zshajni, nekem egy mél sem jött a coke-tól

" alt="

">
csak fekhívtak
Lenne 2 kérdésem. Ha tudtok légyszi segítsetek!

" alt="

">
- 2 újságelőfizetésre váltottam be idáig a pontjaimat. mindkettőnél felhívtak, de csak az egyikről jött idáig e-mail
(eltelt azóta sztem 2 hét simán, de inkább több)
- a szigetes belépők konkrét napra szólnak?
23 kódot elcserélnék Tesco, Auchan vagy Corás Signál blokkra.
Ha mégis a kukába dobnád...én megvenném... ocsóért...

" alt="

">

" alt="

">
Az összes coke nyertes hol tudjuk megnézni? Vagy ha eddig nem hívtak, akkor nem nyertünk?
Nem tudja valaki, hogy eseteleg a 0. napra is érvényes a sziget jegy , amikor az Iron Maiden lesz?
na ezaz...

" alt="

"> ezt mondtam

" alt="

">
A tegnapi sziget-nyertesek neve nincs fent sehol? Milyen számról hívtak?
Mellesleg a játékszabályzatban se volt ilyen kitétel.
Kétlem, hogy névre szóló lenne. Nem is láttam még névre szóló sziget napijegyet.

" alt="

">
Persze és a jegyre rá lesz írva, hogy Kisbuci Gáspáré.

" alt="

"> HOgyan ellenőriznék ugyan, hogy ki megy vele? Dehát biztos így van ha mondjátok. Futárral küldik ki.
Igazából nem értem a dolgot mert most is azt mondták, hogy futár hozza. Egész nap ez miatt böngészem a netet de egy "épkézláb" infót sem találok róla:-(((
Azt olvasta a sziget.hu-n, hogy adategyeztetés alapján adják ki a karszalagot. De a cok-osok meg azt mondták, hogy karszalagot hoz a futár. Namost hogy is van ez???????
hát jah... hm azt hittem hogy kiküldik mert coke futáral szokta ki küldeni azt akkor meg annak adod oda akinek akarod

" alt="

"> de hát akkor nem..
Csá! Felhívtam őket és állítólag az öcsémnek sem adhatom/nám oda mert adategyeztetésnél az én adataimat rögzítették le. Bár tavaly a Balaton Sound-ra nyertem, (igaz akkor két jegyet adtak) és a kutya nem kérte el a személyimet karszalagátadáskor...
Miért ne lenne átruházható?
Szia! Engem ma hívtak hogy nyertem szigetjegyet.(szintén coke) Én megkérdeztem, azt mondták bármely napra jó de csak 1 főre! Ez nekem gáz mert egyedül nem tudok menni és miután nem átruházható val.színűleg kukás lesz :-(((
Hy all!
Én 5 pontot tettem fel a jegyre és nyertem vele./coke.hu
23:45 kor tettem fel tegnap este.
Ez a jegy csak egy személyre szól?
Aki tudja az igazán megírhatná nekem.
szabics@vipmail.hu
Előre is köszönöm
Nem tudjátok hányadikára lehetett sziget napijegyet nyerni? Ma hívtak, h nyertem, de meglepődtem, mert keveset töltöttem fel, és el is felejtettem megkérdezni. Az oldalon, meg már semmi infó a szigetes játékról
...és az egyik tuti 7végére...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások