Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 246 oldal |
Tegnap jöttünk haza a Corával nyert pármai útról. Csak jót tudok mondani, szuper szervezés, fullos ellátás, gyönyörű hely.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nekem is volt olyan termék, ami nem szerepelt a felsorolásban, írtam nekik, és gyorsan válaszoltak is, hogy kifutó termék volt, de néhány napon belül felteszik a listára
" alt="
">
" alt="
">Szívesen jojó!
edus0420
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">rozsahajni, jojó!
Már bővítették a listát, benne van a kakaóvajas szappan!
Már bővítették a listát, benne van a kakaóvajas szappan!
Ide is beírom, mert egyre kevesebb dolog kerül sajnos ide.
A Tibi csoki a Facebookon indított egy játékot. Pályázni lehetett gyermekközösségeknek. Mi is elindultunk rajta. Eredetileg kb 3200 csokit kellene szétosztani a pályázók között, de nemrég beírták az oldalra, hogy minden gyermek megkapja a csokit, ami sok pluszt jelent nekik.
Köszönet érte!
A Tibi csoki a Facebookon indított egy játékot. Pályázni lehetett gyermekközösségeknek. Mi is elindultunk rajta. Eredetileg kb 3200 csokit kellene szétosztani a pályázók között, de nemrég beírták az oldalra, hogy minden gyermek megkapja a csokit, ami sok pluszt jelent nekik.
Köszönet érte!
Találtam a Penny parkolóban egy 25g-os Sport szeletet /egy autó kerék kicsit lelapította,
" alt="
"> érdekes,hogy nem szakadt ki a "Nyerő"
" alt="
">csomagolás!
" alt="
"> érdekes,hogy nem szakadt ki a "Nyerő"
" alt="
">csomagolás!rozsahajni, ne dobd el a blokkot, bővítik majd a listát...
jojó
Én is ezt a választ kaptam mielőtt vásároltam. Ezért vettem kakaóvajas szappant, mert nem néztem meg előtte mit lehet feltölteni. Mikor nekiálltam, hogy feltöltsem a blokkjaimat akkor láttam, hogy nincs ilyen opció.
Én is ezt a választ kaptam mielőtt vásároltam. Ezért vettem kakaóvajas szappant, mert nem néztem meg előtte mit lehet feltölteni. Mikor nekiálltam, hogy feltöltsem a blokkjaimat akkor láttam, hogy nincs ilyen opció.
on-lány
Mielőbbi gyógyulást kívánok
" alt="
">
rozsahajni
Fától ezt a választ kaptam"A programban minden Fa termék részt vesz!"
Mielőbbi gyógyulást kívánok
" alt="
">
rozsahajni
Fától ezt a választ kaptam"A programban minden Fa termék részt vesz!"
Köszönöm szépen,nagyon kedvesek vagytok!!
Teljesen jól érzem magam,ezért nehéz megülnöm a val.-on.
" alt="
">
Teljesen jól érzem magam,ezért nehéz megülnöm a val.-on.
" alt="
">
magdi23!
Most láttam csak a beírásodat, köszi szépen!
Most láttam csak a beírásodat, köszi szépen!
on-lány. Gyógyulj meg mielőbb.
on-lány: Jobbulást kívánok!
Ez csak nekem nyeremény,de nekem az.Szerdán megműtöttek -petefészek-és ma már itthon lehetek.Negatív:4-5 évente vagyok táppénzen,de sikerült kivárnom az 50,ill 60 százalékost.
A Fa-Hűségprogramnak nagy pozitív. Írtam nekik tegnap délután, hogy kb. mikor írják jóvá az 1 hete feladott blokkjaimért a pontokat. 1 órán belül jött a mail, hogy hamarosan. 10 percre rá, hogy beválthatom a pontjaimat ajándékokra. Végre lesz egy bevásárlókosaram, mert mindenhol lemaradtam róla.
" alt="
">
És ráadásul bővítik a termékek listáját a kakaóvajas szappannal, mert írtam hogy van ilyen blokkom, de nem tudom feltölteni.
" alt="
">
És ráadásul bővítik a termékek listáját a kakaóvajas szappannal, mert írtam hogy van ilyen blokkom, de nem tudom feltölteni.
Pöttyösnek pozitív,elfogadták a 15-i blokkot!
én is beszéltem velük(Floriol),péntek reggel 8-kor már megvolt az első 100 beküldő,aki utánna küldte az már nem nyert táskát.
edus, goldwoman és akiket még érint: a tesco floriol játékkal kapcsolatban beszéltem a szervezőkkel és a fél 6 körül beküldött önkiszolgálós blokkal nyertem egy táskát, hiába hogy délután csak annyit írtak, h érvényes a pályázatunk.
A Pöttyösnek pozitív, pár órán belül válaszoltak, újra vizsgálják azokat a blokkokat, amiket nem fogadtak el. (Beszkenneltem nekik)