Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 278 oldal |
Most már fent van a Milkán az összes nyertes és jól gondoltam, a pótnyertesek sem jelentkeztek azokért a kuponokért, ahol ki volt húzva a nyeremény. 12 nyeremény kuka. Szomorú.
Airwick kódbeküldés:
Az oldal szerint nem tudok összeadni 2db 10-nél kisebb számot, csak a harmadik "próbálkozást" fogadta el helyes válasznak!
Az oldal szerint nem tudok összeadni 2db 10-nél kisebb számot, csak a harmadik "próbálkozást" fogadta el helyes válasznak!
Az Interspar újságban benne van 

Érdekes, hogy a 07.16-tól érvényes Spar nyúzban meg sem említik a spanyol sörös játékot...
A legjobb a hagymás kenyér (Auchan). Ha full friss.
A legjobb 

Mi is.
Mi is itthon sütjük a kenyeret kenyérsütő géppel. 🙂
sada
Igen azóta is sütjük a kenyeret,naponta 1-et
NYEREMÉNY MÁR ELHASZNÁLÓDOTT, idén vettük a 2-at .ez szupi,lekvárt is fózöm vele.
Igen azóta is sütjük a kenyeret,naponta 1-et
NYEREMÉNY MÁR ELHASZNÁLÓDOTT, idén vettük a 2-at .ez szupi,lekvárt is fózöm vele.
Majd Ipanema szandálban grillezünk.
Voltak évek, amikor mindennel kenyérsütőt lehetett nyerni.
Kíváncsi lennék, süt-e még vki kenyeret otthon?
Később a smoothie készítőket prefarálták.
Mindig vannak ilyen túlfuttatott díjak.
Kíváncsi lennék, süt-e még vki kenyeret otthon?
Később a smoothie készítőket prefarálták.
Mindig vannak ilyen túlfuttatott díjak.
Úgy látom, idén nyáron minden nyertes grillezni fog...
A Coca Cola Coopos játéknál én is vettem Kinleyt viszont nálam meg a Kinley típusa van elírva a blokkon,valószínűleg rossz pénztárgép beállítás miatt Fél litereseket vettem most per pillanat lusta vagyok beleásni magam a JSZ ba de remélem minden 0.5 literes Kinley játszós. Ui: Amúgy -meg emígy is - herótom van azoktól a marketingesektől akik megvariálják a termékcsomagot -ez jó az meg nem. Hab a tortán/keserű/ amikor a Gyulainál a húsipai szemét kenőmájas az játszik a prémium kolbász meg nem. Értem én,hogy azt erőlteti ami kevésbé fogy de ne legyen szemtelen köszönje meg ha veszem a termékét meg a paprikáskrumpliba nem fogunk kenőmájast tenni. Most ennyi ,megyek ablakot pucolni
Feri! Én meg a COOP-ban jártam pórul a Kinley-vel. A polcon 799 Ft/db volt az árcédulán, így gondoltam kettőt elég vennem. De a blokkon meg 699 Ft/db szerepelt. Persze csak itthon vettem észre.
Vágási 2.0 2026-07-08 :: 07:11
OGGI pizza játékhoz:
Narrátor: Tavaly is volt játék de nagy volt a hallgatás a sorsolásról... Kérdésre nem válaszoltak (sem e-mail-ben sem kommentben),
a jsz-ban leírtak ellenére nem tették közzé a nyerteseket, ha egyáltalán volt nyertes...
OGGI pizza játékhoz:
Narrátor: Tavaly is volt játék de nagy volt a hallgatás a sorsolásról... Kérdésre nem válaszoltak (sem e-mail-ben sem kommentben),
a jsz-ban leírtak ellenére nem tették közzé a nyerteseket, ha egyáltalán volt nyertes...
Finn ételfutár:
https://www.facebook.com/reel/1466422462169116?fs
=e&s=m
https://www.facebook.com/reel/1466422462169116?fs
=e&s=m
A polcon nincs jelezve.
Ápdéjt:
Megnéztem az akciós újságot, abban ott van, hogy 50,- Ft kedvezmény van a 2,25-ös C-C termékekre...
Na, de ezt csak utólag láttam. A termékeknél kiírva meg nem volt, vagy nem vettem észre...
Megnéztem az akciós újságot, abban ott van, hogy 50,- Ft kedvezmény van a 2,25-ös C-C termékekre...
Na, de ezt csak utólag láttam. A termékeknél kiírva meg nem volt, vagy nem vettem észre...
Vettem a Prímában 2 db 2,25 l-es Fantát, darabja 799,- Ft.
De amikor megkaptam a blokkot, láttam, hogy levont 2 X 50 forint Pontmaster kedvezményt.
Így 2 X 749,- Ft-ért vásároltam...
Nem hiszem el.
Nem láttam, hogy ki lett volna írva, hogy PM kártyával olcsóbb... Akkor nyilván nem csippantottam volna be.
De amikor megkaptam a blokkot, láttam, hogy levont 2 X 50 forint Pontmaster kedvezményt.
Így 2 X 749,- Ft-ért vásároltam...
Nem hiszem el.
Nem láttam, hogy ki lett volna írva, hogy PM kártyával olcsóbb... Akkor nyilván nem csippantottam volna be.
Utóirat: Hiszed vagy nem különös gonddal figyelek az írásra mégis ilyen betű összetapadást produkál a masina