Archivum - Szavazások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 453 oldal |
Még egyszer: lehet, hogy pont ezért vagyok lemaradva, mert nem jól szavaztok! Nálam kiírja, hogy értékelted, de csak akkor fogadja el a rendszer, ha mindenkire voksoltatok! Arra kell 5 pontot adni akit nyerőreakartok, a többiekre egyet! A lap tetején taglalják. ( Szavazás elején nézzétek meg, hány voksom van, és ha utána eggyel több, akkor sikerült! Azért jó, hogy mindenhol új szabályokat találnak ki! )
Lerta én szavaztam, csak rád. És elfogadta. Sztem így több esélyed van, mintha mindenkire szavazunk, mert nagyon le vagy maradva.
Köszi a voksokat, aki tud több gépről, lécci! ( Figyeljetek, hogy mindenkit kell értékelni, és a lap alján elküldeni, különben érvénytelen! )
semmi köze hozzá!! itt nem a helyezéseket tárgyaljuk meg Törpi!
VÉSZESEN HASONLÍT AZ iBUSZ PÁLYÁZATRA

Akkor döntsétek el magatok között ne legyen vita. Én nyomkodom amikor csak tudom.
hát ezt nem hiszem el! itt csak az baj h én eltazom a övőhéten így semmi esélye annak h nyerek!!!

hát ezt nem hiszem el! itt csak az baj h én eltazom a övőhéten így semmi esélye annak h nyerek!!!

Köszönöm mindenkinek ! Természetesen rám is számíthatok, de csak egy nyertes van / hét.
Jé, igazad van. Na akkor most mi lesz? Még 28-ig van pont 2 hét.
szivi76 Hozzászólás - 2007. január 31. :: 12:37
szavaztam!
Én is töltöttem fel képet a köv.körre,remélem számíthatok rátok
szivi76 Hozzászólás - 2007. január 31. :: 12:37
szavaztam!
Én is töltöttem fel képet a köv.körre,remélem számíthatok rátok
Viki,
ha visszamész január 31-ig, láthatod, hogy szivi76 előbb kérte a szavazatokat birka7-nél.
Ezzel persze nem akarok senkit befolyásolni, de nem mindig a hangosabbnak van igaza.
ha visszamész január 31-ig, láthatod, hogy szivi76 előbb kérte a szavazatokat birka7-nél.
Ezzel persze nem akarok senkit befolyásolni, de nem mindig a hangosabbnak van igaza.
ksözönm előre is 

Birka, rám is számíthatsz! 

pfff köszi Viki

Birka kérte először a szavazást, már egy hete könyörög. Szerintem fogjunk össze és most őt nyomjuk!!!
Jaj ne má
Fló kérlek segíts ezen a héten az én képem is fent lesz! kérlek segítsetek majd! szavazzatok! holnap másolm be a linket!
Fló kérlek segíts ezen a héten az én képem is fent lesz! kérlek segítsetek majd! szavazzatok! holnap másolm be a linket!Lerta rád is szavaztam,csak az előbb lemaradt 

Fló:817
A héten a lányaim képe is fennt lesz légyszi gondoljatok rám.
A héten a lányaim képe is fennt lesz légyszi gondoljatok rám.
Lerta, én is szavaztam
Valaki készítene rólam egy egészalakos fotót ?
Valaki készítene rólam egy egészalakos fotót ?

Lerta!Én is szavaztam!