 db Kingstone 1 GB USB pendrive
Ha az általam küldött meghívó alapján regiztek akkor nekem is segítetek, a játék regizős részénél. Jelenleg a számláló a 3330-on áll, de nagyon gyors ütemben regisztrálnak az elmúlt napokban.
Kinek küldhetek az Arénaklubbra meghívót? 5000. regisztrálónál sorsolnak, a nyeremények:
* 1 db Xerox XM3-19W Xerox 19" wide monitor
* 1 db Hp Photosmart C4280+ Photosmart M547 digitális fényképezõgép+ AKKU töltõ 2 db aksival (SZETT)
* 50 db Kingstone 1 GB USB pendrive
Ha az általam küldött meghívó alapján regiztek akkor nekem is segítetek, a játék regizős részénél. Jelenleg a számláló a 3330-on áll, de nagyon gyors ütemben regisztrálnak az elmúlt napokban.
Oda írta:
Amíg meg nem lesz az 5000. tag.........
Amíg meg nem lesz az 5000. tag.........
Nobika Hozzászólás - 2008. november 13. :: 06:45
Nekem is van érdekeltségem. Írjon egy e-mailt, aki kér meghívót.
És meddig tart, tartott a játék???
Pancsabi Hozzászólás - 2008. november 12. :: 21:10
Én is érdekelt vagyok, a regizős részénél, ahol jelenleg vezetek. Ha regizni szeretnétek légyszi az én meghívóm alapján tegyétek, így segítetek nekem. Előre is köszönöm!
" alt="
">
Pancsabi Hozzászólás - 2008. november 12. :: 21:08
Arenaklub-hoz: Régi motoros vagyok a klubban. Még nincs meg az 5000 regiző. Valótlansággal akar egy klubtag regizőket toborozni az oldalra. Ezért hirdeti úgy, több oldalon is, hogy az első 5000 tag pendrivet kap és pontgyűlytéssel ajándékhoz lehet jutni. Lejáratja a klubot.
" alt="
">
" alt="
"> Mert nem így van, sorsolás lesz az 5000. regiző után. 57 nyereménnyel.
Nekem is van érdekeltségem. Írjon egy e-mailt, aki kér meghívót.
És meddig tart, tartott a játék???
Pancsabi Hozzászólás - 2008. november 12. :: 21:10
Én is érdekelt vagyok, a regizős részénél, ahol jelenleg vezetek. Ha regizni szeretnétek légyszi az én meghívóm alapján tegyétek, így segítetek nekem. Előre is köszönöm!
" alt="
">
Pancsabi Hozzászólás - 2008. november 12. :: 21:08
Arenaklub-hoz: Régi motoros vagyok a klubban. Még nincs meg az 5000 regiző. Valótlansággal akar egy klubtag regizőket toborozni az oldalra. Ezért hirdeti úgy, több oldalon is, hogy az első 5000 tag pendrivet kap és pontgyűlytéssel ajándékhoz lehet jutni. Lejáratja a klubot.
" alt="
">
" alt="
"> Mert nem így van, sorsolás lesz az 5000. regiző után. 57 nyereménnyel.Alex ,ráadásul kiküldted gondolom mindenkinek a meghívót és annak az embernek már nem lehet másikat küldeni . Előtte szerintem kérdezd meg azt akinek küldesz ,hogy neked akar-e regizni ..
" alt="
">((
" alt="
">((Motocard meghívót akinek küldhetek írjon.
Valakit érdekel IWIW meghívó? Egyik ismerősöm felajánlotta...
Küldhetek valakinek meghívót az Arénaklubba?
Anaksunamun! Ment a meghívó!
Nem kérek több motorlás meghívót !!!!
ALex ,még a partyzoo-t sem tudom lemondani ............
ALex ,még a partyzoo-t sem tudom lemondani ............
Pancsabi: nekem küldhetsz
Küldhetnék vkinek Genertel-es meghívót?
Nagyon megköszönném!
Nagyon megköszönném!
Arénára történő alám regisztrációért Balaton kódot adok.+
Sziasztok.Van két iwiw meghívónk.Ha kéri valaki irjon privi::kesztyus.e@gmail.com.
Balaton kódot adok, meghívó alapján, játékra történő regisztrációért. Arénaklub.
editesztan
Köszi, már meg is kaptam!
Köszi, már meg is kaptam!