Tictac struccfarm :)
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 17 oldal |
Hm... azt mondták kapok 2000 pontot, megnéztem, és nem írták jóvá, sőt még a vonalkódokért járót sem. Hihetetlen, szerintem gáz ez az egész.....
Nálam már letöltődne, de kiírja, hogy érvénytelen, vagy sérült a tömörített mappa.
Én se tudok mit kezdeni vele. :(
Én is megkaptam és szintén nem tudom letölteni :(
Jó ajándék.....
Jó ajándék.....
Ti is megkaptátok a TicTac ajándékot?
Mailben jött, és állítólag le lehet tölteni, de nekem nem csinál semmi :( Mármint semmi nem töltődik le.
Mailben jött, és állítólag le lehet tölteni, de nekem nem csinál semmi :( Mármint semmi nem töltődik le.
És mind egyvalamire, vagy ráírtad, hogy mit szeretnél nyerni velük? Melyik címre küldted? ( 5, 6 vagy 7? )
Egy borítékban a 17 levlapot, ajánlottan.
sada
Te hogy küldted be a Tictac vonalkódokat?
Egy borítékban több pályázat is volt?
Te hogy küldted be a Tictac vonalkódokat?
Egy borítékban több pályázat is volt?
Titoktartót mindenki kap, aki regizett és beikszelte.
A titoktartó egy csuklóra csatolható "névjegykártyatartó" szerű vmi,
a tictacos e-mail címed tudod belőle osztogatni újdonsült ismerőseidnek.
Tehát nem jó semmire.
A titoktartó egy csuklóra csatolható "névjegykártyatartó" szerű vmi,
a tictacos e-mail címed tudod belőle osztogatni újdonsült ismerőseidnek.
Tehát nem jó semmire.
BlackIce
én ma kaptam egy titoktartót, ezt tudtam be a meglepinek a 2000 pont mellé. A funkciójára még mindig nem jöttem rá..:-/
én ma kaptam egy titoktartót, ezt tudtam be a meglepinek a 2000 pont mellé. A funkciójára még mindig nem jöttem rá..:-/
BlackIce: szerintem ez a meglepetés hogy megemelték a szemeket a butikban. Ez szemétség, pedig pólüra hajtottam volna, de így? Tartsák meg maguknak.
Most teveztem meg, hogy hogyan tudok 3000 szemet összegyűjteni, hogy meglegyen a keyboard. Ez szemétség semmi esély rá, hogy a tisztességes játékosoknak bármilyen ajándék összejöjjön. :(
Ui.: De legalább TIC-es vagyok :))
Ui.: De legalább TIC-es vagyok :))
Hali!
Kapott már valaki "meglepetés ajándékot" amit az emailben írtak?
Aki tudja írja már meg légyszi miaz... :)
BlackIce
Kapott már valaki "meglepetés ajándékot" amit az emailben írtak?
Aki tudja írja már meg légyszi miaz... :)
BlackIce
nem hogy kicsit felment a dolgok "ára", de szerintem nagyon irreálisak...
95.000 ez keyboard
50.000 meg egy póló.... az azért már elég jó póló amiből 2 db "annyiba kerül" mint egy spéci keyboard....
na mind1... úgyis mindegyiktől fényévre vagyok... :(
95.000 ez keyboard
50.000 meg egy póló.... az azért már elég jó póló amiből 2 db "annyiba kerül" mint egy spéci keyboard....
na mind1... úgyis mindegyiktől fényévre vagyok... :(
Kicsit felment az ára a pólónak. Egy 0-val. 5000 helyett 50000 szem. :( Még jó, hogy az olcsóbból tudtam venni :)
Értelek, akkor valaki több ezer szemmel lesz gazdagabb pár perc alatt, nem pedig ponttal :-) az viszont csúnya dolog.
Igen Aja, jól mondod, az 53 szem. És a szemeket lehet ajándékra beváltani, nem a pontokat. De nem akarok kötekedni, vagy okoskodni, csak nem bírtam szó nélkül:-) Jó játékot! És remélem, a moderátorok hamarosan intézkednek az oldal feltörése miatt.
Na, nekem most idő 85, feladat 26, szintbónusz: 50+időx20=1750, összes pont 2146, Tic tac szem 53.
Nem, nem Aja. 50 szemet kapsz, tudom, egy csomó ideje azt nyomatom.
Próbáld ki!
Próbáld ki!
Mármint 50 körüli szem, de pontban az sokkal több.