4. hét, 4. sorsolás: 2004. május 14., péntek
Full - Hosszú hétvége Egerszalókon,
a Shiraz Hotelben (2 fő, 2 éjszaka, reggeli)
Nyertes:bela.juhasz
Színsor, számsor - Mini HIFI
Nyertes:nezsu11
Kis sor, nagy sor - National Geographic fotóalbum (3 db)
Nyertesek:tarnavölgyi zoltán, krysztasz, nagy róbert
na azert valakinek csak sikerult
Startlap kártyavadászat
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 24 oldal |
Azt tudja valaki hogyan jön ki az ezer nyeremény? Akárhogyan számolom nekem 50 sincs meg.
Viktória-tó , különböző akár nagyméret, 300-500, 1ős 10 millió.., vannak köztük rag. és mindenevő de főleg alga, mamahal. életkor é s a csapatban.., igen de csak gondosan v..., igen, az afriaki sügér az egyik..., sok kővel...
Uomo! köszi
Mai kvíz:
1., Szoboszlóvásár 2., Öreg Vidra 3., Hármat 4., A puszta
emeletei 5., 1091 6., Kék-fehér-kék 7., Magyar Korona Országai
Fali Abrosza 8., Bechterew-kór 9., A vesével 10., Fekete
1., Szoboszlóvásár 2., Öreg Vidra 3., Hármat 4., A puszta
emeletei 5., 1091 6., Kék-fehér-kék 7., Magyar Korona Országai
Fali Abrosza 8., Bechterew-kór 9., A vesével 10., Fekete
eerikaa: barmire barmikor palyaztal az reszt vesz automatikusan a fodij sorsolason. lesz kozel 100000 palyazat ra :D
Sziasztok!
Mostanában nincs sok időm írni, de próbálom követni a dolgokat.
Lenne viszont egy kérdésem a kártyavadászos játékkal kapcs.:
A montecarloi útra külön kell pályázni?
Ha igen, mikor?
Ha nem, akkor az azt jelenti, hogy mindenki részt vesz a sorsoláson, aki a játék ideje alatt küldött be pályázatot?
Előre is köszi a segítséget!
Mostanában nincs sok időm írni, de próbálom követni a dolgokat.
Lenne viszont egy kérdésem a kártyavadászos játékkal kapcs.:
A montecarloi útra külön kell pályázni?
Ha igen, mikor?
Ha nem, akkor az azt jelenti, hogy mindenki részt vesz a sorsoláson, aki a játék ideje alatt küldött be pályázatot?
Előre is köszi a segítséget!
Köszönöm, időközben sikerült elcserélnem és be is küldtem a színsort :) Már csak az kell, hogy sok-sok ezer pályázó közül nekem kedvezzem Fortuna :)
A saját piacon megjelölöd hogy mit keresel, mellé megjelölöd az autó 1-et majd a listához adod.
Ha novake feltette a piacra a sajátját, akkor létrejött a csere. Ha nem, akkor csak akkor lesz csere, amikor novake feltette.
Ha novake feltette a piacra a sajátját, akkor létrejött a csere. Ha nem, akkor csak akkor lesz csere, amikor novake feltette.
Nekem van, de hogy tudom odaadni?
/Nem igazán mélyültem el benne, idönként kitöltöttem a kvízt, meg ami összejött/
/Nem igazán mélyültem el benne, idönként kitöltöttem a kvízt, meg ami összejött/
novake
Javaslom, hogy menj a saját piacra, ajánld fel egymás után a lapjaidat, ha csak az autó1 hiányzik. Max. tizet enged egyszerre, de általában pár darab után jön is az értesítés, hogy sikerült a csere. Próbáld így, rengeteg lap van a piacon, biztos sikerül!
Javaslom, hogy menj a saját piacra, ajánld fel egymás után a lapjaidat, ha csak az autó1 hiányzik. Max. tizet enged egyszerre, de általában pár darab után jön is az értesítés, hogy sikerült a csere. Próbáld így, rengeteg lap van a piacon, biztos sikerül!
Kicsit későn kezdtem el a játékot (kb 1 hete), így nagyon kértyátlan vagyok :( Nincs valakinek egy Autó1 cserére?
4. hét, 2. sorsolás: 2004. május 12., szerda
Nyertes:gostonia
Színsor, számsor - Házimozi
Nyertes:gergod
Nyertesek:pocóka, makcsy, gumimacika
Nyertes:gostonia
Színsor, számsor - Házimozi
Nyertes:gergod
Nyertesek:pocóka, makcsy, gumimacika
cicmic!
Várom a játékodat! :)
Várom a játékodat! :)
rabszi
Köszi a segítséget! :)
Köszi a segítséget! :)
501 ezer, korona, Sjaelland,Tivoli, Christiania, Kastrup,Hans Christian Andersen, sétálóutca, Siti Eszter, Sören K.
Ha már belefeccöltem az időmet, most már végigjátszom.
Azt már írta a startap a fórumon, hogy voltak akik szabálytalankodtak, csak lesz kizárás. De az nem szabálytalan, hogy én nemcsak a sajátommal játszok? Ez is az lenne, bár nincs benne a szabályzatban.
Azt már írta a startap a fórumon, hogy voltak akik szabálytalankodtak, csak lesz kizárás. De az nem szabálytalan, hogy én nemcsak a sajátommal játszok? Ez is az lenne, bár nincs benne a szabályzatban.
Ahogy látom, hiába őrizgetem a kombinációimat, nem lesz jobb az esély, ahogy telnek a napok :(
Nem tudom:( nekem órák óta gyanus.. már akkor megírták a fórumban ott. Multkor írták, hogy lehet csalni a játékban, tartok tőle, nem zárták ki őket:( ha sokan csalnak, akkor nem is igen van rá lehetőség, mindent végignézni:((
Mindenesetre kíváncsi lennék Startlap véleményére, de ők is annyira válaszkészek, mint a Legjobblap. semennyire:((
Mindenesetre kíváncsi lennék Startlap véleményére, de ők is annyira válaszkészek, mint a Legjobblap. semennyire:((
Hja :( most már sokkal több mint 13 000!