" Támadnak a Rokonok "
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 21 oldal |
Ági, sajnálom! Délelőtt még nem volt meg a muffin, köszi hogy írtál.
Ezt nem hiszem el... Itt ülök a gépnél negyed órája... nem elfelejtettem a boldog órát???
Még most is 19-20 között írja, úgyhogy csak nem tegnapról ragadt itt a felirat.
Süti a táblánál.
Süti a táblánál.
Most is írja 19-20-ig, remélem mára vonatkozik . Aki meglátja heti meglepit ne fogja vissza magát .
Happy Hour 19-20-ig.
Ha pont ránézek, ígérem beírom .
pmarta
én is köszönöm! nekem ma sikerült
én is köszönöm! nekem ma sikerült
pmarta köszi, hogy mindig beírod, így van amikor megtudom csípni, bár ma nem sikerült
Happy Hour Extra: ha délben lemaradtál 17-18 között dupla pontok
Happy Hour 18-19-ig.
Ez az új Nescafe-s játék nekem sem tetszik, este próbálom rászánni magam, hogy pörgessek egyet-egyet, de nagyon uncsi
Ezzel a rokonos játékkal is, és a Kávéfarmossal is, meg még azelőtt a MomentCity-vel is jobbat játszottunk, mint most a NC-Reakcióval
Sokkal kreatívabb játékok voltak sokkal több nyereményért szvsz.
Sokkal kreatívabb játékok voltak sokkal több nyereményért szvsz.
Sziasztok .
Akinek esetleg maradt még kávéja azt le tudja játszani. Csak a rokonok száma gyarapszik, nyeremény nélkül .
Akinek esetleg maradt még kávéja azt le tudja játszani. Csak a rokonok száma gyarapszik, nyeremény nélkül .
6800 megitatott kávé, és egy Wellness az eredmény
13115 rokon
4 kézzel fogható és számtalan virtuális ajándékkal lezártam a Nescafe házat !
4 kézzel fogható és számtalan virtuális ajándékkal lezártam a Nescafe házat !
2X több,mint 10.000 boldog rokon - 1 doboz dg kapszula és egy kicsi süticsomag :-(((((((( Esetleg a fődíj??? HM! :-)))))))
400 fölötti kávém van még! De minek?
Sziasztok! Én befejeztem. Elfogytak a kávéim, 3002 elégedett rokon, semmi kézzel fogható ajándék. Jót játszottam! Hajrá Nescafé.
A párom regijén már kivégeztem a bögréket, természetesen a nagy 0 ajándék sikerült-csak a villanyszámlám lesz több, amennyit ment a gép mindig
Nekem még van 297 bögrém különböző lakásokban...
de ajándékból már csak 4 db, és mind kicsi.
5917 boldog rokon, és egyetlenegy ajándék sem (amióta ház ura vagyok, csak 6-ot hívtam mindig, hogy spóroljak a bögrével)
ja, és a legelejétől játszom, csak a legelső 2-3 nap maradt ki. hogy tudtak itt nyerni egyesek, ráadásul többször is?
nagyon szomorú vagyok
akkor lennék vidám, ha én nyerném meg a 3 millát! na az kárpótolna!
de ajándékból már csak 4 db, és mind kicsi.
5917 boldog rokon, és egyetlenegy ajándék sem (amióta ház ura vagyok, csak 6-ot hívtam mindig, hogy spóroljak a bögrével)
ja, és a legelejétől játszom, csak a legelső 2-3 nap maradt ki. hogy tudtak itt nyerni egyesek, ráadásul többször is?
nagyon szomorú vagyok
akkor lennék vidám, ha én nyerném meg a 3 millát! na az kárpótolna!