Tesco
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 6 oldal |
nekem elvileg van 791 pont.
sziasztok, most vettem észre, hogy ilyen topik is van..-))
nagyon jóóóó
így kérdezek is:
automatikusan kiküldik a kuponokat vagy igényelni kell? gyűjtögetem, de én még semmit nem kaptam vissza az elejétől..
nagyon jóóóó
így kérdezek is:
automatikusan kiküldik a kuponokat vagy igényelni kell? gyűjtögetem, de én még semmit nem kaptam vissza az elejétől..
Megmarad a fölötti rész.
Sziasztok!
Azt tudom, hogy 400 pont a limit, de számít valamit, hogy azon felül mennyi pontod van összesen? Minden elszámolás után újraindul a pontgyűjtés, vagy megmarad a 400 pont feletti? Köszi!
Azt tudom, hogy 400 pont a limit, de számít valamit, hogy azon felül mennyi pontod van összesen? Minden elszámolás után újraindul a pontgyűjtés, vagy megmarad a 400 pont feletti? Köszi!
Szerintem mostantól minden hónap 10-én.
Küldték a 400 ft utalványt+ kedvezmény kuponokat s abban írták a nov.10.
Majóka Hozzászólás - 2010. október 24. :: 14:57
Sziasztok, tegnap-tegnapelőtt sokat beszéltünk a darált kekszről. Hát kiderült, hogy nem ilyen egyszerű az eset. Ma elmentem, és vettem egy tescosat, de bizony egy árva pontot sem kaptam rá. Sajnos nem volt időm utánajárni, csak a pénztárosnak említettem, de ő sem tudott semmit. Lehet, hogy ez boltonként változik?
Sziasztok, tegnap-tegnapelőtt sokat beszéltünk a darált kekszről. Hát kiderült, hogy nem ilyen egyszerű az eset. Ma elmentem, és vettem egy tescosat, de bizony egy árva pontot sem kaptam rá. Sajnos nem volt időm utánajárni, csak a pénztárosnak említettem, de ő sem tudott semmit. Lehet, hogy ez boltonként változik?
Nicika Hozzászólás - 2010. október 23. :: 19:13
Szerintem a legközelebbi Tesco pontelszámolás december 10-én lesz.
jojó Hozzászólás - 2010. október 22. :: 13:32
A legközelebbi pont elszámolás november 10. lesz
Szerintem a legközelebbi Tesco pontelszámolás december 10-én lesz.
jojó Hozzászólás - 2010. október 22. :: 13:32
A legközelebbi pont elszámolás november 10. lesz
janesz424 Hozzászólás - 2010. október 23. :: 08:50
Pontügyileg mindig keresd meg itt az aktuállisat!
Hetente felviszem és innen is tudsz tájékozódni.
A vevőszolgálat pontokat csak aznap tudja korigálni.
Másnaptól csak terméket visszavenni.
Bátran kérdezzetek Tesco vagy CCP-ról!
Janesz
Pontügyileg mindig keresd meg itt az aktuállisat!
Hetente felviszem és innen is tudsz tájékozódni.
A vevőszolgálat pontokat csak aznap tudja korigálni.
Másnaptól csak terméket visszavenni.
Bátran kérdezzetek Tesco vagy CCP-ról!
Janesz
janesz424 Hozzászólás - 2010. október 21. :: 19:00
Tesco ClubCard pontok 2010-10-21-től 2010-10-28-ig
CC pont Termék neve:
300 CC pont Duracell AA 4db-os ellem
300 CC pont Duracell AAA 4db-os ellem
300 CC pont Red Bull Energy drink multi pack 4x250ml
150 CC pont Axe Deo és Stiff több illat és kiszerelés
150 CC pont Baba habfürdő 3-illatban
150 CC pont Dove Roll-on több illatban Női férfi
150 CC pont Dove Deo női,férfi több illatban
150 CC pont Dove testápoló több illatban
150 CC pont Dove habfürdő több illatban
150 CC pont Pedigree dentastix 180gr ,7db/cs
150 CC pont Pedigree junior dentastix,7db/cs
100 CC pont Pedigree 3kg-os táp 3-ízben
90 CC pont Amodent+ 100ml-es fogkrém 3-ízben
80 CC pont Globus majonéz 430g
80 CC pont Happy Day narancs,alma 100% 1,5l,ananács 1,5l
80 CC pont Mester rizs „A” 1kg
70 CC pont Signal 7-13 fogkrém
70 CC pont Signal adaptor medium,Benefit medium, fogkefék
70 CC pont Signal global action white fogkrém
70 CC pont Signal integral perfection,Inter-act,kids,sensitive fogkefék
70 CC pont Signal mikroszemcsés fogkrém
70 CC pont Signal Style tech,torsion,white system, fogkefe
70 CC pont Signal white system naturals fogkrém
70 CC pont Signal X-fresh aquamint,limemint fogkrém szájvíz
60 CC pont Löwenbrau sör 0,5l dobozos
50 CC pont Canada dry 2l pet
50 CC pont Schweppes 4-íz
50 CC pont Soós 4T tészták
40 CC pont Tescos háztartási keksz darált 500g
40 CC pont Stella artois sör 0,5l dobozos
30 CC pont Süritett paradicsom 12-14% 140g
30 CC pont Tv klasszikus cola,málna,meggy,narancs, 2l pet
20 CC pont 7 days max croisson 2-ízben
20 CC pont Burgonya szirom 3-ízben
20 CC pont kékfrankos száraz vörösbor 0,75l
20 CC pont waldert sör 0,5l dobozos
15 CC pont Mizse ásványvíz többféle 1,5l
15 CC pont Vitto macska konzerv 2-féle 415g
Szép hetet kívánok mindenkinek!
Tesco ClubCard pontok 2010-10-21-től 2010-10-28-ig
CC pont Termék neve:
300 CC pont Duracell AA 4db-os ellem
300 CC pont Duracell AAA 4db-os ellem
300 CC pont Red Bull Energy drink multi pack 4x250ml
150 CC pont Axe Deo és Stiff több illat és kiszerelés
150 CC pont Baba habfürdő 3-illatban
150 CC pont Dove Roll-on több illatban Női férfi
150 CC pont Dove Deo női,férfi több illatban
150 CC pont Dove testápoló több illatban
150 CC pont Dove habfürdő több illatban
150 CC pont Pedigree dentastix 180gr ,7db/cs
150 CC pont Pedigree junior dentastix,7db/cs
100 CC pont Pedigree 3kg-os táp 3-ízben
90 CC pont Amodent+ 100ml-es fogkrém 3-ízben
80 CC pont Globus majonéz 430g
80 CC pont Happy Day narancs,alma 100% 1,5l,ananács 1,5l
80 CC pont Mester rizs „A” 1kg
70 CC pont Signal 7-13 fogkrém
70 CC pont Signal adaptor medium,Benefit medium, fogkefék
70 CC pont Signal global action white fogkrém
70 CC pont Signal integral perfection,Inter-act,kids,sensitive fogkefék
70 CC pont Signal mikroszemcsés fogkrém
70 CC pont Signal Style tech,torsion,white system, fogkefe
70 CC pont Signal white system naturals fogkrém
70 CC pont Signal X-fresh aquamint,limemint fogkrém szájvíz
60 CC pont Löwenbrau sör 0,5l dobozos
50 CC pont Canada dry 2l pet
50 CC pont Schweppes 4-íz
50 CC pont Soós 4T tészták
40 CC pont Tescos háztartási keksz darált 500g
40 CC pont Stella artois sör 0,5l dobozos
30 CC pont Süritett paradicsom 12-14% 140g
30 CC pont Tv klasszikus cola,málna,meggy,narancs, 2l pet
20 CC pont 7 days max croisson 2-ízben
20 CC pont Burgonya szirom 3-ízben
20 CC pont kékfrankos száraz vörösbor 0,75l
20 CC pont waldert sör 0,5l dobozos
15 CC pont Mizse ásványvíz többféle 1,5l
15 CC pont Vitto macska konzerv 2-féle 415g
Szép hetet kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Egy kicsit másféle "nyereményjátékot" ajánlanék a figyelmetekbe.
Az esztergomi Tesconál a Bogáncs Kisállatotthonnak tápgyűjtési akciót szervezünk március 25-én (pénteken) 14-21 óráig, és március 26-án 8-21 óráig. A felajánlók között ajándékokat is sorsolunk ki! És minden felajánló jelképes ajándékot is kap!
A bővebb információt felírtam a weblapunkra a "közérdekű" menüpontba:
http://bogancs.uw.hu
Aki teheti jöjjön el, és segítsen!
Köszönöm!
Egy kicsit másféle "nyereményjátékot" ajánlanék a figyelmetekbe.
Az esztergomi Tesconál a Bogáncs Kisállatotthonnak tápgyűjtési akciót szervezünk március 25-én (pénteken) 14-21 óráig, és március 26-án 8-21 óráig. A felajánlók között ajándékokat is sorsolunk ki! És minden felajánló jelképes ajándékot is kap!
A bővebb információt felírtam a weblapunkra a "közérdekű" menüpontba:
http://bogancs.uw.hu
Aki teheti jöjjön el, és segítsen!
Köszönöm!
A kisebbség is számít TESCO!
Tesco: Boldog Karácsonyt!
Újabb hülyítés a Tescótól
2004. november 9. kedd 16:46
Ma debütált a Tesco magyar nyelvű honlapja a www.tesco.hu címen, és máris szolgált néhány bosszúsággal. Fogalmazhatnánk úgy is: kész átverés.
Átverés eddig - itthon és külföldön
Az eredetileg brit élelmiszer-kiskereskedelmi lánc mindenesetre nem részrehajló. Őshazájában is ismert félrevezető akcióiról. A The Sunday Times beszámolója szerint az árakat előbb jelentősen megemelik, majd az így drágított terméket akciósan, fél áron kínálják. Arra vonatkozó adatunk nincs, hogy ez a hálózat magyarországi üzleteiben mennyire szokásos eljárás, az azonban bizonyos, hogy a vásárlók félrevezetése miatt már kapott büntetést. Az is biztos, hogy a Tesco gyakori vásárlói Magyarországon (is?) számtalan esetben szembesülnek azzal, hogy az akciósként meghírdetett termék – esetenként akár több féle - nem kapható. Nem csak az akció vége felé, az elején sem. Csak a kifogás változik. Először még nem jött meg, később pedig már elfogyott… És, ha van? Nos, nem árt a számlát alaposan áttanulmányozni, mert bizony megeshet, hogy az akciósnak hírdetett áru teljes, eredeti árát számlázza a gép, ugyanis nem lett átállítva.
Csak pozitívan!
Sebaj! Figyelünk, érdeklődünk, lehet ez még másként. Itt van például mindjárt a ma induló, új, internetes portál. A hírek szerint elsődleges célja a tájékoztatás, legyen szó szolgáltatásokról, aktuális akciókról vagy épp sajtóközleményekről. Az oldalon választ találhatnak kérdéseikre úgy a vásárlók, mint az érdeklődő álláskeresők vagy a média képviselői. A honlapon minden áruház címe és elérhetősége könnyen fellelhető – állítólag.
Már megint hülyének néztek
A puding próbája az evés, a (ma indult!) honlapé a használat. Nézzük: Pólus, Tel.: 30/3030000 – tárcsázunk – a géphang kedvesen közli, hogy a hívott szám megváltozott. Újabb hívás, újabb díj ellenében, a géphang által megadott 06-20-827-00-02-es számra. Néhány csörgés után – előzőleg azért a gép üdvözöl a Pólus Tesco-nál, és, hogy ha telefonbetyár lennék, elvegye a kedvem – közli, hogy a beszélgetést rögzítik - valaki belevihog, és annyit mond: „tessék”. Megeresztünk egy bizonytalan, kérdő „ halló?-t. Újra azt mondja: „tessék.” –„ Pólus?” –„Igen”. Végre! Rákérdezünk a szolgáltatásaink-minden hipermarketben - Ingyenes házhozszállítás körzethatáron belül mibenlétére, mert az amúgy tájékoztató honlap semmit nem közöl a körzethatár mibenlétéről. A válaszból azonban az is kiderül, hogy ez végülis teljesen érdektelen. Mert, hogy ingyenes házhozszállítás, mint olyan – a honlap által sugalltak szerint „cuzammen” nem létezik. Csak a műszaki cikkekre, és csak, ha harmincezernél többe kerülnek (meg még a körzet is passzol).
A többi adatra, közlésre már rá sem kérdeztünk.
2004. november 9. kedd 16:46
Ma debütált a Tesco magyar nyelvű honlapja a www.tesco.hu címen, és máris szolgált néhány bosszúsággal. Fogalmazhatnánk úgy is: kész átverés.
Átverés eddig - itthon és külföldön
Az eredetileg brit élelmiszer-kiskereskedelmi lánc mindenesetre nem részrehajló. Őshazájában is ismert félrevezető akcióiról. A The Sunday Times beszámolója szerint az árakat előbb jelentősen megemelik, majd az így drágított terméket akciósan, fél áron kínálják. Arra vonatkozó adatunk nincs, hogy ez a hálózat magyarországi üzleteiben mennyire szokásos eljárás, az azonban bizonyos, hogy a vásárlók félrevezetése miatt már kapott büntetést. Az is biztos, hogy a Tesco gyakori vásárlói Magyarországon (is?) számtalan esetben szembesülnek azzal, hogy az akciósként meghírdetett termék – esetenként akár több féle - nem kapható. Nem csak az akció vége felé, az elején sem. Csak a kifogás változik. Először még nem jött meg, később pedig már elfogyott… És, ha van? Nos, nem árt a számlát alaposan áttanulmányozni, mert bizony megeshet, hogy az akciósnak hírdetett áru teljes, eredeti árát számlázza a gép, ugyanis nem lett átállítva.
Csak pozitívan!
Sebaj! Figyelünk, érdeklődünk, lehet ez még másként. Itt van például mindjárt a ma induló, új, internetes portál. A hírek szerint elsődleges célja a tájékoztatás, legyen szó szolgáltatásokról, aktuális akciókról vagy épp sajtóközleményekről. Az oldalon választ találhatnak kérdéseikre úgy a vásárlók, mint az érdeklődő álláskeresők vagy a média képviselői. A honlapon minden áruház címe és elérhetősége könnyen fellelhető – állítólag.
Már megint hülyének néztek
A puding próbája az evés, a (ma indult!) honlapé a használat. Nézzük: Pólus, Tel.: 30/3030000 – tárcsázunk – a géphang kedvesen közli, hogy a hívott szám megváltozott. Újabb hívás, újabb díj ellenében, a géphang által megadott 06-20-827-00-02-es számra. Néhány csörgés után – előzőleg azért a gép üdvözöl a Pólus Tesco-nál, és, hogy ha telefonbetyár lennék, elvegye a kedvem – közli, hogy a beszélgetést rögzítik - valaki belevihog, és annyit mond: „tessék”. Megeresztünk egy bizonytalan, kérdő „ halló?-t. Újra azt mondja: „tessék.” –„ Pólus?” –„Igen”. Végre! Rákérdezünk a szolgáltatásaink-minden hipermarketben - Ingyenes házhozszállítás körzethatáron belül mibenlétére, mert az amúgy tájékoztató honlap semmit nem közöl a körzethatár mibenlétéről. A válaszból azonban az is kiderül, hogy ez végülis teljesen érdektelen. Mert, hogy ingyenes házhozszállítás, mint olyan – a honlap által sugalltak szerint „cuzammen” nem létezik. Csak a műszaki cikkekre, és csak, ha harmincezernél többe kerülnek (meg még a körzet is passzol).
A többi adatra, közlésre már rá sem kérdeztünk.
rykee
Nincs mit, egyszer csak be fog jönni!
Nincs mit, egyszer csak be fog jönni!
köszönöm, de eddig még soha sem töltődött le nekem.
no,akkor majd kísérletezek vele!
no,akkor majd kísérletezek vele!
rykee
már működik egy pár napja
már működik egy pár napja
Állítólag mától működik a www.tesco.hu oldal. Sikerült már elérnie valakinek?
Nálam is lasú, pedig a leggyorsabb internetem van. Kábeles. Pl.: az origót 3mp alatt tölti fel. A Tesco-t hamar felhozza, de a menüpontokat nagyon lassan.
Nálam is lessú pedig a sebesség 100Mbps..:))