Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 511 oldal |
próbálj többszőr egymás után belépni, akkor sikerűlni fog. egy darabig írja csak ki, hogy adatbázis hiba. Egyébként meg napok óta ilyen szar.
Nem megy a freemail (és nincsenek átirányítva - még mindig - a leveleim) 

kÖSZÖNÖM!!!
Tudtam, hogy Nektek érdemes kifakadnom...
Jó, hogy vagytok, köszi, a lelki békém máris helyreállt!
Tudtam, hogy Nektek érdemes kifakadnom...
Jó, hogy vagytok, köszi, a lelki békém máris helyreállt!Lerta!Boldog szülinapot!!!

Lerta
Mi az, hogy ebben a korban?
Hisz épp 20 éves vagy!
Boldog szülinapot!
Mi az, hogy ebben a korban?
Hisz épp 20 éves vagy!
Boldog szülinapot!
Lerta
Boldog születésnapot kívánok!
Biztos vonatkozik, bár nem tudom. Én biztos visszavinném, hogy egy napot se bírt ki, újat kérek.
Boldog születésnapot kívánok!
Biztos vonatkozik, bár nem tudom. Én biztos visszavinném, hogy egy napot se bírt ki, újat kérek.
Ma van a szülinapom... ebben a korban már ez sem pozitív tapasztalat, de tegnap megleptem magam egy 6690Ft-os cipőve, ma abban mentem dolgozni - a kolléganőim ajándéka a hozzájárulásuk volt az árához -, du. pedig abban indultam szülői értekezletre. Miután hazaértem, akkor jöttem rá, hogy az egyik sarka nélkül, mert az még itthon az előszobában leesett, itthon várt a hűtőszekrényen, a kisfiam találta meg. Nem tudom, hogy eshetett ki, mert vissza az istennek se akar menni ( tiplis ). A legszomorúbb az egészben, hogy már előre félek a holnapi visszaviteltől, mit fogok kapni, hogy mit műveltem az új cipőmmel. Tényleg: cipőre is vonatkozik a 3 napos csere?
Törölték az ismétlődő neveket és helyükre léptek a tartalék nyertesek.
Friskisnél is volt már ilyen.
Friskisnél is volt már ilyen.
monicaaa
egy ember többszőr nyert, holott a játékszabályzatban az volt, egy ember egyszer nyerhet.javították.......(átírták a családon belűl más nevére???)
egy ember többszőr nyert, holott a játékszabályzatban az volt, egy ember egyszer nyerhet.javították.......(átírták a családon belűl más nevére???)
mi volt a gond a pedigree listával?
A Velveten futó nyereményjátékról, amin elvileg vásárlási utalványt, ill. ajándékcsomagot lehetett nyerni, kiderült, hogy fitness bérlet. Nagyon örülök neki 

Volt játék szept. 20 és 30 között a Reál üzletekben, miszerint meghatározott termékből, ha 1500 Ft felett vásárolsz, be kell dobni a blokkot az üzletben elhelyezett dobozba és üzletenként kisosolnak egy Soni minihifit. Én 25én be is dobtam egy blokkot. Megyek 2-án, hétfőn érdeklődni, ugyanis az újságban az állt, hogy 2-án az üzletben sorsolnak. Megkérdeztem a pénztárost, de ő nem tudta, hogy miről beszélek, szólt a főnöknek. A főnök azt mondta, hogy kint kell hagyni a dobozt 2-án este hétig(?), utána elviszik onnan a dobozt és másnap már ki lesz függesztve az eredmény. Mondanom se kell, hogy kedden nem volt semmilyen eredmény kifüggesztve. Ja és elfelejtettem mondani, hogy a dobozban csak az én blokkom volt, amikor a pénztáros hölgy megnézte a dobozt !?
Kiváncsi vagyok, mit hoznak ebből ki!
Kiváncsi vagyok, mit hoznak ebből ki!

Szerintem én figyelmetlenül olvastam el az óriástollas szórólapot, mert teljesen azt hittem, hogy majd postán fogják küldeni a tollat... Na, mostmár mindegy.
cathy, most hívtak a Pedigree-től és délutánra módosítják a nyerteslistát.
a posta óriás tollához:
rengeteg postán voltam, de sehol sem volt, mire a szegedi cora postáján a követekező: had olvassam csak el! mondta a hölgy amikor kértem a tollat. mondom neki hogy ennek járnia kell. hááát kaptak néhányat, ő most ad is nekem egyet, de nem szívesen, mert szerinte ezt postán küldik majd ki. szerintem meg nem mondtam neki, mert a többi postán tudták, hogy nekik kellene adni.
mért zavarja őket, ha valamit ki kell adniuk???
rengeteg postán voltam, de sehol sem volt, mire a szegedi cora postáján a követekező: had olvassam csak el! mondta a hölgy amikor kértem a tollat. mondom neki hogy ennek járnia kell. hááát kaptak néhányat, ő most ad is nekem egyet, de nem szívesen, mert szerinte ezt postán küldik majd ki. szerintem meg nem mondtam neki, mert a többi postán tudták, hogy nekik kellene adni.
mért zavarja őket, ha valamit ki kell adniuk???
cathy, én is kiváncsi vagyok, hogy mikor hívnak és mit válaszolnak. Azt mondta a hölgy a telefonba : Ezek szerint Ön lát olyat aki duplán szerepel ? Mondtam, hogy nem is egyet.
A pedigree nyerteslista tényleg érdekes, ha a játékszabályzatot is figyelembe vették...
Parmalat - Verdák
Akiknek gondja van ezen a telefonszámon érdeklődhetnek: 2138540
A nő szerint csak velem van gond.
Mintha úgy emlékeznék, hogy valaki írta ő sem kapta meg.
5 adag hűtőmágnest nyúlt le a posta.
Nem egyet basszus, hanem az összeset aminek jönnie kellett volna. 
Akiknek gondja van ezen a telefonszámon érdeklődhetnek: 2138540
A nő szerint csak velem van gond.
Mintha úgy emlékeznék, hogy valaki írta ő sem kapta meg.
5 adag hűtőmágnest nyúlt le a posta.
Nem egyet basszus, hanem az összeset aminek jönnie kellett volna. 
Érdekes módon a sződi postán már elfogyott az óriástoll
De csak azután fogyott el,hogy nagy gondolkodás után rájöttek miről is van szó,no comment
Miért nem ellenörzi ezeket a dolgokat senki?
De csak azután fogyott el,hogy nagy gondolkodás után rájöttek miről is van szó,no comment
Miért nem ellenörzi ezeket a dolgokat senki?
Nekem nem volt gondom az Ultra Aktívok leszedésével, igaz én is a vásárlás után rögtön leszedtem. Viszont majdnem rosszul jártam, mert először olyan flakont vettem le a polcról, amiben valahány % ajándék volt, de az nem vesz részt a játékban. Arra figyeljetek, hogy 2 különböző termék vk-ja kell !