Szerintem ennek a játéknak a lényege, hogy nyerhet egy másik túró rudit, a többi pedig csak mese. Eddig még olyanról nam hallottam, aki a termékeken kívül bármit nyert volna. Tényleg van olyan szerv, aki ellenőrzi, hogy a kiírt nyereményjáték a leírtaknak megfelelően zajlott-e le, vagy hogy a nyeremények kiosztásra kerültek-e?
Ez a beetetős marketing??
lásd: hivatalos
Elérhető a wny főoldaláról is.
pottyosotos@pottyos.hu
Írja meg vki légyszi, hogy hivá írjak az elmosódott kódok miatt, mert a linux nem nyitja meg.
177 kódos -Nem nyert és 14 Rudit nyert
Más még Nekem se jött össze...
Ezekkel a nyerő kódokkal az a baj, h. bent ragad a cégnél... a marketingesnél, a csomagolónál és sorolhatnám... ami nem baj, csak az a baj, nem ott dolgozom, illetve az sem baj... sőt, igazán nem panaszkodhatok, csak így aztán még egy nyomorult pendrivem se lesz...
Jobb lett volna az időpontos, v. akár sorosolós....
De nem gáz h. csomó rudink van végülis ebben a válságos időkben...

én szombaton váltottam be 14 rudit a coopban és 4 belőle terméket nyert volt

de sajnos más nem jön össze
Én már kb. 150-nél járok és "pár" rudi, ennyi más semmi

sziasztok nyert már valaki valamit a pöttyössel?
mi vagy 40kódból egyel sem

Jól értem, hogy nyerő kód van, így akár lehet egyben is beküldeni őket mindegy az időpont?
Nálunk (Érd) simán beváltják a Sparban, de étcsokoládésra. Ezt jobban is szeretjük

értem amit mondasz! s lehet így is van! Viszont elméletben nem készültek arra hogy cserélni kell majd a kódokat! Ugyebár lehet simán az is, hogy ahogy kialakult ez a probléma, plusz kódokat vittek be a rendszerbe, hogy tudjanak mit küldeni a lemosódott helyett! Vagyis nekem ez volt az első gondolatom... főleg, mert az első napokban még csak annyit mondtak hogy kitalálnak valami megoldást. Persze lehet ez már csak összeesküvés elmélet. de én mondjuk ezt is kinézem,,,
Rizsaska
Aki a kódot küldi, nem ismeri a nyertes kódok listáját.
X db kódot megtartottak cserére. Van-e köztük nyertes, v. nincs, azt senki sem tudhatja.
Mivel sokaktól hallottam, hogy nincs sima rudi egyre több beváltóhelyen... ezért tegnap elmentem az összegyűjtöttekkel... De már a Spar-ba üres polc fogadott! CSak a natúr hiányzott,,, Interspar-ba átmentünk ott még volt valamennyi...
Azt ajánlom mindenkinek, hogy ne halogassa a beváltást, mert ezzel sem kerek valami,,,,, Vagy lehet csak szerencsétlen véletlen...
Egyet értek sada-val! De legalább a régebbiekben tényleg egy kis sikerélménye volt az embernek.. ha már megevett 50-60 rudit, már valami apróságra beválthatta pl....
Jó csak gondoljuk már végig... Ha megreklamálod, kapsz helyette egy kódot. Ez két dolgot jelenthet:
1. garantáltan nyeretlen kódot kapsz (ez azért jó mert a kezedben lévő lehet nyert volna)
2. lehetséges hogy nyerőt kapsz (Akkor felvetődik a kérdés, hogy van olyan nyerős kód, ami ki sem jön az irodából???

)
Egyik válasz sem ideális...
Ez jó, ...fotózd le amit nem látsz mert elkenődött vagy megette a gyerek a rudival.
Én kidobtam a papírokat, nem egy ilyen volt.
Elég szerencsétlen konstrukció.
Az eddigi pöttyös játékok - a maguk kisebb-nagyobb hibáival is- jobban ki lettek találva, több sikerélményt adtak a megszállottaknak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások