Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 175 oldal |
Nagyon szerettem volna a rosmannos mosogépet de sajna,pedig a miénk már nagyon oda van.
De nehogy traurig-ra változtasd a neved! Hanem legyél csak glücklich!!!
" alt="
">
" alt="
">Most már nagyon szomorú vagyok, hogy ennyi rengeteg pályázattal nem nyerek semmit. Biztos rossz az időzítésem.
Jó reggelttel 10 pályázattal nem nyertem garantáltat.
" alt="
">
" alt="
">Szia Marita!
Ne keseredj, ezekkel én sem nyertem, bár én csak saga és joreggelt-tel játszottam, de semmi se jött össze, nlc advent semmi, femina semmi. Úgyhogy most várom a sok adventes sorsolást, hátha ott összejön valami
" alt="
">
Ne keseredj, ezekkel én sem nyertem, bár én csak saga és joreggelt-tel játszottam, de semmi se jött össze, nlc advent semmi, femina semmi. Úgyhogy most várom a sok adventes sorsolást, hátha ott összejön valami
" alt="
">Jóreggeltből se semmi.... nagyon sok beküldés, nagyon sok kód, egyiken sem nyertem... a konyha ördögén sem, Pick -en sem....mostanában semmin sem nyertem...
" alt="
"> Tenton csak szatyi...posta, supershop semmi...Sagan se semmi...
" alt="
">Avon se, Raffaello se.... sem...se
" alt="
">
" alt="
"> Tenton csak szatyi...posta, supershop semmi...Sagan se semmi...
" alt="
">Avon se, Raffaello se.... sem...se
" alt="
">Rafinéria 2/0,
" alt="
"> ha valakinek lesz fölös, írjon nekem...
" alt="
"> ha valakinek lesz fölös, írjon nekem...a jóreggelt sem sikerült, pedig 11*7 ikont küldtem be
" alt="
">
" alt="
">Sajnos nekem sem jön össze semmi, most egy időre abba is hagyom, túl sok energiát fordíttam a játékra.
Fortuna minden területen hanyagol.
Fortuna minden területen hanyagol.
Nekem elég sok játékon X/0. ...és akkor mi van?
Amin játszom, az mind egy-egy lehetőség, nem pedig garancia.
Amin játszom, az mind egy-egy lehetőség, nem pedig garancia.
Lidl 62/0
Milka 4/0 (van aki 4-et is nyert)
Milka 4/0 (van aki 4-et is nyert)
" alt="
"> ennyi nyerteslista és egyiken se vagyok rajta, nagyon negatív ez a félév
" alt="
">
A milkábna nagyon biztam
" alt="
">törpi: kiegyeznék vele
" alt="
">
" alt="
">bonnyka: majd az 1 milliót
Ma a boltba mentem volna be babakocsival, mikor egy kiscsaj elémvágott. Na, mondom, de rendes, igyekszik, tartja nekem az ajtót, hogy be tudjak menni. Egy fenét
" alt="
"> úgy rámvágta az ajtót, hogy ha nem rántom hátra a babakocsit, akkor hirtelen az üvegajtó közepén találtuk volna magunkat.
Mikor mentem fizetni, akkor mögöttem állt be a sorba. Ránéztem, hopp, nesteát vett... elkezdtem szöszmötölni a pénztár mögött, miután fizettem, a kiscsaj is fizetett, majd elhúzott. A pénztáros még odatette a blokkját a pakoló részre, én meg szépen eltettem. Na mondom, megérdemelném kárpótlásul, hogy nyerjek vele...
" alt="
"> de nem nyertem
" alt="
">
" alt="
"> úgy rámvágta az ajtót, hogy ha nem rántom hátra a babakocsit, akkor hirtelen az üvegajtó közepén találtuk volna magunkat.
Mikor mentem fizetni, akkor mögöttem állt be a sorba. Ránéztem, hopp, nesteát vett... elkezdtem szöszmötölni a pénztár mögött, miután fizettem, a kiscsaj is fizetett, majd elhúzott. A pénztáros még odatette a blokkját a pakoló részre, én meg szépen eltettem. Na mondom, megérdemelném kárpótlásul, hogy nyerjek vele...
" alt="
"> de nem nyertem
" alt="
">Húú,ha így megy tovább akkor az idén eszméletlen negatív rekordot döntök.
Ja, 5 ezres édességcsomag. Azt hittem 1 csomag szaloncuki a nyeremény.
" alt="
"> Bocsi
" alt="
"> BocsiSharpey: de nem szaloncukorral szaloncukrot lehet nyerni?
Viki, most kivételesen jó lett volna, mert a második körre még be lehetne küldeni a vonalkódokat
" alt="
"> Venni már én sem fogok többet!
" alt="
"> Venni már én sem fogok többet!Viki nem biztos!Rengeteg más terméke is van a Bonbonetti-nek a szaloncukron kívül!