Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 271 oldal |
Erről én is lecsúsztam, 3 hete adtam vért.
Nőnapi véradás lesz Szegeden az Árkádban (lehet, hogy más Árkádokban is...), öt szerencsés véradó 100.000,- Ft értékű Árkád utalványt nyer.
De én ezt nem tudtam és csütörtökön adtam vért, munkaidőben. (6 órát el lehet lógni ilyen jogcímen.)
Így most próbálom rábeszélni a nagyfiJamat, hogy adjon vért, hátha...
Tegnap néztem Pesten a Csengetett, MyLord? c. előadást.
Nagyon jó volt, bár a Belvárosi Színház székei elég szűkösek...
De én ezt nem tudtam és csütörtökön adtam vért, munkaidőben. (6 órát el lehet lógni ilyen jogcímen.)
Így most próbálom rábeszélni a nagyfiJamat, hogy adjon vért, hátha...
Tegnap néztem Pesten a Csengetett, MyLord? c. előadást.
Nagyon jó volt, bár a Belvárosi Színház székei elég szűkösek...
sada Hozzászólás:
2026. február 25. :: 08:42
Igazad van, erre nem gondoltam, de nálunk mindig dva drágán adják...
Amikor szép minőségi a termék akkor meg duplája Sparnak, Lidlnek és a Pennyének is. Viszont a hentesárujuk minőségi és árban is jó! De én a nyereményjátékok miatt nézek csak be, amúg soha nem vásárolok ott.. Régen, igen, akkor még sok játék is volt és árban is szupik voltak
2026. február 25. :: 08:42
Igazad van, erre nem gondoltam, de nálunk mindig dva drágán adják...
Amikor szép minőségi a termék akkor meg duplája Sparnak, Lidlnek és a Pennyének is. Viszont a hentesárujuk minőségi és árban is jó! De én a nyereményjátékok miatt nézek csak be, amúg soha nem vásárolok ott.. Régen, igen, akkor még sok játék is volt és árban is szupik voltak

Ott van az ártáblán. Kíváncsi lennék rá.
Én sok üzletbe járok, de amikor a Prímában háromezer forint a Papp Rita, máshol max a fele vagy a kétharmada. De inkább a fele. És NEM akciósan ennyi.
Nem tudom, hogy honnan szerzik be a cébéások, de ez botrányos.
Nem tudom, hogy honnan szerzik be a cébéások, de ez botrányos.
Zsuzsa
Szerintem boltja válogatja.
Nálunk van értékcsökkent zöldség, gyümölcs.
(Ilyen almát szoktam hozni a rigóknak.)
Engem inkább az bosszant, hogy még a krumpli, hagyma is külföldi.
A gyümölcs még szezonban is olasz.
(Bár az Aldiban épp namibiai szőlőt árulnak -12e km-.)
Drága a paprika?
Itthon drága a gáz, amivel fűtik a fóliákat, Törökország meg messze van, ahonnan hozzák a primőrt.
Igazából zöldséget, gyümölcsöt szezonban kellene enni/venni.
Akkor olcsóbb is, no meg még íze is lenne.
Szerintem boltja válogatja.
Nálunk van értékcsökkent zöldség, gyümölcs.
(Ilyen almát szoktam hozni a rigóknak.)
Engem inkább az bosszant, hogy még a krumpli, hagyma is külföldi.
A gyümölcs még szezonban is olasz.
(Bár az Aldiban épp namibiai szőlőt árulnak -12e km-.)
Drága a paprika?
Itthon drága a gáz, amivel fűtik a fóliákat, Törökország meg messze van, ahonnan hozzák a primőrt.
Igazából zöldséget, gyümölcsöt szezonban kellene enni/venni.
Akkor olcsóbb is, no meg még íze is lenne.
b)
A Prímában mindig drága a zöldség/gyümölcs, de ez a háromezres ár felháborító.
A Prímában mindig drága a zöldség/gyümölcs, de ez a háromezres ár felháborító.
Vágási 2.0
Hozzászólás:
2026. február 17. :: 18:49
Most olvastam.... C vagy simán lehet B is az ár!
Iszonyú áraik vannak, ráadásul le sem árazzák, ami fonnyadt,ótvar állapotban van.
Ritkán térek be oda, de elszörnyülködve látom mindig (!) az ár és a minőség borzalmas arányát/aránytalanságát!
Hozzászólás:
2026. február 17. :: 18:49
Most olvastam.... C vagy simán lehet B is az ár!
Iszonyú áraik vannak, ráadásul le sem árazzák, ami fonnyadt,ótvar állapotban van.
Ritkán térek be oda, de elszörnyülködve látom mindig (!) az ár és a minőség borzalmas arányát/aránytalanságát!
Csak tájékoztatás: 2024 decemberében Tuc-cal nyert PS5Pro a jövő héten saját költségemen megy Prágába bevizsgálásra. Ennyit a garanciáról. Nem lehet beüzemelni. Jelenleg porfogó! Eddig dobozban volt.
Minden évben februárban elszőrnyúlködünk a zöldség árakon..3 hét és jön a jajdedrágaalángos játék..
Legalább van ami kiszámítható
Legalább van ami kiszámítható
Samsung Members app
Samsung melyik oldalon van? Köszi válaszod!
Akinek Samsung távrecsegője van, regisztráljon a félmilliós utazási utalványért.
Akinek van RTL+ Prémium előfizetése, jelentkezzen az e-mail címével a BL-döntős nyereményjátékra.
Nagy duzzogva elmegyek a nyertessel.
Még akkor is, ha a Real nem jut be a döntőbe...
Nagy duzzogva elmegyek a nyertessel.
Még akkor is, ha a Real nem jut be a döntőbe...
Vettem a CBA Prímában egy 1,5 l-es Kinley gyömbért.
Itthon lefotóztam a nyugtát és fel akartam tölteni a CC appbe, de nem tudtam, mert azt írta, hogy a blokk nem tartalmaz Kinley terméket.
És tényleg! Az üdítőt elhoztam, ám a pénztáros nem csippantotta be...
És ha már CBA Príma: tippeljétek meg a sima, mezei tv-paprika (vagy nevezzük zöldpaprikának) árát:
a) 1.499,- Ft/kg
b) 2.999,- Ft/kg
c) 1.988,- Ft/kg
Itthon lefotóztam a nyugtát és fel akartam tölteni a CC appbe, de nem tudtam, mert azt írta, hogy a blokk nem tartalmaz Kinley terméket.
És tényleg! Az üdítőt elhoztam, ám a pénztáros nem csippantotta be...
És ha már CBA Príma: tippeljétek meg a sima, mezei tv-paprika (vagy nevezzük zöldpaprikának) árát:
a) 1.499,- Ft/kg
b) 2.999,- Ft/kg
c) 1.988,- Ft/kg

Az Impetus Research-csel áll valaki innen kapcsolatban? Idén még nem kaptam levelet tőlük.
Most már ezt is tudjuk...
De nem szoktam ipari mennyiségben blokkot a szelektívbe dobni, csak felettébb ritkán.
De nem szoktam ipari mennyiségben blokkot a szelektívbe dobni, csak felettébb ritkán.
A hőpapír (például a blokk) nem alkalmas a szelektív hulladékgyűjtésre, mivel bisphenol-A (BPA) tartalma miatt nem újrahasznosítható.
De most milyen jó, h oda dobtad!
De most milyen jó, h oda dobtad!

Köszi az infót, engem is megdöbbentett, hogy nem mindegyik játszik, két blokkom is a kukában landolt a hét elején.
No, de szerencsére a szelektívbe dobtam otthon, amiben gyakorlatilag csak sok-sok papír és temérdek elmosott kefires pohár vagyon, szóval délután ki tudom kukázni.
No, de szerencsére a szelektívbe dobtam otthon, amiben gyakorlatilag csak sok-sok papír és temérdek elmosott kefires pohár vagyon, szóval délután ki tudom kukázni.