Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 283 oldal |
Volt már olyan is, hogy majd'mindenkinek rossz volt az oldal, valakik mégis be tudtak lépni. Persze utólag derült ki csak.
Ez a 3 játék ugyanazon az oldalon van:
www.nyerjanestlevel.hu
Nem csoda, ha rossz az egyik, akkor rossz a másik is.
Ilyenkor 2 megoldás van:
1.
A felhalmozódott bennragadt nyerő időpontos nyereményeket azok viszik el, akiknek sikerül elcsípni azt a pillanatot, amikor megjavul az oldal.
2.
Vagy meghosszabbítják a feltöltési időszakot annyi nappal, ahány napig használhatatlan volt.
www.nyerjanestlevel.hu
Nem csoda, ha rossz az egyik, akkor rossz a másik is.
Ilyenkor 2 megoldás van:
1.
A felhalmozódott bennragadt nyerő időpontos nyereményeket azok viszik el, akiknek sikerül elcsípni azt a pillanatot, amikor megjavul az oldal.
2.
Vagy meghosszabbítják a feltöltési időszakot annyi nappal, ahány napig használhatatlan volt.
Még mindig nem jó a Purina, a Spar Nestlé oldal sem, azért lesznek napi nyertesek? Van akinek sikerül? Remélem nem potyára vettem ma megint...
A hűségprogram oldalra sem lehet belépni, (nincs jogosultságom..)
A hűségprogram oldalra sem lehet belépni, (nincs jogosultságom..)
Érdekes lesz ez a Nestlé...
A Tesco-Purina játékon naponta 2 db 50ezres nyeremény van, nyerő időpontosak.
Így ha valaki pont akkor próbál pályázni, amikor megjavítják az oldalt, sanszos, hogy nyer...
A Tesco-Purina játékon naponta 2 db 50ezres nyeremény van, nyerő időpontosak.
Így ha valaki pont akkor próbál pályázni, amikor megjavítják az oldalt, sanszos, hogy nyer...
Köszi a jelzést, azt hittem, csak nálam nem működik!
A Nestlé oldala behalt.
De a webnyeremény is, csak a fórum működik.
De a webnyeremény is, csak a fórum működik.
A különsorsolásos játékok nyereményei mindig is a bentfelejtett nyereményekből származtak.
Még ötös is volt olyan, amit nem vettek át.
Még ötös is volt olyan, amit nem vettek át.
Mostani lottó akció jsz-a szerint a nyeremények az át nem vett nyeremények elkülönített alapjából származnak.
Ennyi lóvét nem vesznek át az emberek? Ómájgád...
Ennyi lóvét nem vesznek át az emberek? Ómájgád...
Mi 50-100 ezer ft közötti nyereményeket nyertünk, megkaptuk nem hamar.
Egyszer volt az Eisberggel nyert turmix gépet az Eisberg marketingese hozta ki mert a típus más lett a végére, és a screvo ehhez nem adta a nevét.
Eisberggel össze is szólalkoztak állítólag. Többi apróság is megérkezett.
Egyszer volt az Eisberggel nyert turmix gépet az Eisberg marketingese hozta ki mert a típus más lett a végére, és a screvo ehhez nem adta a nevét.
Eisberggel össze is szólalkoztak állítólag. Többi apróság is megérkezett.
...és mindenki megkapta ezeket a nyereményeket rendesen????
Azzal nem lehet őket megfogni, hogy "hé többi lebonyolítónál többet nyerek."
Szemmel láthatólag pár fődíj nyertes előkerült, aki nem a haverjuk gondolom.
Akik akkor nem írták be a nyertesek topicba, és kérdésekre sem jelentkeztek hahó nyertem, ez sem hiba.
Az hogy a screvonál a nyerteslista lassan fríssül a többinél gyorsan?
Az, hogy a fődíjas akkor kerül fel amikor már vége a játéknak nem véletlen.
Mint ahogy az sem, hogy a játék végefelé van a fődíjak időpontja.
Kiírhatnák a nyerő időpontokat, más kiszokta?
Hány játék van ami időpontos?
Ennél az applikációnál nagyobb a szórás, nem mindig ugyanazok nyernek gondolom.
Azzal sem lehet érvelni, mi az utólag sorsolós több hétig izgatottan szeretjük várni a nyertes emailt típusak vagyunk. Mert mi ezt szoktuk meg.
Szóval a szervezőknek írjunk nem szeretünk kapargatni.
Azzal nem lehet őket megfogni, hogy "hé többi lebonyolítónál többet nyerek."
Szemmel láthatólag pár fődíj nyertes előkerült, aki nem a haverjuk gondolom.
Akik akkor nem írták be a nyertesek topicba, és kérdésekre sem jelentkeztek hahó nyertem, ez sem hiba.
Az hogy a screvonál a nyerteslista lassan fríssül a többinél gyorsan?
Az, hogy a fődíjas akkor kerül fel amikor már vége a játéknak nem véletlen.
Mint ahogy az sem, hogy a játék végefelé van a fődíjak időpontja.
Kiírhatnák a nyerő időpontokat, más kiszokta?
Hány játék van ami időpontos?
Ennél az applikációnál nagyobb a szórás, nem mindig ugyanazok nyernek gondolom.
Azzal sem lehet érvelni, mi az utólag sorsolós több hétig izgatottan szeretjük várni a nyertes emailt típusak vagyunk. Mert mi ezt szoktuk meg.
Szóval a szervezőknek írjunk nem szeretünk kapargatni.
Én tavaly novemberbe nyertem meg a Vénusz főnyereményét a 2 milliós utazási utalványt a játék vége előtt négy nappal.
Vagy akkor az autó van, és nincs csomag... 🤔
Na de, hogy van az a 10. el megvan a csomag, de közben akkor van az autó nyerő időpontja a kettőt együtt, hogy jelzi?
a nyerőidőpont és a 10. bekűldés két különböző dolog..
Most ezt nem tudom, hogy van-e összefüggés nyerő időponttal, de a screvo-n 2 játéknál is azt írta, hogy nem én vagyok a 10. játékos, amikor nem nyertem. A Rio Mare nyereménynél gratuláltak, hogy a 10. vagyok.
Az is=ő is
Jó hát itt előkerülnek fődíjasok egyről én is hallottam Danone. Az is a játék végén csípte el. Azért van a játék végén mert az elején vki nyerne akkor megbeszélnénk. Ők se hülyék. De így egyértelmű nem sorsolja a fődíj időpontot hanem inkább kijelöli a végére. Aztán az h. mi inkább az utólag sorsolóst szeretjük erre azt mondhatják haladjunk a korral.
Kétségtelen nehezebb körbe torpedózni egy fődíjat mint utólag várakozni. Szervezőknek mindenki írna nem szeretünk torpedózni lehet lenne vmi.
Arról viszont meg kellene győzni őket ha nem jó egy blokk lehessen emailben pótolni.
Hogy van náluk pl. pótnyertesség.
Volt már vki pótnyertes screvonál?
Az h. a nyerteslista nehezen frissül. Felteheti akár a legvégén is.
Kétségtelen nehezebb körbe torpedózni egy fődíjat mint utólag várakozni. Szervezőknek mindenki írna nem szeretünk torpedózni lehet lenne vmi.
Arról viszont meg kellene győzni őket ha nem jó egy blokk lehessen emailben pótolni.
Hogy van náluk pl. pótnyertesség.
Volt már vki pótnyertes screvonál?
Az h. a nyerteslista nehezen frissül. Felteheti akár a legvégén is.
Screvo... Tavalyi Tesco Lactacyd játékon én vittem el a fődíj 200.000 utit.
Most próbáltam utána nézni, március 1- március 31-ig tartott a játék.
A screvo március 28-án hagyta jóvá a nyereményt. Szóval eléggé a vége felé volt a nyerő időpont. Tehát lehet nyerni, de még így is benne vagyok a screvo-t utálók klubban.
Elveszik a reményt, h majd játék végén még nyerhetek....
Kutyakajás játékot én is figyelgetem. H jelenik-e meg nyertes időközbe. Kutyám sajnos nincs, így egyelőre a kíváncsiság hajt csak.
Most próbáltam utána nézni, március 1- március 31-ig tartott a játék.
A screvo március 28-án hagyta jóvá a nyereményt. Szóval eléggé a vége felé volt a nyerő időpont. Tehát lehet nyerni, de még így is benne vagyok a screvo-t utálók klubban.
Elveszik a reményt, h majd játék végén még nyerhetek....
Kutyakajás játékot én is figyelgetem. H jelenik-e meg nyertes időközbe. Kutyám sajnos nincs, így egyelőre a kíváncsiság hajt csak.
https://www.facebook.com/reel/1568878468269106
Ők is közzétették.
Ők is közzétették.
Én láttam a nyertest, de a nevét nem tudom. Hátha valaki ismeri. Vagy kideríti. Mikor nyerte? Volt-e ármánykodás?
https://www.facebook.com/reel/1012726621763980/?_
_cft__[0]=AZj33I73xXgDIE_Jw07GwyMDi669FjVeCG46zJ_RL2
0GqGksmyjMIcmOcPcrpLecRlT4qaUdiZaDyRbi54oV1dqfby5ukg
NQfgmxhgu_vjhV0jXbDAEJdLGlikfrVzxIKA7VkNUDr2jGNpoZAx
_CErAK1Jur_BGi-U6HiXF53cnH2NBVCYV5PuyGBWEiYpaqZXbFw-
8&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/reel/1012726621763980/?_
_cft__[0]=AZj33I73xXgDIE_Jw07GwyMDi669FjVeCG46zJ_RL2
0GqGksmyjMIcmOcPcrpLecRlT4qaUdiZaDyRbi54oV1dqfby5ukg
NQfgmxhgu_vjhV0jXbDAEJdLGlikfrVzxIKA7VkNUDr2jGNpoZAx
_CErAK1Jur_BGi-U6HiXF53cnH2NBVCYV5PuyGBWEiYpaqZXbFw-
8&__tn__=%2CO%2CP-R