Meg van szigorítva a jegy átvétel, vkinek a karjára rá akarják tenni a szalagot, szólóban szalaggal úgyhogy nem karon van nem engednek ki a pénztártól...
A vevők olyanok "tuti kell" azt nem jön... utána mit csinálok? Tegyék annak rá a karjára aki átveszi, és nem akar bemenni?
Ha szalaggal ki lehetne jönni, nem lenne semmi gond... és akár már mától megszüntethetik h. más karjára tetesd a szalagod a helyszínen... mert miért ne...
Nádudvaris fb játék nem rugalmas annyira h. 3 új nevet leadj?
Paintuci!
Sajnálom,hogy be kell ide írnom a nevedet,de azt gondoltam,ettől korrektebb vagy!
A történet:9 nappal ezelőtt a piaci árhoz képest szinte ingyen eladtam neki a Nádudvaris 3 db Campus jegyemet úgy,hogy ráér csak a fesztivál után fizetni.Ehhez le kellett adnom az általa megadott 3 nevet,személyi igazolvány számmal,ami meg is történt.Plusz még ugyanilyen fizetési feltételekkel megvette a Colgate-es jegyemet is.
Most pedig 4 nappal a fesztivál kezdete előtt az egészet visszamondta,mert hogy amúgy neki nincs egyetlen konkrét vevője sem rájuk és ha elmenne sem biztos,hogy lenne.
Előző levelekbe még arról volt szó,hogy mindketten mentek a pityesz-szel,meg úgysem jártál még Debrecenben,stb.
Nyilván ezen felül kereskedni is akartál a jegyekkel,de akkor ezek szerint ez lett volna a fontosabb és így már nem is mentek,hogy nincsenek vevőid.
De könyörgöm!Mit csináljak akkor a rátok íratott jegyekkel,ami már le van adva a Campus-ba?
A Colgate-es jegyre is lett volna már azóta több vevőm,akiket visszamondtam,de ha volna benned gerinc,legalább a Nádudvarist kifizetted volna,mivel azokkal már nem tudok mit kezdeni.
Köszönöm szépen!
Aki simán postázgat (normállal, elsőbbségivel), vegye tudomásul, hogy elkeveredhet a levele, utánakerestetni nem fogja tudni... Ha ennyire fontos volt a dolog, miért nem ajánlottan kéred???
Magdi23 elég régi motoros, és rendkívül megbízható. Ne vagdalkozz meggondolatlanul!
zazu11!
Biztos vagyok benne, hogy Magdi feladta a levelet, régebben volt amikor többször is cseréltünk, de soha nem volt gond akkor és ahogy többek hozzászólását olvasom azóta sem. Várjál türelmesen egy kicsit még, a posta - főként sima levél esetében - nem egy életbiztosítás. Szállj kicsit magadba mielőtt így nekiállsz vagdalkozni!
zizu11!
Nem fenyegetés volt, hanem tény!
Én is hozzászólok a témához. Reménykedjünk, hogy a posta később kézbesít. Lehetetennek tartom, hogy magdi23 nem adta fel.
zizu11, ha jól látom simán kérted a postázást és nem fogadtad el az ajánlott postát. Itt egy jó páran hozzászóltak, hogy megbízható emberrel cseréltél. A véleményem, hogy a levél fel lett adva és te mivel így kérted el kéne fogadnod, hogy vagy jóval később vagy (ritkán előfordul, de) soha nem fogod megkapni a levelet, de ezért nem a másikat kellene hibáztatnod.
Szived joga.Engem átvert!!!!!Téma lezàrva.
Köszönöm Kedves Edus a fenyegetést(és még te véleményezzel engem),de hidd el ezek utàn nem cserélek többet.Lépek is innen.Egy biztos én eddig senkit nem vertem àt.
Több éve játszom és vagyok a fórum tagja, az elmúlt években nem egy cserém volt Magdival, soha semmi probléma nem volt, sőt, neki és a gyerekei sulijának köszönhetek egy 1 évre elegendő persil és bref csomagot
úgyhogy én is kiállok mellette! Biztos vagyok benne, hogy feladta!
zazu11!
Magdi23-nál megbízhatóbb embert nem tudok elképzelni, én száz százalékig megbízom Benne. Neked viszont a stílusoddal és a modoroddal óriási baj van!
Gondolkodj el ezen!
Nem hiszem, hogy ezek után valaki cserélni fog veled!
A főnököm épp tegnap mesélte például, hogy kapott egy bírósági levelet, hogy volt egy postás, aki nem kézbesített leveleket, közülük párat fel is bontott, köztük az övét... De alapból nem indul ellene eljárás, hanem a főnököm 10000,- Ft megfizetése mellett tehet feljelentést... (Előzmény, hogy nem ért be az adóbevallása és felszólítást nem kapott. Valószínűleg ezek között volt az a levele is és még ki tudja, milyen levél, amit nem kapott meg és mások sem.)
Ha ott lesz a postalàdàmban a levél simàn elnézést kérek töle.De ezekröl màr lemondhatok.Nem az én levelem nem ért oda.Forditott esetben szerintem ö sem lenne boldog.Szerintem nem adta fel én még eddig a postàval nem jártam porul,külfölfröl is ideért eddig bàrmi.Èn nem huszek neki.
zazu11: még csak 5 munkanap telt el. Ez még nem késés. Lehet hétfőn ott lesz a postaládádban a levél.
A legtöbb régi fórumosnak többet ér a becsülete mint pár blokk.
Szerintem is a posta a hibás.
Magdi pont nem olyan ember aki rajtad akar megspórolni 3 nyomvadt blokkot.......
Én is Magdi mellett vagyok és tűzbe mennék érte, korrekt, kedves, rendes ember!
Én a vitát lezàrtam.Ha neki 5 db blokkon múlik a becsülete.Ez az én véleményem.Bárki cserélhet vele,meg álljon mellette szive joga.Szerintem nem adta fel.
Évek óta ismerem Magdi23 több cserénk is volt, csak dicsérni tudom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások