Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 26 oldal |
Tatty: írok neked. Ezt most unaloműzésből csinálod? Mert póló már nincs.
Sziasztok,
Az első játékban a madárnevekkel tudnátok segíteni? Hogyan lehet megszerezni az utolsó adag tel.számot?
Köszi
Az első játékban a madárnevekkel tudnátok segíteni? Hogyan lehet megszerezni az utolsó adag tel.számot?
Köszi
Fáraó,
szerintem ezen már nem nagyon érdemes regizni. Folytatásról én legalábbis nem tudok, a hátizsákra pedig ilyen kései reggel már nincs sajna esélyed.
szerintem ezen már nem nagyon érdemes regizni. Folytatásról én legalábbis nem tudok, a hátizsákra pedig ilyen kései reggel már nincs sajna esélyed.
köszi! :)
Érdemes még regizni az orvvadász játékra,vagy már vége,nem is lesz több? Csak a játék kedvért nem próbálnám ki,arra nincs időm+energiám,csak ha vmi kisebb nyeremény lenne,érte pl. póló v. hasonlók.
Sajnos az első 2-őből kimaradtam. :(
Sajnos az első 2-őből kimaradtam. :(
Ha felmész a játék oldalára, regisztrálsz, akkor alul a kitöltendő adatok között felajánl egy lehetőséget, hogy add meg az ajánló emilcímét. Ha megadod, az ajánlónak automatikusan jóváírja az 500 pontot, mikor aktiválod a reg.-odat.
Valaki tudja, hogy hol van ez az "ajánlásosdis" rész?
Kérnék egy kis segítséget! :)
Kérnék egy kis segítséget! :)
Hi! Ma délután megérkezett a kis tengelic!!! :)))
Nagyon édes! Bár kisebb mint gondoltam.
Tudjátok egy valamit nem értem. Én még a játék elején regisztráltam, de mivel nem volt időm játszani, így hagytam az egészet. Tehát nem játszottam, mégis kaptam pólót, meg plüsstengelicet is.
Már csak abban reménykedem, hogy a táska is az enyém lesz. :)
Ciao!
Nagyon édes! Bár kisebb mint gondoltam.
Tudjátok egy valamit nem értem. Én még a játék elején regisztráltam, de mivel nem volt időm játszani, így hagytam az egészet. Tehát nem játszottam, mégis kaptam pólót, meg plüsstengelicet is.
Már csak abban reménykedem, hogy a táska is az enyém lesz. :)
Ciao!
annipanni én is most kaptam,délután.Nem is értem a logikát benne
most kaptam az e-mailt, hogy 500 plusz pont szerezhető barátok beszervezésével.
annipanni: tényleg. Hát ez érdekes. Szerintem ez téves infó. Azt sem tudom mi értelme volt most kitenni ezt a főoldalra. Valaki későn ébredt?
viki!
itt olvastam a főoldalon az aktuális játékoknál. ott van, hogy orvvadászfogó(új).
itt olvastam a főoldalon az aktuális játékoknál. ott van, hogy orvvadászfogó(új).
Hol olvastad egyébként? Mert én nem találkoztam ezzel.
annipanni: szerintem már tök mindegy. Úgyis vége.
most olvastam az oldalon, hogy az ismerősök bevonásával plusz pont szerezhető a játékban. de hogyan? a weboldalon ez nincs feltüntetve. tud valaki valamit erről?köszönöm.
Látom, Ti sem kaptátok még meg a kis tengelicet. :(
Rem. nemsokára ideér.. :)
Rem. nemsokára ideér.. :)
10 napjuk van még hogy ideérjenek a madarak.
sziasztok!
Ha elbénáztam a orvvadász lefotózását, azaz 2x is megnéztem ahogy elfut, újra elő tudom csalogatni, hogy lefotózzam?
Ha elbénáztam a orvvadász lefotózását, azaz 2x is megnéztem ahogy elfut, újra elő tudom csalogatni, hogy lefotózzam?
Köszi sikerűlt 4 szám !
Puszi
Puszi
Oké!!