Multifilter nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 50 oldal |
valaki legyen szíves nekem is küldeni infót a multis játékról
Csatlakozom Én is szeretnék infót
Én is kérnék szépen infot a Multifilterről. Nem tudom nekünk miért nem küldtek promós levelet? Volt egyátalalán ilyen levél, vagy e-mail?
Macskusz 2008-09-18 :: 06:24
Őszintén szólva Multis infó engem is érdekelne
Paintuci 2008-09-18 :: 00:48
Láncreakció....
glücklich 2008-09-18 :: 00:45
Én is szeretnék infot a multis játékhoz. Én pont azt szívok, de nem láttam a dobozban semmit.
Dorcha 2008-09-18 :: 00:23
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is szeretnék infót.
hofi 2008-09-18 :: 00:23
Én is szépen kérek infót a multis játékról
a hofianikukaccitromail.hu -ra. Nagyon köszönöm előre is
Hugi71 2008-09-18 :: 00:10
Én is kérnék szépen infót ugyanerről
Paintuci 2008-09-18 :: 00:08
Infot szeretnék kérni a multis játékról emailben.
ennci Hozzászólás - 2008. szeptember 16. :: 21:39
nyertem a multifilterrel egy fotelt.
Őszintén szólva Multis infó engem is érdekelne
Paintuci 2008-09-18 :: 00:48
Láncreakció....
glücklich 2008-09-18 :: 00:45
Én is szeretnék infot a multis játékhoz. Én pont azt szívok, de nem láttam a dobozban semmit.
Dorcha 2008-09-18 :: 00:23
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is szeretnék infót.
hofi 2008-09-18 :: 00:23
Én is szépen kérek infót a multis játékról
a hofianikukaccitromail.hu -ra. Nagyon köszönöm előre is
Hugi71 2008-09-18 :: 00:10
Én is kérnék szépen infót ugyanerről
Paintuci 2008-09-18 :: 00:08
Infot szeretnék kérni a multis játékról emailben.
ennci Hozzászólás - 2008. szeptember 16. :: 21:39
nyertem a multifilterrel egy fotelt.
degenerativ
Nincs.
Nincs.
a kereső szerint,Anikobuj is nyert tavaly 1-et.
ezt találtam:
tgabri Hozzászólás - 2006. december 01. :: 17:31
Üdv mindenkinek
Nyertem a játékban egy Smeg hűtőt. Viszont semmi szükségem rá. Mennyiért lehet szerintetek elpasszolni? Nem találok egy weboldalt sem ahol árulnak ilyet. Sacc/kb 150E FT-ra taksáltam az árát. Messze járok a valóságtól szerintetek?
tgabri Hozzászólás - 2006. december 01. :: 17:31
Üdv mindenkinek
Nyertem a játékban egy Smeg hűtőt. Viszont semmi szükségem rá. Mennyiért lehet szerintetek elpasszolni? Nem találok egy weboldalt sem ahol árulnak ilyet. Sacc/kb 150E FT-ra taksáltam az árát. Messze járok a valóságtól szerintetek?
kissheni
Galeriát ne keresd, ő majdnem azonnal el is adta, tuti!
Galeriát ne keresd, ő majdnem azonnal el is adta, tuti!
Galeria nicknevét keresd. Ő nyert és annak idején árulta is...
Sziasztok!
Aki nyert egy smeg hűtőt és még aktuális(nemtudom mikor írta mert nem találtam meg,csak a google dobta ki ezt az oldalt) jelentkezzen,mert megvenném azonnal kézpénzért és el is szállítanám.
kiss.henrietta@gmail.com
06702075820
Aki nyert egy smeg hűtőt és még aktuális(nemtudom mikor írta mert nem találtam meg,csak a google dobta ki ezt az oldalt) jelentkezzen,mert megvenném azonnal kézpénzért és el is szállítanám.
kiss.henrietta@gmail.com
06702075820
tunde84 ne azt nézd mit! Hanem hogy ki! ...a többit tudod...
akinek meg nem inge ne vegye magára... :|
akinek meg nem inge ne vegye magára... :|
Így nem fog menni. :(
Nincs ilyen oldal.
Nincs ilyen oldal.
Igazad van. Csak az hihetetlen a számomra, hogy rögtön milyen rosszindulatúak...
Nem szeretném, ha elveszne a nyeremény. Igazából sehol sem találtam tájékoztatót arról, hogy nem átruházható. Így arra gondoltam, hogy írok egy hivatalos papírt, lefénymásolom a személyim és az, akinek odaadtam majd próbálkozik bejutni.
Tudsz olyan oldalt, ahol olvashatnék a "játékszabályról"? Köszi!
Nem szeretném, ha elveszne a nyeremény. Igazából sehol sem találtam tájékoztatót arról, hogy nem átruházható. Így arra gondoltam, hogy írok egy hivatalos papírt, lefénymásolom a személyim és az, akinek odaadtam majd próbálkozik bejutni.
Tudsz olyan oldalt, ahol olvashatnék a "játékszabályról"? Köszi!
Szia Tibi!
Szegeden...
Szegeden...
tunde84
Őszinte részvétem.
Hidd el, mivel nem írtad, hogy miért nem tudsz elmenni a rendezvényre, ezért írták amit írtak.
Előfordul a fórumon olyan, hogy vki(k) olyan játékra (is) játszanak, amit tuti nem vesznek igénybe, hogy elcserélhessék. Néha vannak olyan játékok, ahol a nyeremény eléggé szűk körű, amit tényleg kevesen vennének igénybe. Most egy példát sem tudok mondani.
Dehogynem. Mintha két nyeremény is hajóút vagy virorla. Remélem olyan nyeri meg, aki már vitorlázott, úszni is tud, nem pedig majd itt cseréli el horribilis összegért. Néha a játékszenvedély nagyobb, mint kellene...
Őszinte részvétem.
Hidd el, mivel nem írtad, hogy miért nem tudsz elmenni a rendezvényre, ezért írták amit írtak.
Előfordul a fórumon olyan, hogy vki(k) olyan játékra (is) játszanak, amit tuti nem vesznek igénybe, hogy elcserélhessék. Néha vannak olyan játékok, ahol a nyeremény eléggé szűk körű, amit tényleg kevesen vennének igénybe. Most egy példát sem tudok mondani.
Dehogynem. Mintha két nyeremény is hajóút vagy virorla. Remélem olyan nyeri meg, aki már vitorlázott, úszni is tud, nem pedig majd itt cseréli el horribilis összegért. Néha a játékszenvedély nagyobb, mint kellene...
Egy hétvégén volt sms-es kódbeküldési lehetőség, de csak meghívottaknak.
A többi személyes kóddal nem működött.
A többi személyes kóddal nem működött.
tunde84: írnál nekem 1 mailt, hogy hol nyerted az EFOTT belépőt?
Köszi!
Köszi!
Na figyeljetek! Ha nektek meghalna az édesanyátok, akkor tutira veszem, hogy nektek sem lenne kedvetek menni... Megnyertem a belépőt és másnap meghalt...! Azért köszönöm a segítőkész válaszokat!!!!!!
kedves sada!
csukló lenne, de éppen nem lesz elérhetö,egyedül nem igazi :)
És kicsit messze vagyok a 24 éves pasi kategoriától ;)
csukló lenne, de éppen nem lesz elérhetö,egyedül nem igazi :)
És kicsit messze vagyok a 24 éves pasi kategoriától ;)
Mi az, hogy eddig?
Hétfőn hívják fel a nyerteseket.
Hétfőn hívják fel a nyerteseket.