CBA
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 6 oldal |
mikor volt, hogy nem vitték el az interspárost? Amúgy a cba-nál vmi pontgyüjtőkártya lesz. De szerintem lököttek, hogy nem akcióznak, visszaállnának a postai dologra szerintem minden jó lenne. Vagy nem megy jól nekik, és nincs pénz akcióra?
A postai beküldőset én is jobban szeretem.
Én szeretném ha lenne, de ha néha lesz is, jobban örülnék a postai beküldésnek...:(
Sokszor szidtuk a CBA-t a szervezés miatt, pedig más cégeknél is fennállhat ugyanez a helyzet, mint pl. a múltkor az Intersparnál sem vitték el a pályázati dobozt a sorsolásra.
Inkább kifizetem a postaköltséget, mert talán kevesebb az esély rá, hogy a postás lenyúlja, mint annak,hogy nem jut el a közjegyzőhöz a boltból a dobozba bedobott pályázatom.
Sokszor szidtuk a CBA-t a szervezés miatt, pedig más cégeknél is fennállhat ugyanez a helyzet, mint pl. a múltkor az Intersparnál sem vitték el a pályázati dobozt a sorsolásra.
Inkább kifizetem a postaköltséget, mert talán kevesebb az esély rá, hogy a postás lenyúlja, mint annak,hogy nem jut el a közjegyzőhöz a boltból a dobozba bedobott pályázatom.
Én sem bánom, hogy nem lesz CBA-s játék!
Az utolsó két hónap kivételével, mert mostanra már teljesen beleuntam) amióta indult a játék kb3-4 éve minden hónapban játszottam általában minden termékkel, régen a citroen-ért, daewo-éert stb. Soha semmit nem nyertem!!!
Tényleg 2006-ban nem lesz cba játék?
Nem isbánom!
Kedden a Hevesi Abc-ben még a múlthavi pályázataim ott ültek.
Hívtam a 06/40es számot, ott leráztak, hogy még tart a begyűjtés, de érdemi infót nem tudtak adni, mert Vass Szilvia nem volt bent.
Nem is baj, ha ILYEN játékszervezéssel nem próbálkoznak tovább.
Legalább nem mérgelődök, sőt a pénzem se a CBA-ban fogom költeni.
Kedden a Hevesi Abc-ben még a múlthavi pályázataim ott ültek.
Hívtam a 06/40es számot, ott leráztak, hogy még tart a begyűjtés, de érdemi infót nem tudtak adni, mert Vass Szilvia nem volt bent.
Nem is baj, ha ILYEN játékszervezéssel nem próbálkoznak tovább.
Legalább nem mérgelődök, sőt a pénzem se a CBA-ban fogom költeni.
2006- ban már nem játszhatunk a cba- val, mert nem terveznek nyereményjátékot.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedden volt a CBA sorsolás. Nyertesek sehol. Ilyenkor már fent szokott lenni a lista. :(
Miért pont Anarcson? Mezőkovácsházán és Dévaványán nagyobb eséllyel indulhatsz.
Végül is érthető, hogy ezekben a népes világvárosokban sokkal többen játszanak, mint Bp-en vagy pl. Szegeden. Nem igaz?
Végül is érthető, hogy ezekben a népes világvárosokban sokkal többen játszanak, mint Bp-en vagy pl. Szegeden. Nem igaz?
ne má... komolyan? Ukrán határ....?
Egy köpésre az ukrán határtól.
Jó utat!
Jó utat!
Nézd meg itt:
www.telepuleskereso.hu/index.php
www.telepuleskereso.hu/index.php
Anarcson fogom bedobni a borítékaim hátha szerencsém lesz, hol van Anarcs, hogy kell oda menni?
Nem csakírni; olvasni is
:)
:)
KPE
Átküldenéd a címed?
Már tegnap is kértem, de biztosan nem vetted észre....
Átküldenéd a címed?
Már tegnap is kértem, de biztosan nem vetted észre....
Furcsa akciók a CBA-nál
http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=103254
http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=103254
Tanúsitom, Fortuna jóvoltából tavaly találkoztam is vele...;)
http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=103254.
Vass Szilvia létezik...
Vass Szilvia létezik...
Laci bácsi, nem hogy játszanál nyernél, aztán csere-berélnél ezt - azt.