Gratis lottó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 2 oldal |
Nálam is ez az időkorlátos dolog van:(:( kénytelen leszek újra regizni:(
Fekete-fehér, igen-nem...Nálam minden rendben ment, a férjem az időkorlátos változatot fogta ki!?
Nekem sajna nem jön az aktiválós e-mail. :(
nekem is sikerült. semmi propléma nem volt vele. már három szelvény töltöttem ki. remélem be jön.
Én tegnap késő éjjel regisztráltam, és ma reggel viszaigazoltak, úgyhogy rendben van. Csak nem néztem, hogy vajon ki szponzorálja az oldalt?
Sziasztok!
Én tegnap regisztráltam, aktiváltam, játszottam.
Ma nem enged be a rendszer.
Se játszani, se újra regisztrálni nem engedl.
Írtam az info@gratislotto.hu-ra, segítségkérő e-mail-t, de még nem kaptam választ.
Férjemnek ma ajánlották a játékot.
Regisztrált, játszott.
Kb. 10 perc múlva megpróbálta az aktiválást, és azt a választ kapta, hogy túllépte a 12 órás időkorlátot. Érdekes!
Én tegnap regisztráltam, aktiváltam, játszottam.
Ma nem enged be a rendszer.
Se játszani, se újra regisztrálni nem engedl.
Írtam az info@gratislotto.hu-ra, segítségkérő e-mail-t, de még nem kaptam választ.
Férjemnek ma ajánlották a játékot.
Regisztrált, játszott.
Kb. 10 perc múlva megpróbálta az aktiválást, és azt a választ kapta, hogy túllépte a 12 órás időkorlátot. Érdekes!
Végre sikerült regisztrálnom..
Sziasztok !! Nem átverés én tegnap tudtam regizni és az elsö játéknapra megtett számaimat vissza igazolták !! Próbáljátok meg újra !!!
hát nekem simán sikerült...nem volt sehol semmi probléma...
Én is próbáltam, de nekem sem sikerült.
ATTALA
Nekem sem sikerült a regisztráció, lehet, hogy egy nagy átverés az egész...
Nekem sem sikerült a regisztráció, lehet, hogy egy nagy átverés az egész...
Sziasztok. Szeretnék érdeklödni hogy ki tudott regisztrálni most iduló ingyen lottón mert én megprobáltam de nem sikerült pedig mindent jól csináltam állandoan azt irja ki hogy hibás a biztonsági kód pedig azt ők adják. nem tudom mi a baj nincs semmi i-mail ahhol érdeklödhetnék légyszives aki tud segitsen elöre is köszönöm...