Hajni
Nagyon tudom ajánlani az agykontroll tanfolyamot. A havonta megjelenő ELIXÍR Magazinban megtalálod mikor indítanak tanfolyamot, hol kaphatók a kiadványaik stb.. Valóban a pozitív gondolkodáson nagyon sok múlik, főleg ebben az "agyament" világban. A fiaim és a férjem is ragyogóan tudja alkalmazni a tanfolyamon tanultakat. Egyébként ez nem az ötös lottó beprogramozásáról szól :) Ha kérdésed van nyugodtan írj, szívesen segítek. :)
Virág
Neked is ajánlom az Elixír Magazint, akár könyvtárban is megtekinthető. Vannak ugyanis ismétlő tanfolyamaik, ezeket az agykontroll bizonyítvánnyal rendelkezőknek kedvezményes áron lehet látogatni. :)
Hitetlenkedőknek
Kívánom, hogy soha ne kerüljetek olyan helyzetbe, hogy megbánjátok, hogy ezt a tanfolyamot kihagytátok!
Mindenkinek akit érdekel
www.AGYKONTROLL.hu. :) :)
Bár igen régen volt egy élettársam, aki nagyon hitt ebben az agykontrolban. Én persze nem. De nagyon sokszor voltak hasi fájdalmaim, amit az orvosok nem tudtak a mai napig igazán megmnodani miért. Érdekesnek tartottam magam, hogy kipróbáljam. Nem tanultam meg, csak azt amit elmondott nekem mit tegyek, azt tettem. S milyen érdekes az emberi elme. Valóban enyhültek a fájdalmaim, és ez az is indokolja, hogy ne arra koncentráljunk ami rossz, hanem arra ami jó.....
Egyebekben én sem igazán hiszek benne, de úgy gondoltam itt le kell irnom, ha már van ilyen topik.
A mostani begetségemmel remélem szembe tudok szállni. Lehet, hogy megpróbálom újra ezt a módszert....
Ha vannak agykontroll-t végzettek a családodban, akkor tudod, hogy ez nem feltétlenül hit kérdése. Inkább alapelvek, hogy hogyan tudod jobbá tenni az életed a pozitív gondolkodással. Oldalakon keresztül tudnám sorolni a pozitív dolgokat, amiket "bevonzottam" a magam, vagy más életébe.
De nem szeretnék vitatkozni, mert úgysem tudunk közös nevezőre jutni.
Kedves Virág.
Nem őt hülyéztem le, csak közöltem,hogy amivel foglakozik abban csak ő hisz, mig a másik oldalon ez egy üzleti válalkozás.Megszerintem van ráideje,de annyira nem foglakozik vele, hogy utánna gondoljon hogy mit is csinál!
Hozzáteszem van agykontroll-os és dies is a családban.
Mindketten el mondták, hogy miért hisznek benne és mennyivel jobb az élete, de én velük élek, és van szemem.
Sajnos az embernek szüksége van a hitre / én is hiszek: egy felsöbb erőbe, / , azóta mikor lejött a fáról van /egy vagy több/ istene,amire rálehet kenni a megmagyarázhatatlant és elviselhetővé tenni az elviselhetetlent.
Bár hiszem ha nagyon,de nagyon akarsz valamit eléred,de ezt ne keverjük össze azzal...
egy másik kérdés csak komolyan:
miért van az hogy a hogyan csináljunk KARRIERT? könyv irója mindig ismeretlen?
Tök jó, hogy ilyen jóindulatú emberek is vannak itt. Nem bántottad, csak lehülyézted. Tartsd meg magadnak a véleményed, és ne bánts meg másokat lsz. Egyébként nagyon sokan és sikeresen használják ezeket az agykontrolos hülyeségeket az életben.
talán ugyanazért amiért sosem olvashatjuk:
JÓS NÖ NYERTE A LOTTO 5-öst!!!
:D
Csak egy kérdés, hogy huncutkodjak.Ha betudod magad programozni, hogy mit szeretnél megnyerni a lottó 5-re miért nem tettél szert??Ha ha ha
Megfogadtam nem fogok embereket bántani a hitük miatt,de birom hogy ennyi idejük van ezekre a hölyeségekre.
Ha egy kicsit gondolkodnának észre vennék hogy arrol szolnak hogy levegyenek mint a riadt majmot. :(
Tök jó, még sosem találkoztam egyszerre ennyi emberrel aki elvégezte az agykontroll tanfolyamot és még a könyvet is olvasta! Én is voltam és később véletlenül leltem erre a könyvre. Előtte is érdekeltek a nyereményjátékok és nyertem is jó pár dolgot. Fontosnak tartom elmondani, hogy egy kivétellel csak én nyertem eleinte a családunkból és mindenki hülyének nézett, hogy úgy sem nyerek, aztán alig kaptak levegőt mikor azt nyerem meg amit akarok! Erre a könyvre pedig nagy szükségem van, mert nagyobb dolgot is szeretnék nyerni (ház, autó), továbbá ez a sok negatív ember hallatán nehéz pozitívnak lenni! A könyv rengeteg hibámat segített mellőznőm nyereményjátékokban és az életben egyaránt. Már csak valaki abban segíten, hogy mindig tudjam az agykontrolon tanultakat alkalmazni -éha, hirtelen helyzetekben nem megy, nem jut eszembe megoldás, pedig agyk.-on tanultunk rá.
Szerintem sajnos Magyarországon nagyon sok ember van akiknek mintha az agya helyett más lenne, s hiába minden oktatás nekik- legalábbis még nincs rájuk mód, hogy lehessen velük élni. Ha vk erre tud megoldást, szívesen olvasnék erről könyvet.
Én éppen most végeztem el a tanfolyamot és a könyvet is elolvastam. Most ezerrel pályázok és játékokon veszek részt. Várom a sikereket :))
Nekem meg a kedvenc mondásom: akár azt hiszed valamiről, hogy sikerülni fog, akár azt, hogy nem, igazad lesz:)
A szerencse nem kisinas, hogy ott álljon melletted, ha mégis akkor jó!
Ez csak arra jó, hogyha nyersz akkor azt mondhassad, hogy segít a könyv, ha pedig nem, akkor lazábban fogod fel, nem leszel ideges, és úgy gondolod, majd legközelebb. :)) Ehhez miért kell könyv???? A legszebb gondolat számomra az:
Nem kaphatod meg mindig amit szeretnél, de ha nagyon akarod akkor sikerülhet!:))
levi 2004-04-18 :: 09:26
Agykontroll tanfolyamot végeztem 1996.-ban nagyon jó volt. Ami a + gondolatokról szól minden igaz!!!!!
best 2004-04-18 :: 08:41
Ez a fórum arról szólna, hogy hogyan kellene a negatív gondolatokat pozitívakra cserélni. Akinek vannak tapasztalatai e téren feltétlenül írjon ebbe a fórumba.
Azok is írjanak akik elolvasták a Nyerhetsz c. könyvet.
Sziasztok!Tényleg elég amerikás, de én találtam benne hasznosítható tanácsokat. Karácsonyra kaptam meg ajándékba. Persze aki nem hisz az ilyen dolgokban, annak nem ajánlom. Én végeztem agykontrolt, és nem volt idegen tőlem ez a fajta gondolkodásmód. 2 hónap eredménye, 2 ajándékcsomag, és 50000Huf.
Kidobott pénz. Megvettem. A szókincse annyira gyatra, hogy nincs rá jelző. Látszik, hogy amerikaiaknak írták. Ennyi hülyeséget még nem hordtak össze könyvben.
Köszi BB, megnézem a boltban!:))
Sziasztok!
Én láttam ezt az Elixir boltban, Pesten van ilyen bolt, illetve az Agykontrollos kiadványokat árusító üzletekben is van ez a könyv. (Pesten a Hattyúházban, a Moszkva térnél) De meg is lehet rendelni: Tel.:1/ 488-0118 munkanap 9-15 óráig.
Üdv: BB
hol lehet ezt a konyvet kapni?
A könyv kizárólag amerikai példákat mutat be, ez az óriási hibája.
Pedig rólunk is milyen jó könyvet lehetne írni...
Fél siker, ha valaki hisz valamiben. :)
Így aztán senkit sem akarok a könyvről lebeszélni. Azért azon érdemes egy pillanatig elgondolkozni, hogy miért van ennyi szegény, a létminimum határán imbolygó ember kis hazánkban, ha ilyen egyszerű a megoldás....
Azt én is elhiszem, hogy Helene Hadsell sokat nyert ezzel a könyvvel. :))
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások