A legtöbb Pennys játékban.
Általában elég a kártyát használni, s a részvétel automatikus.
Kivétel erősíti a szabályt.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 100 / 2036 oldal |
A Pennynél most blokkot kell feltölteni, kivételesen.
"Vásárolj legalább legalább 5000 Ft értékben bármely Penny üzletben.
A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán."
Hol nem kell regisztrálni?
A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán."
Hol nem kell regisztrálni?
Nem tapasztaltam...
Palvin Barbi se' jön hozzám filmezni, pedig brutál finom gofrit sütöttem.
Palvin Barbi se' jön hozzám filmezni, pedig brutál finom gofrit sütöttem.
Vágási Feri
Ne csodálkozz
" alt="
"> Te magad meg is mondod,hogy Pennyvel nem nyersz ,így ne is várd ! Amit kimondasz ,gondolsz ,megtörténik ,még nem tapasztaltad ?
Ne csodálkozz
" alt="
"> Te magad meg is mondod,hogy Pennyvel nem nyersz ,így ne is várd ! Amit kimondasz ,gondolsz ,megtörténik ,még nem tapasztaltad ?Pedig te sok játékon nyersz, legalábbis a beírásaidból úgy tűnik. 😁
Szerintem nincs azzal gond, ha olyan is nyer, aki nem tud egy játékról, de vásárol és kártyát is használ. Bár tényleg jobb lenne egy plusz regisztráció – több esély(ünk) lenne. 😃
Szerintem nincs azzal gond, ha olyan is nyer, aki nem tud egy játékról, de vásárol és kártyát is használ. Bár tényleg jobb lenne egy plusz regisztráció – több esély(ünk) lenne. 😃
Még mindig több az esély, mint a Penny játékban.
Ott az is jáczik, aki nem is tud róla, hogy jáczik...
Nekem soha nem jön össze Penny-s nyeremény. Soha.
Ott az is jáczik, aki nem is tud róla, hogy jáczik...
Nekem soha nem jön össze Penny-s nyeremény. Soha.
😊
Ahogy néztem, akció nélkül minimum 2000 köröl lesz egy pályázat. Mindegy, azért egy blokkal lehet, hogy próbára teszem a szerencsém. 🍀
Ahogy néztem, akció nélkül minimum 2000 köröl lesz egy pályázat. Mindegy, azért egy blokkal lehet, hogy próbára teszem a szerencsém. 🍀
" alt="
"> jól elnéztem én
" alt="
">
amúgy jó ,mert Domestosra is vannak pontok januárban
jojó, mi a baj ezzel a játékkal?
Bármilyen Domestos termék részt vesz, 2 db kell egyszerre.
Igaz, nem olcsó. Neten néztem az árakat.
" alt="
">
De legalább nem blokkgyűjtős játék.
Mi értelme lenne, ha 2 db bármilyen, adott üzletben kapható termék vásárlásával pályázni lehetne? Akkor tuti nem is játszanék...
Nekem annyi negatív, hogy lehetne több nyeremény, akár kisebb értékűek is, mert aki ezzel a játékkal játszik, az legalább tuti vásárol is.
Bármilyen Domestos termék részt vesz, 2 db kell egyszerre.
Igaz, nem olcsó. Neten néztem az árakat.
" alt="
">
De legalább nem blokkgyűjtős játék.
Mi értelme lenne, ha 2 db bármilyen, adott üzletben kapható termék vásárlásával pályázni lehetne? Akkor tuti nem is játszanék...
Nekem annyi negatív, hogy lehetne több nyeremény, akár kisebb értékűek is, mert aki ezzel a játékkal játszik, az legalább tuti vásárol is.
DM-Domestos játék !
Miért nem lehet egyszerűbben ?
" alt="
">
Az üzletben kapható bármilyen 2 db termék !
Miért nem lehet egyszerűbben ?
" alt="
">
Az üzletben kapható bármilyen 2 db termék !
helyesen működik
Magyar Termék már müködik
Az oldal megy, csak a feltöltés nem.
Írjatok minél többen a lebonyolítónak.
Valószínű
01.03. 24:00 helyett
01.03. 00:00 -át állított be a programozó a játék végének.
Írjatok minél többen a lebonyolítónak.
Valószínű
01.03. 24:00 helyett
01.03. 00:00 -át állított be a programozó a játék végének.
Magyar Termék blokkot éjfélig lehetne tölteni elvileg. ELVILEG.
Betája!
Nem tudom milyen telefonod van, de szerintem e legtöbb telefonon nem lép ki a simple applikációból a telefon, ha megnyitod az emailt a telefonon. Ha mėgis, Tipp: az emailt ne a telefonodrõl nyisd meg.
Nem tudom milyen telefonod van, de szerintem e legtöbb telefonon nem lép ki a simple applikációból a telefon, ha megnyitod az emailt a telefonon. Ha mėgis, Tipp: az emailt ne a telefonodrõl nyisd meg.
Új, fasza Simple biztonsági fizetés... telómról fizetnék. E-mailben jön az új biztonsági kód. Ha megnyitom, kilépek a simple fizetésből, viszlát! Asztali gépen lehet lépegetni, de az én telómon nem lehet. Megoldottam a fizetést másképp, de amúgy szopjanak sünt...
Az Orlennek toll a fülébe, le se szarják a nyerteseket.
" alt="
"> November 28-án nyertem egy flakon szélvédőmosót, ekkor kaptam is róla automatikus értesítést. Másfél héttel később, december 8-án, még épp az önmaguk által megadott határidő utolsó óráiban jött egy hivatalos email, hogy küldjem be a személyim + lakcímkártyám fotóját, plusz válasszak egy kutat, ahol át szeretném venni a nyereményem, de gyorsan ám! Gondoltam, hogy Maxxon-os sebességgel 5 perc múlva jön is a válasz email, hogy szupi, mehetek érte. Beküldtem azonnal, azóta eltelt bő 10 nap, és semmi. Pontosan ennyi idő lenne egy táblázatba kigyűjteni, hogy ki hol akarja átvenni, ezt kiküldeni a kutaknak, és 0 Ft postaköltséggel le is tudnák bonyolítani az átvételt. A napokban írtam nekik, hogy tehetek-e értük bármit - semmi válasz
" alt="
"> Természetesen a nyerteslistában sem vagyok benne, pedig perceken belül mindent visszaküldtem, amit kértek.
" alt="
"> November 28-án nyertem egy flakon szélvédőmosót, ekkor kaptam is róla automatikus értesítést. Másfél héttel később, december 8-án, még épp az önmaguk által megadott határidő utolsó óráiban jött egy hivatalos email, hogy küldjem be a személyim + lakcímkártyám fotóját, plusz válasszak egy kutat, ahol át szeretném venni a nyereményem, de gyorsan ám! Gondoltam, hogy Maxxon-os sebességgel 5 perc múlva jön is a válasz email, hogy szupi, mehetek érte. Beküldtem azonnal, azóta eltelt bő 10 nap, és semmi. Pontosan ennyi idő lenne egy táblázatba kigyűjteni, hogy ki hol akarja átvenni, ezt kiküldeni a kutaknak, és 0 Ft postaköltséggel le is tudnák bonyolítani az átvételt. A napokban írtam nekik, hogy tehetek-e értük bármit - semmi válasz
" alt="
"> Természetesen a nyerteslistában sem vagyok benne, pedig perceken belül mindent visszaküldtem, amit kértek.Teljesen igazad van . Egyre több az inkorrektséggel vegyített sunyiság. Nem régen zárult az Alfa biztosító nyereményjátéka ahol- szerintem egy gagyi- hátizsák,kisképernyős monitor Tv - már kezd jobb lenni- Iphone 14 és főnyereményként egy Peugeot 3008 volt a nyereménylista . Az utolsó sorsoláskor kellett a főnyereménynyertest is sorsolni . Érdekes módon az " utolsó" hátizsák ,kisTV, Iohone14 nyertesek már felvannak tüntetve az autónyertes még sehol! 11 hétig tartott a játék és a 7. héten észrevettem egy hibát a játékoldalon és mivel ezt a játékot úgy szervezték,hogy az összes nyereményre de főleg a főnyereményre csak akkor voltál esélyes ha bejelölted a Hírlevélfeliratkozást- náluk marketing hozzájárulást- enélkül csak és kizárólag a hátizsákot nyerhetted meg! Mivel ezzel tisztában voltam erre különösen ügyeltem de biztos a tutti írtam nekik,hogy ellenőrizzék már le az Én valamint a Feleségem regisztrációját. Már másnap válaszoltak,hogy a feleségemé rendben viszont nálam az elmúlt 7! hétben nem volt kijelölve -azaz csak a hátizsákokat nyerhettem volna az összes többiből kizárt a rendszer. Felhívtam az ügyfélszolgálatott,hogy hiba van rendszerükben mert abszolút biztos,hogy bejelöltem a marketing hozzájárulást Most közel egy hónap után jött az újjabb megkeresés,hogy mégis csak rendben volt minden! (????) Akkor November 9 .-én lázálma volt az informatikusuknak ? Hát kb így zajlanak a dolgok kishazánkban.
Elvesznek a saját magukat és minket szívató bürokráciában. De nem csak ők. A Maxxon is ezt csinálja. Fel kell tölteni a blokkot amikor nyersz, rögtön az oldalon. De azért küldenek egy e-mailt, amiben ugyanerre kérnek, majd pár napon belül jön még egy e-mail, hogy küldd el nekik ugyanazt a blokkot, meg a telefonszámodat, holott mindkettőn már túlvagy. Majd egy elfogadó, gratuláló e-mail, szóval agyrém.