Nem értelek,beirtad tavaly balhé volt, beirtad idén balhé van. :(
Miért nem odairod ahol...
Én azt mondom, aki szereti a játékot, az megtalálja a lehetőséget és az időt rá.Aki egyszer megérzi ennek a "szépségét" és hasznot is hoz... miért ne tenné? Amugy mindenkinek van szabadideje, csak van aki evvel, van aki kocsmázással tölti...:):pMost szerintetek melyik hasznosabb a családnak?
Talán ha kocsmába járnánk, akkor nem lennének irigyeink.
broáfka
Ezt írtad:
Én nem irigykedem, csak egy kicsit nehezen hiszem el, hogy 1 ember 5 mobilt és 5 mp3 lejátszót nyer egyszerre
Mi az , hogy egyszerre :-/ Az év folyamán, különböző játékokon...
Jooschka
Nem érzem úgy, hogy a játékokkal elvennék időt a gyermekemtől. Pár vonalkódot kivágni és borítékolni, vagy egy-egy netes játéknál válaszokat keresgélni - hát ez nem tart napi 24 óráig. A "sokat játszunk" azért nem azt jelenti, hogy az összes időnket ez köti le. :O
De tény az is, hogy a párom közalkalmazotti fizetéséből meg az én GYES-emből nem utaztunk volna az olimpiára, nem vettünk volna laptopot, se új mobiltelefont, vagy házimozit. Alig hiszem, hogy elítélendő, ha játszunk és szerencsénk van. :O Ilyen alapon azt a pármillió embert is szemközt köphetnéd, aki lottózik, elvégre miért nem dolgozik inkább, ha pénzhez akar jutni :O
jooschka
A leltárak hitelesek, a legtöbb nyerteslistát a neten is megnézheti, aki Tamás.
Nem kell egész nap intenzíven játszani. Minden megoldható, szervezés kérdése az egész. És rutinnal még több idő spórolható.
Olyan területeken, ahol munkalehetőség alig van és ami van, azt is minimálbérrel honorálják, nyereményekkel rendesen meg lehet támogatni a családi kasszát.
Elhiszem, hogy aki nem "profi", csak néha játszik és neki épp nem jön össze, hitetlenkedve olvassa ezeket a listákat.
Pedig inkább kedvcsinálóként kéne olvasni őket!
És jut idő mindenre, szervezés kérdése az egész.
Jó reggelt mindenkinek!
Isten látja lelkem, nem irigykedem!
Sajnálom, ha egyesek így akarták érteni, vagy nem tudják értelmezni, amit olvasnak.
A szőlő sem savanyú, azzal kezdtem, hogy - a ráfordított időhöz képest - jó évet zártam. Szerintem.
Csak azt nem értem (nem vagyunk egyformák, de ez nem baj!), hogy lehet egész nap, intenzíven játszani. Ha nem lenne munkám, talán állást keresnék intenzíven. Ha gyesen lennék, a babámra koncentrálnék. De mindegy. Mindenki csak a saját fejével tud gondolkodni. :)
További sikereket kívánok mindenkinek!
Jóska
A nickem abból adódik, hogy "egyszerűbben" nem tudtam regisztrálni. :)
pedig elhiheted. :) sot az 5 mobil sok sok szorosat is ;)
A "csakazértis" jegyében álljon itt az én listám is:
- Ecvadori utazás - Duracell
- 150.000 Ft-os Babyliss vásárlási utalvány
- 70.000 FT-os Levis utalvány
- 36.000 Ft. Media Markt u.
- 25.000 ft.-ért több kisebb utalvány
- Mobilok: 3 Simens, 1 Nokia
- 3 Bőrkabát, széldzsekik, látcsövek - Stella
- IPod MP3, 2 USB óra, fejhallgató, öngyújtó - Marlboro
- Ajándékcsomagok: Baba (30.000), Avon, RAdox, Omnia, NGC, Cerbona, Nordtur, Csutkamano, Naturland, Born, HBO
- Pólók: MArs, Cinematrix, hmplx, Theodora, Házipatika, Gilette, Tibi, Nutrikid
-Hátizsákok: Kubu, Győri Édes, Jacobs, RAma, Tibi
-Bögrék: KitKAt, nlcafe, Twix, Rama, Knorr, Linco, Andante
-Törölközők: Manner, Algida, Floriol
-Könyvek: NGC, OTP, UB, fszek, szakácskönyvek
-cirka 20.000 FT. telefonfeltöltés
-kisgépek: vízforralók, hajszárító, fényképezőgépek
Termoszok, Borsodi korsók, vitaminok, Cd-k, CD-romok, DVD-k, koncertjegyek, tálca, pokróc, sapka, újságelőfizetés, kisrádiók, apróbb kozmetikumok, napozómatrac, VHS_ek, órák, Adidas focilabda, strandpapucsok, játékok, cd-tartók, egérpadok + sok apróság
Ez volt eddig a legsikeresebb évem - igaz, 365 napot dolgoztam érte.
Kívánok magamnak és mindenkinek legalább olyan jó évet mint a 2004-es volt, de ha lehet akkor még jobbat :)
Én nem irigykedem, csak egy kicsit nehezen hiszem el, hogy 1 ember 5 mobilt és 5 mp3 lejátszót nyer egyszerre
Queene! és a többiek ....
ne bánd hogy beírtad !!!
többen vannak akik önzetlenül örülnek a saját és mások sikereinek IS !!!
akkor is ha csak egy hátizsák és nem 100 000-es érték azonnal..
külőnben , ezért nem írok be semmit összesítve ,
aki olvassa a fórumot rendszeresen látja és nyomon tudja követni ki mit nyert az év folyamán !!
minek azért hogy irigyeket szerezzek , meg szídjanak a hátam mögött!!
Az én leltárom szerényebb de én elégedett vagyok.
10 krumplis könyv 1 megtartva a többi ajándék
5 egyébb könyv
a pirostól nyakba akasztó, telefon tartó
3 Bábolnás uzsis doboz
4 mozijegy 2 szinházjegy, 2 cirkuszjegy
Twister társasjáték
1 egyszerhasználatos fényképezőgép 1 OTP fényképezőgép
DE kávés csomag
OETKER ajándék csomag
Pilotakeksz diszdobozban
Nestlé gabonapehely, Nutrakid ajándék csomi
1heti Food menű
5 poló
Startlap táska, kulacs
7000 Ft Media Mark utalvány
10 000 Ft Sportmédiától
2*6 db coca cola pohár, 1 hütő pohár
7 bögre
Jakobstól 2 termosz, 1 hőtárolós bögre, 2 kiskanál
Chikita ajándék csomag
3 CD, 1 DVD lemez
2 fittnes felső
és az apróságok sebtapasz, kulcstartók
Sajnos nagyon szerettem volna egy DVD lejátszót, digitális fényképezőgépet, nyaralást nyerni egy autó is jó lett volna. A srácoknak se sikerült hátizsákot nyerni de még a Milkában reménykedek.
Végülis én elégedett vagyok a leltárommal ami nem sikerült tavaly az remélem majd idén sikerül.
jooschka és egyéb ''új nevű'' kedves ismerőseink,
Senki kedvéért nem kell itt mentegetőzni, hogy nyerni mertünk és ahhoz sincs igazán senkinek semmi köze, hogy hány barát, szomszéd, rokon segítségével ill. a nyereményekből kinek mit ajándékozunk. Nagyon sokan vagyunk, akiknek igenis bérkiegészítést jelent intenzívebben -igen, naponta - odafigyelni a lehetőségekre, ha neked csupán hobby és lenézel minket ezért, sőt bosszankodsz emiatt, az a te problémád és elsősorban téged minősít, nem minket. :P
Amikor azt írtam, hogy bérkieg., pont erre gondoltam: nem kell megvennem azokat a dolgokat, amivel örömet szerezhetek másnak.
Részemről lezárva a téma. Örülök mindenki sikerének és pozitívan irígykedek.
Én végülis nem bánom, hogy beirtam a listát. Én is itthon vagyok gyeden két gyerekkel, lakáshitel meg minden... Szóval, nem értem miért kell belekötni abba, ha valaki azt irja, hogy ez bérkiegészítés. Nekem is az. A nyereményeket vagy megtartom, vagy odaadom, odaajándékozom valakinek, esetleg elcserélem.
Egyébként már megint egy teljesen más témáról szól egy topik, és ez nagyon nem jó így:(
quenee..és a többiek!
Nem tudtam én, hogy milyen lavinát inditok el gratulációs hozzászólásommal.Én nem irigykedem.!.De sajnos én is ezt érzem ki a Jooshka hozzászólásából.De mire irigykednénk? Játszottatok nyertetek..nekem is voltak végülis nyereményeim, nagy játékosnak tart a családom, de kismiska vagyok hozzátok képest.
Ebben az évben 1 db számitógépes játékhoz valo kormány pedállal a netről,
3 db tökegyforma fritőz a CBA Ságás nyereményjátékától
pólók,elektromos roller..apróságok jöttek.
Ez a weblap azért van, mert az ilyen játékimádó és nyerni akarók éltetik.
Igen..én is azért játszom, mert amit nem tudok megvenni, meg szeretném nyerni.Sajna ez maradt nekem és még sok másnak. A reménykedés.
DE ÉN SZERETEK REMÉNYKEDNI! és szeretem várni a nyereménysorsolásokat.
Úgy mint TI! :)
Kedves Jooska (vagy hogy is írtad a neved?) A játékosok zöme nem a "versenyszférából " kerül ki, mert egy milliós jövedelemmel rendelkező közgazdász letojja a nyereményjátékokat és kiröhögi a próbálkozót (pl.a sógorom), aki egy új számítógépért, ne adj isten egy könyvért játszik (mert azzal is lehet örömet szerezni a barátainak, gyerekének) Az ilyenek miatt, mint Te mérgesedik el időnként a fórum! Mi a hátizsákoknak is baromira örülünk (kismamák, közalkalmazottak)
Savanyú a szőlő?
queene ! ne törödj velük a lényeg mi tudjuk, hogy mit nyertünk.
S aki figyelemmel kíséri a fórumot, az nagyjából a többiekét is tudja
Aki meg véletlenül idetéved az hitetlenkedik. Nézzül el nekik !
Lehet egy év múlva neki is lesz hosszú listája (feltéve ha tesz is érte)
Úgy legyen!
Hát én már bánom, hogy beírtam a leltárt... az egyik hitetlenkedik, a másik a tisztességet vonja kétségbe...
Üdvözletem broáfka-nak !
Nem régóta jársz közénk, ha így hitetlenkedsz, igaz?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások