ezdedurva
Én eddigis itt voltam,és még azemail címem is fel van fedve
nem úgy mint Önnek.
Fortunát kérdezze...
Kb. 8éve vagyok itt jelen,soha senkit nem vontam kérdőre a
rengeteg nyereményéért,hanem vele együtt örültem.
Talán ezért szeret fortuna!
De nem vagyunk egyformák!
A Családom nevét pedig ezúton is megkérem ne vegye a szájára!
Nem tartozik Önnek SENKI elszámolással!
Ha pótnyertes vagyok az a baj,ha Adidassal sima nyertes vagyok az a baj...
További szép napot!
Megyek vásárolni,hogy tudjak még játszani!
SI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 18 oldal |
Szuper, az illetékes. Akkor had kérdezzem már meg, hogyan lehetséges az, hogy Csipkés névvel 1 alkalommal sem sikerült nyerni a kekszesen, pótnyertesként pedig 6-szor?
ezdedurva
Csipkés Lászlóné vagyok, igen nyertem.
Vásároltam, pályáztam, nyertem.
Ha Ön is játszana nyerhetne.
Ne velem foglalkozzon vagy a többi játékossal,
hanem játszon.
További szép napot.
Csipkés Lászlóné vagyok, igen nyertem.
Vásároltam, pályáztam, nyertem.
Ha Ön is játszana nyerhetne.
Ne velem foglalkozzon vagy a többi játékossal,
hanem játszon.
További szép napot.
Na, a kekszes játékban emlegetett Szőnyi és Csipkés nevek most meg az Adidas játéknál tarolnak. Bár Lakatos és Márik legalább annyiszor feltűnik. Uncsi.
Ozil10
Sajnálom! Igen, így a pót-nyertes-listát lehet majd nézegetni...
Sajnálom! Igen, így a pót-nyertes-listát lehet majd nézegetni...
Johnny-X
18 blokkból semmi. Aztán majd lehet tartalékként...
18 blokkból semmi. Aztán majd lehet tartalékként...
Paint
Az alkalmazáson kívül van weboldaluk, ott a teljes nyerteslista mindig fenn van.
Az alkalmazáson kívül van weboldaluk, ott a teljes nyerteslista mindig fenn van.
Ja, meg volt Fornettis játék. Direkt kerülőúton mentem, szinte napi szinten betértem egy Coopba, hogy vegyek, és legyen blokkom... A suliba és munkába indulók nagy része is vett, hagyták ott a blokkokat sorra, főleg a gyerekek. És az csak egy bolt, akkor el lehet képzelni, milyen mennyiségű "nyerős" blokk landolt kidobva országszerte. Ugyanez a Waffelini és még sorolhatnám, igazad van, az ilyesmit játék nélkül is veszik.
Ja, igaz is, a mostani fagyissal nyertem egy törcsit (1/1) végre valami. 😄
Jó éjt!
Ja, igaz is, a mostani fagyissal nyertem egy törcsit (1/1) végre valami. 😄
Jó éjt!
Bár igaz nőtt a forgalom ilyenkor 100asával veszik.
Meg vegyél 1db sört... 4t vegyél. Cipekedj is.
Meg vegyél 1db sört... 4t vegyél. Cipekedj is.
Akkor lehet jobb mégis a 4db kicsi rágó.
Én sem értem ezeket az egy szeletes csokis, kekszes játékokat ezzel nőne a forgalom???? Ezeket amúgy is veszi az ember lány, fia.
Olyat kell vásároltatni amit nem veszünk mindennap, raffaello, whiskey, vodka, tusfürdő, jó drága fagyi, stb...
Én sem értem ezeket az egy szeletes csokis, kekszes játékokat ezzel nőne a forgalom???? Ezeket amúgy is veszi az ember lány, fia.
Olyat kell vásároltatni amit nem veszünk mindennap, raffaello, whiskey, vodka, tusfürdő, jó drága fagyi, stb...
Paintuci, nekem nincs panaszom a Screvo-ra, amit nyertem, mindent rendesen megkaptam. De ezek a mostani játékok kiakasztanak... Aszongya, csokis játék bármilyen, bárhol vásárolt csoki blokkal... 🤣
Más: Van dobozos rágó is, az 700-800 Ft körül van. Abból elég egy is, ha 499 a minimum. Ha érted, mire gondolok... 😅
Más: Van dobozos rágó is, az 700-800 Ft körül van. Abból elég egy is, ha 499 a minimum. Ha érted, mire gondolok... 😅
pieceofluck a rágónál mindig min. 500ft-os blokkot kértek, az már legalább 3 rágó, most 4! Ami jobb.
Mondjuk arra kíváncsi lennék a nagyobb nyereményt átadják e rendesen, meg az utazást, mert ha jól emlékszem volt olyan is. Meg a nyerteslista az késik pár napot ahogy vége a játéknak már nem is látni, és ha az utolsó napokban van a fődíj, nem látni tényleg megnyerte e vki.
Az fbn sok a panasz, bár lehet ott van a panasziroda.
Én azt is tapasztaltam pl. a müzlisnél egymás után rögtön volt nyerőidőpont.
Az fbn sok a panasz, bár lehet ott van a panasziroda.
Én azt is tapasztaltam pl. a müzlisnél egymás után rögtön volt nyerőidőpont.
A Screvo eleinte jó volt. Kifejezetten tetszett (tetszett=nyertem 😁) a Tescos játéka, ahol gabonapelyhet és tejet kellett venni egyszerre.
Más: Én egyszer írtam a Milkának, hogy indítson bonyolultabb játékot, de nem tudom, hogy jó helyre küldtem-e 😅, szerintem válasz se jött, nem emlékszem.
Biztos vannak, akik ügybuzgóbbak, és szoktak írogatni, én ehhez nem vagyok elég kitartó, na meg talán értelme sincs nagyon, mert változást nem nagyon látok, a szervezők továbbra is nyomatják az egy termék vásárlásához kötött promóciókat. 😑 Ami még talán oké is lenne, ha nem (csak) blokk kellene, hanem a csomagolásban (is) lenne egyedi kód. Ja, a mostani Tesco-Airwaves talán már a változás előszele... Szeretném annak hinni... Bár még nem nyertem vele, de maga a játék tetszik, és a rágót is szeretem.
Amúgy nem vitázni jöttem, nem is ismerek senkit az igazi nevén, csak az ittenin, játszani se régóta játszom. De örülök, hogy van ez a fórum, legalább tudom, melyek játékra felesleges pályázni, vagy ha pályázom is, akkor az esélytelenek nyugalmával. 😅
Más: Én egyszer írtam a Milkának, hogy indítson bonyolultabb játékot, de nem tudom, hogy jó helyre küldtem-e 😅, szerintem válasz se jött, nem emlékszem.
Biztos vannak, akik ügybuzgóbbak, és szoktak írogatni, én ehhez nem vagyok elég kitartó, na meg talán értelme sincs nagyon, mert változást nem nagyon látok, a szervezők továbbra is nyomatják az egy termék vásárlásához kötött promóciókat. 😑 Ami még talán oké is lenne, ha nem (csak) blokk kellene, hanem a csomagolásban (is) lenne egyedi kód. Ja, a mostani Tesco-Airwaves talán már a változás előszele... Szeretném annak hinni... Bár még nem nyertem vele, de maga a játék tetszik, és a rágót is szeretem.
Amúgy nem vitázni jöttem, nem is ismerek senkit az igazi nevén, csak az ittenin, játszani se régóta játszom. De örülök, hogy van ez a fórum, legalább tudom, melyek játékra felesleges pályázni, vagy ha pályázom is, akkor az esélytelenek nyugalmával. 😅
Paint
Szerintem screvohoz nehéz mit irni.... Csokis pl. szerintem esélytelen...
Cerbonával anno első nap is sikerült nyerni, meg utolsón is, kózben nehezebb volt. Szamos marcipán meg a műzlis egész jó arány lenne, de akkor még kevesen játszottak....
Ingyenesekkel sem nagyon vagyunk jóban, de van akinek 1 játékon belül 3x is sikerül.....
Szerintem ez elég fural játék... Mondjuk egyetlen egy nyereményt sem vettek el, pedig sokan panaszkodnak, izgulok is amíg zöldre nem vált...
Egyébként azt hittem sokkal több játék lesz rajta idővel, de eddig ez sem jött be.
Szerintem screvohoz nehéz mit irni.... Csokis pl. szerintem esélytelen...
Cerbonával anno első nap is sikerült nyerni, meg utolsón is, kózben nehezebb volt. Szamos marcipán meg a műzlis egész jó arány lenne, de akkor még kevesen játszottak....
Ingyenesekkel sem nagyon vagyunk jóban, de van akinek 1 játékon belül 3x is sikerül.....
Szerintem ez elég fural játék... Mondjuk egyetlen egy nyereményt sem vettek el, pedig sokan panaszkodnak, izgulok is amíg zöldre nem vált...
Egyébként azt hittem sokkal több játék lesz rajta idővel, de eddig ez sem jött be.
Figyelj, csak azért reagáltam akkor is, most is, mert nem értem miért csak én cseszem a csőrödet!
Vannak sokkal többen, akiknek nem üzengetsz itt éjjel-nappal...
Viszont tisztességgel vállaltam a dolgot, amig mások akkor is lapítottak.
Szóval megírtam korábban is jobban tennéd, ha nem nekem írkálnál, mert nem tűröm, hogy a családomat mocskold, sértegesd, mert már túlmentél egy bizonyos határon.....
Vannak sokkal többen, akiknek nem üzengetsz itt éjjel-nappal...
Viszont tisztességgel vállaltam a dolgot, amig mások akkor is lapítottak.
Szóval megírtam korábban is jobban tennéd, ha nem nekem írkálnál, mert nem tűröm, hogy a családomat mocskold, sértegesd, mert már túlmentél egy bizonyos határon.....
Egy hete irtam a szervezőknek,hogy ez így nem jó,de annyit nem irtak vissza hogy szevasz! Nem érdekli őket,előbb utóbb nem csinálnak játékot,mert már unják a sok ba....t. Úgy hogy azt csinál mindenki amit akar!Ha csal akkor csaljon,nekem erre nincs időm!
jelica
Ha nem utaltåk volna åt a nyereményeid 90%-át, nem lennél ilyen öntelt/nagyképû/beképzelt hanem lapítananál mint sz.r a fûben, tudod ahogy az õsszel a Belvitánál, amikor végül utalás elõtt kiszûrték egy csomó ugyanazon blokk másodszori ill. harmadszori beküldésével összecsalt "nyereményeid"...
Ha nem utaltåk volna åt a nyereményeid 90%-át, nem lennél ilyen öntelt/nagyképû/beképzelt hanem lapítananál mint sz.r a fûben, tudod ahogy az õsszel a Belvitánál, amikor végül utalás elõtt kiszûrték egy csomó ugyanazon blokk másodszori ill. harmadszori beküldésével összecsalt "nyereményeid"...
Meg arra srevonal mi a nyerési arányod persze ha nem titok. Nesze semmi fogd meg jól, vagy êrtelmét is látod a vásárlásnak vagy legyintesz egyet mint a maxxonnál. 😁🤣
Továbbá közvéleményt kutatnék, hogy érzitek a srevonál hány %-a a játékosoknak csak kapirgál feleslegesen????