Mennyibe kerül havonta a játékszenvedélyed
?
Összes fórum téma
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 5 oldal |
Páran azért burkoltan körbejártátok, érintőlegesen írtátok, hogy azért vannak itt vastagon csalások, még ha más nevet is adtatok a leányzónak...
) hmm én soha nem számolgattam így .. ha volt/van vm vel játék megnézem kell e otthon van e rá keret és a befektetett idő pénz energia megér e ennyit
hát ..izé na ezek után?
még a nyáron nyertem egy projektort már azóta próbálom eladni de nem sikerült
december 24 reggel megyek a boltba gondoltam veszek fel kpt, hogy legyen az ünnepekre nézem a számlám hát"kicsit több van rajta " mint gondoltam (egy munkámat végre ki fizették )
na mondom ez most jól esik )))
örömömben vettem puttót, lottót, kenót, gépi tippmixet meg sorsjegyeket ....7000 ft ért
van szegeden egy adomány bolt ahol a leadott cuccokért amit megvesznek a gyermekmentőknek jut a egész bevétel na mondom odaadom ...
december 28 án le is adtam nagyon boldogok voltak napi ára 68 000 Ft , meg vettem egy adidas magas szárú cipőt magamnak egy 5000 t ami a boltban 25000 utána elsétáltam a lottózóba és ??)))))))) 77000 Ft ot vettem fel a luxorral puttóval és kenókkal
(vagyis a szerencsejáték kifizette a projektort
na szóval ez az lén karácsonyi csodám
hát ..izé na ezek után?
még a nyáron nyertem egy projektort már azóta próbálom eladni de nem sikerült
december 24 reggel megyek a boltba gondoltam veszek fel kpt, hogy legyen az ünnepekre nézem a számlám hát"kicsit több van rajta " mint gondoltam (egy munkámat végre ki fizették )
na mondom ez most jól esik )))
örömömben vettem puttót, lottót, kenót, gépi tippmixet meg sorsjegyeket ....7000 ft ért
van szegeden egy adomány bolt ahol a leadott cuccokért amit megvesznek a gyermekmentőknek jut a egész bevétel na mondom odaadom ...
december 28 án le is adtam nagyon boldogok voltak napi ára 68 000 Ft , meg vettem egy adidas magas szárú cipőt magamnak egy 5000 t ami a boltban 25000 utána elsétáltam a lottózóba és ??)))))))) 77000 Ft ot vettem fel a luxorral puttóval és kenókkal
(vagyis a szerencsejáték kifizette a projektort
na szóval ez az lén karácsonyi csodám
csaszkov
A SZERVEZŐ az, akinek a termékével játék van.
Ő ad megbízást egy marketing cégnek, az a MEGBÍZOTT.
Itt nem a korlátozásokról van szó, hanem a hibák kiszűréséről.
A Szervező fizeti a számlát, de általában nem ért az egészhez.
A Megbízott meg nem akar több energiát fektetni az egészbe.
S itt a kígyó megharapta a farkát.
Minden játékban van kívánatos nyeremény, meg olyan, amit utánad dobnak. Aki komolyan hajt a nagyobb nyereményekért, az sok időt, energiát pénzt befektet és bizony könnyen begyűjt sok olyasmit is, amire nem is vágyott.
De jó lenne, ha az új év nem azzal kezdődne, hogy ..........
A SZERVEZŐ az, akinek a termékével játék van.
Ő ad megbízást egy marketing cégnek, az a MEGBÍZOTT.
Itt nem a korlátozásokról van szó, hanem a hibák kiszűréséről.
A Szervező fizeti a számlát, de általában nem ért az egészhez.
A Megbízott meg nem akar több energiát fektetni az egészbe.
S itt a kígyó megharapta a farkát.
Minden játékban van kívánatos nyeremény, meg olyan, amit utánad dobnak. Aki komolyan hajt a nagyobb nyereményekért, az sok időt, energiát pénzt befektet és bizony könnyen begyűjt sok olyasmit is, amire nem is vágyott.
De jó lenne, ha az új év nem azzal kezdődne, hogy ..........
Nem egymást kell "bántani". Akit felháborít, írjon a játékszervezőnek, még inkább a játékszervezőt megbízó cégnek. Őket kell egymás helyett cseszegtetni. Ha ők akarják, akkor beépíhetnek a játékba korlátozásokat, amik kizárják a nyeremény-halmozást, vagy az átlag vásárlásnál magasabb értékhatárral, megvásárolandó termékek kombinálásával csökkenthetnék a "talált" blokkok számát. Amíg nincs a szervezőkön ilyenféle nyomás, akkor az egyszerűbb megoldásokat választják (vannak persze kivételek). A megbízótól így is, úgy is megkapják a szervezésért járó pénzüket. Aztán lehet, hogy van valami "nemzeti felügyelet" is, ami esetleg foglalkozik komolyabb panaszokkal...
a TUC kívül kódos volt, csak ismerős kell hozzá, akinek a raktárában hegyekben áll...beküldöd, ha nyert megtartod ha nem, mehet eladásra
gondolom itt is valami ilyesmi volt....mert ember nincs aki ennyi TUC-t megeszik...
nekem sajnos vacak évem volt nyerés ügyileg, igaz nem is volt időm annyit foglalkozni vele, mint előtte években és én is azok közé tartozom, aki háztartási mennyiségekkel játszik és reménykedik, bár néhányotok leltárát elnézve most reménytelennek látszik, az 1-2 blokkal való nyerés...
gondolom itt is valami ilyesmi volt....mert ember nincs aki ennyi TUC-t megeszik...
nekem sajnos vacak évem volt nyerés ügyileg, igaz nem is volt időm annyit foglalkozni vele, mint előtte években és én is azok közé tartozom, aki háztartási mennyiségekkel játszik és reménykedik, bár néhányotok leltárát elnézve most reménytelennek látszik, az 1-2 blokkal való nyerés...
ebben teljesen igazad van jelica!
Igen, csakhogy itt nem csak arról van szó, hogy szükség van-e 130 fejhallgatóra vagy akármire, hanem, hogy annak ára is van, el lehet adni.... 130x2000 ft, (és még alul is becsültem) sokunknak nem olyan kevés pénz... Más kérdés, hogy van-e aki ennyire úgy gondolja, hogy rá van szorulva, hogy mindent elszedjen mások elől.... Sok oldala van ennek a dolognak, és sok nézőpontja, s nem mondhatjuk, hogy csak egyikünk állításai a helyénvalóak.....
bati,
az én hozzáállásom nem fog megváltozni. Költöztem már ahhoz eleget, hogy utáljam a kacatot, úgyhogy ha egy játékon nem autó, pénz, vagy valami számomra nagyon szimpatikus tárgy a nyeremény, akkor fix, hogy nem érdekel.
az én hozzáállásom nem fog megváltozni. Költöztem már ahhoz eleget, hogy utáljam a kacatot, úgyhogy ha egy játékon nem autó, pénz, vagy valami számomra nagyon szimpatikus tárgy a nyeremény, akkor fix, hogy nem érdekel.
Egyébként egy kialakított vevőkörrel nem szükséges túlköltekezni egy-egy játéknál! De ez már bizalmi kör kérdése!
Cirbolya! Teljesen értem amit írt! Én is írtam a 13:06-os hsz-ben az első bekezdésben, hogy vannak sokan akik 10 perc alatt se66et tudnak csinálnak a szájukból! És ilyen rövidke idő alatt megváltozik a játékhoz való hozzáállás is....
bati,
szerintem nem az, én pont ugyanúgy állok a játékokhoz, mint amit a 12:49-es hozzászólásában ír.
szerintem nem az, én pont ugyanúgy állok a játékokhoz, mint amit a 12:49-es hozzászólásában ír.
En sem vagyok fuggo! De ha 2 tabletjol jonne,de csak egyet nyerek mig mas tobbet... Erre ertettem!
Amugy ja! Te nem fuggo vagy! Csak egy irigy bunko!
Amugy ja! Te nem fuggo vagy! Csak egy irigy bunko!
bati
Nem nyert, én nem ilyen vagyok te függő...
Nem nyert, én nem ilyen vagyok te függő...
trendy
Nekem is lehet 100 e-mail címem ha akarom, de attól hogy vannak kiskapuk még nem leszek boldog 130 fejhallgatótól...
Nekem is lehet 100 e-mail címem ha akarom, de attól hogy vannak kiskapuk még nem leszek boldog 130 fejhallgatótól...
Dejavu-m van! Egyszer mar hallottam ezt valakitol : " en nem jatszok valamivel csak azert,hogy utana eladjam vagy elcsereljem amit nyerek"! Aztan megis kiderult,hogy egy haztartasba kell 5 turmixgep, 40 tarsas, 15 tablet! Na de persze,ha arra epp nincs szukseg, a penz az mindig jol jon a hazban....
Szerintem nem kellene kopkodni senkire aki vmibol sokat visz el! Bevallom en is sokszor rosszul tekintettem azokra,akik sokat nyertek,mert en nem nyertem csak 1-t! Aztan amikor en nyertem vmibol sokat, akkor ram ugyanigy fujtak es az rossz erzes volt! Szoval ki igy,ki ugy nyer, hagy nyerjem! Mas tarcajaban meg nem kellene nyukalni! Ha a sajatunkban kutorasznanak mi is zokon vennenk!
En azt sajnalom,hogy sok esetben nem jatszottam batrabban... Lathatoan aki mer az nyer es milyen jol teszi!
Szerintem nem kellene kopkodni senkire aki vmibol sokat visz el! Bevallom en is sokszor rosszul tekintettem azokra,akik sokat nyertek,mert en nem nyertem csak 1-t! Aztan amikor en nyertem vmibol sokat, akkor ram ugyanigy fujtak es az rossz erzes volt! Szoval ki igy,ki ugy nyer, hagy nyerjem! Mas tarcajaban meg nem kellene nyukalni! Ha a sajatunkban kutorasznanak mi is zokon vennenk!
En azt sajnalom,hogy sok esetben nem jatszottam batrabban... Lathatoan aki mer az nyer es milyen jol teszi!
smarcus!
Leírta jelica a másik topikban azt is,hogy a Tuc-nál 1 kódot be lehetett küldeni annyiszor,ahány e-mail címed csak van.Ditkének és családjának rengeteg van,ezt tudni lehet más játékokból,de az ő dolguk.Van aki kifejezetten keresi a játékokban a "bug"-okat,van aki véletlenül jön rá és kihasználja.Te nem tennéd?Én bamba voltam,nem jöttem rá a stiklire,nem is nyertem csak a legelején 1-et.
Az Orbit meg egy béna játék volt szerintem ezzel a nyereménnyel,az utolsó 3 hétben már nem is játszottam vele.
Leírta jelica a másik topikban azt is,hogy a Tuc-nál 1 kódot be lehetett küldeni annyiszor,ahány e-mail címed csak van.Ditkének és családjának rengeteg van,ezt tudni lehet más játékokból,de az ő dolguk.Van aki kifejezetten keresi a játékokban a "bug"-okat,van aki véletlenül jön rá és kihasználja.Te nem tennéd?Én bamba voltam,nem jöttem rá a stiklire,nem is nyertem csak a legelején 1-et.
Az Orbit meg egy béna játék volt szerintem ezzel a nyereménnyel,az utolsó 3 hétben már nem is játszottam vele.
Se irigység, se rosszmájúság nincs benne, csak pusztán érdekes, hogy valaki nyer 130 tucos fejhallgatót, amihez megvett 500-1000-2000 csomag kekszet, pedig kettőnél többre nem hiszem hogy szüksége van, aztán megpróbálja eladni vaterán vagy máshol 500 forintért darabját? Én attól nem (v)eszek semmiből többet mert értéktelen vackokat lehet nyerni, de úgy látom más lázba jön a "játékoktól"... Ja és nem tudom átérezni a mögöttes érzelmeket, hogy mi motivál bárkit, miközben lehet elveszi mástól a nyerési lehetőséget. A marketingesek viszont örülnek, jó kis fogyasztást lehet generálni, miközben én nem eszek meg napi 5 rágót azért mert pizzatányért lehet vele nyerni! Meg nem szeretnék kenyérszelőt sem nyerni, mert nincs rá szükségem, hogy aztán azt itt és máshol áruljam, ráadásul féláron... Ne vegye senki magára!
A hétvégén is be lett rakva vmi tescos játék, hogy vegyél savot és nem tudom én mit lehet nyerni, minek vegyek, a 150 forintos ecet különben öli a penészt mint ez a vegyszer.
A hétvégén is be lett rakva vmi tescos játék, hogy vegyél savot és nem tudom én mit lehet nyerni, minek vegyek, a 150 forintos ecet különben öli a penészt mint ez a vegyszer.
Nem tudom mennyi ment tuc kekszre, balaton szeletre, de mivel olyan 2,5 milla jött nekik csak utalványban/kp.ban, szerintem ha egész évet nézünk sen igazán lehetnek mínuszosak....
De ez szerintem amúgy is csak rosszmájúság!
Mindenki annyit öl egy játékba amennyit akar... és ha nyeremény értékénwk többszörösét teszem bele sem garantált a nyeremény.....
De ez szerintem amúgy is csak rosszmájúság!
Mindenki annyit öl egy játékba amennyit akar... és ha nyeremény értékénwk többszörösét teszem bele sem garantált a nyeremény.....
A leltár rovat nem erről szól.
Különben is mérleget éves szinten érdemes vonni, nem játékonként.
Különben is mérleget éves szinten érdemes vonni, nem játékonként.
smarcus 2016-01-03 :: 22:16
Azt is írjátok a leltár mellé, hogy mennyit költöttetek pl tuc kekszre, vagy orbitra, mert úgy kiderül, hogy milyen a szaldó...
Azt is írjátok a leltár mellé, hogy mennyit költöttetek pl tuc kekszre, vagy orbitra, mert úgy kiderül, hogy milyen a szaldó...