Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 182 oldal |
Szavakkal el nem mondható, hogy mennyire szeretem ezt az adventi játékot!!! Minden perce élmény!!! "Sajnos most nem nyertél" - zene füleimnek... Köszönöm, hogy játszhatok...
Végre gép elé jutottam éjjel, de teljesen elment a kedvem az egésztől. 3 óra után öt perccel kiléptem, addig nem volt nyertes (3/4 12-kor ültem le törni) Tavaly élvezetesebb volt. Most majd kiesnek a szemeim a fáradtságtól, ráadásul semmiért...
chicaloca,
én éjjel 2-ig fent voltam és játszottam: 3 üzenet kaptam,de ajándék sem másoknak,sem nekem nem sikerült!
én éjjel 2-ig fent voltam és játszottam: 3 üzenet kaptam,de ajándék sem másoknak,sem nekem nem sikerült!
Már 2,5órája kattogtatok,de üzin kívül semmi

arra lennék kíváncsi hogy hajnalban érdemes e játszani? Pingvin üzik azok jönnek rendesen éjfél után is, de ajandékot általában hány órától nyernek általában először reggel?
Én is játszottam most, és az orrom elől vitték el. Tuti mikor a pingvin üzenetet írtam... :'(
én isfél órája nyomtam, éreztem,hogy mostanság lesz nyerő, de már nem bírtam és lementem enni...mondanom sem kell...2nyertes...! 

Én is szokás szerint órák óta kattintgatok, de semmi... 

Hát, gratula a többieknek. Nem vagyok elégedetlen, de nekem semmi sem sikerült itt még. Más már kezd elégedetlenkedni,h nem azt nyeri sokadjára, amit szeretne, mondjuk az azért vicces
nekem meg egy nagy 000000 közben,meg még sok másnak 
nekem meg egy nagy 000000 közben,meg még sok másnak 
Parfüm! 

Nem irigylem én senkitől, sőt, örülök, hogy egyesek legalább nyernek valamit. Az én kitartásomnak már annyi. A ráfordított idő nem hozott eredményt. Maradok a postai küldözgetéseknél.
savika
értem köszönöm de ezek szerint a netem nem okés
értem köszönöm de ezek szerint a netem nem okés
mamocika165: ott van a leírás az oldalon...
oldallátogatással kell összegyűjtened 10 pontot és akkor törhetsz tojásokat
oldallátogatással kell összegyűjtened 10 pontot és akkor törhetsz tojásokat
Pancsabi: nekem is így volt 

nem értem hogy kell ezzel játszani?!
mit kell csinálni?
segítsetek!!!!!!!!!!
mit kell csinálni?
segítsetek!!!!!!!!!!
El se hiszem. Kettőt koppintottam
és össze jött egy ajándékcsomi. 
és össze jött egy ajándékcsomi. 
Strachatella!
Az eddigieket ajándéknak szánom a család különbőző tagjainak, amit én szeretnék, még nem jött össze sajna!
Na nem mintha elégedetlen lennék!
Legalább én nem napi 3-4 ajándékot nyerek, mint egyes nagyon szerencsés családok!

Az eddigieket ajándéknak szánom a család különbőző tagjainak, amit én szeretnék, még nem jött össze sajna!
Na nem mintha elégedetlen lennék!
Legalább én nem napi 3-4 ajándékot nyerek, mint egyes nagyon szerencsés családok!

most egy parfüm

Dorcha!
Nem kellene már leállni, hogy más is nyerjen???

Nem kellene már leállni, hogy más is nyerjen???

Anyukám is Judit!
Úgyhogy duplán drukkolok! Nekem már 4 ajándék is sikerült, de még fenem a fogam pár dologra. 
Úgyhogy duplán drukkolok! Nekem már 4 ajándék is sikerült, de még fenem a fogam pár dologra.