próbáljátok innen:
http://www.nokia.com/20lives/
Nokia20Lives
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 6 oldal |
nekem sem jön be :( remélem azért később működni fog
Sziasztok nem tudok belépni vajon másná is igy van nem jön be a játék egész reggel.
Ildicc, köszi, köszi!!! :) :)
ja, és volna egy kérésem! Én sajna csak németül beszélek. Esetleg, aki tud angolul, lefordítaná azt a két életet, ami a megadott honlapon még angol? Köszi
lökött vagyok, csak a hivatkozást nem írtam be... :))
http://nokia-game.fw.hu/
http://nokia-game.fw.hu/
nézd meg itt! :)
Én voltam már, de jól elbuktam :( Úgyhogy ötletem sincs :(
Sziasztok!
Volt már valaki Bobby az énekes, tudtok tanácsokat adni mielőtt belevágok?? :)
Volt már valaki Bobby az énekes, tudtok tanácsokat adni mielőtt belevágok?? :)
Tök jó, ma majdnem az összes eddigi életem végigéltem és mind sikerült!
Kivéve az említett lesifotós.
Kivéve az említett lesifotós.
Sikerült a tegnapi életem.
A koprábbiak nem igazán, de ez van (nem ismertem meg saraht, ...)
A koprábbiak nem igazán, de ez van (nem ismertem meg saraht, ...)
Mielőtt elindítod a játékot, az oldal alján beállíthatod a nyelvet, ha véletlenül nem magyar.
Nekem a limósofőr magyarul dumcsizott zömében.
ma megint az egész oldal angol nyelvű. ma volt magyar felirat? igaz, én beszélek angolul :) csak furcsa az egész:(
Ahhoz képest, hogy állítólag újból végigcsinálhatom az egyik nem sikerült életemet, ez nem akar menni :-/
Viktor Konolli üzletkötőként mit kell csinálni?
Érdemes megnézni a 20lives.atw.hu oldalon az életleírásokat, hogy hol vannak a buktatók. Az új híreket is felrakom oda a játékkal kapcsolatban.
Sziasztok Ma én is Conolli voltam nekem valahogy nem sikerül én azt gondoltam nekünk kell a feladatot szerkeszteni de ez nem igy van lehet hagyom az egészet .
Hát nem tudom ki hogy van vele, de számomra siralmas, hogy egy akkora világcég mint a Nokia (annyi magyar fejlesztővel) hogyan tudott ekkora bakot löni a magyar fordításokkal. Már a játékban is vannak érdekes dolgok, de ez a mostani "levél"... Ez mehetne a Negatív tapasztalatokhoz is. Íme a levél "magyarul":
Kedves játékosok!
El sem tudjátok képzelni milyen érzés, hogy lehetőséget kaptam, hogy egy másik élet élményét ajanljam fel nektek. Nem egy, nem kettő.....hanem husz életet élményét! Amikor a játék elindult szeptember 19-én és megláttam a sok jelentkezést, akkor elakadt a torkom.
Igaz, az utolsó napokban a csapatom azt vette észre, hogy egyre több kérdés merült fel a játékkal kapcsolatban. A 20Lives nem a nehézségekről szól. Tehát, kezdjük el a kis betűs kérdésekkel.
° A Nokia 20Lives lényege, hogy a játékosnak vagy sikere van az adott életben vagy sem. Nyerni vagy veszíteni lehet. Ez már első alkalommal fog eldölni, amikor egy élet végéhez értél, első alkalommal! Ezek után újból lehet éljátszani az adott életet, de ez már nem változtathat az elöző eredményen. Ha nem vagy biztos abban, hogy sikeres volt az életed vagy sem, kérlek zárd be a browser-t (internet keresőt) és lépj be újból a játékba.
° A végén az az élet lesz sikeres, amelyen belül meg lesz adva a kreatív, ötletes feljegyzés. Ez beírható az éltet során. Fontos, hogy ezek a feljegyzések ne legyenek hosszabbak mint egy SMS (maximum 50 karakter, csak a-z) és ne tartalmazzanak más karaktert csak betűk és betűköz.
° Minden sikeresen megélt életért lehet ajándékot nyerni. A nyeremény a sikeres élethez tartozó kreatív feljegyzések alapján lesz megbírálva.
Voltak játékosok akik azt tapasztalták, hogy az életük teljesen megállt. Hidd el, soha nem képzeltem el egy statikus, nem müködő életet. Nem számodra! De sikerült megoldani.
° Ezért, ha majd legközelebb meglátógatod a weboldal-t, kérlek töröld el az összes Ideiglenes File-okat (Microsof Explorer: Tools - Internet options - General - Delete file). Ezt a müveletet csak egyszer kell elvégezni. Ez majd egy teljesen új, friss életet add.
Ébredj fel új emberként és látógass el a http://www.nokia.com/20Lives!
[
Another day, another life
Phil Blitz
Nokia.com/20Lives
Kedves játékosok!
El sem tudjátok képzelni milyen érzés, hogy lehetőséget kaptam, hogy egy másik élet élményét ajanljam fel nektek. Nem egy, nem kettő.....hanem husz életet élményét! Amikor a játék elindult szeptember 19-én és megláttam a sok jelentkezést, akkor elakadt a torkom.
Igaz, az utolsó napokban a csapatom azt vette észre, hogy egyre több kérdés merült fel a játékkal kapcsolatban. A 20Lives nem a nehézségekről szól. Tehát, kezdjük el a kis betűs kérdésekkel.
° A Nokia 20Lives lényege, hogy a játékosnak vagy sikere van az adott életben vagy sem. Nyerni vagy veszíteni lehet. Ez már első alkalommal fog eldölni, amikor egy élet végéhez értél, első alkalommal! Ezek után újból lehet éljátszani az adott életet, de ez már nem változtathat az elöző eredményen. Ha nem vagy biztos abban, hogy sikeres volt az életed vagy sem, kérlek zárd be a browser-t (internet keresőt) és lépj be újból a játékba.
° A végén az az élet lesz sikeres, amelyen belül meg lesz adva a kreatív, ötletes feljegyzés. Ez beírható az éltet során. Fontos, hogy ezek a feljegyzések ne legyenek hosszabbak mint egy SMS (maximum 50 karakter, csak a-z) és ne tartalmazzanak más karaktert csak betűk és betűköz.
° Minden sikeresen megélt életért lehet ajándékot nyerni. A nyeremény a sikeres élethez tartozó kreatív feljegyzések alapján lesz megbírálva.
Voltak játékosok akik azt tapasztalták, hogy az életük teljesen megállt. Hidd el, soha nem képzeltem el egy statikus, nem müködő életet. Nem számodra! De sikerült megoldani.
° Ezért, ha majd legközelebb meglátógatod a weboldal-t, kérlek töröld el az összes Ideiglenes File-okat (Microsof Explorer: Tools - Internet options - General - Delete file). Ezt a müveletet csak egyszer kell elvégezni. Ez majd egy teljesen új, friss életet add.
Ébredj fel új emberként és látógass el a http://www.nokia.com/20Lives!
[
Another day, another life
Phil Blitz
Nokia.com/20Lives
Én ma Victor Conolly médiamogul voltam. Nagyon egyszerű.