Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 59 oldal |
Gia: ha ez így igaz akkor viszont kitolás, mert én most kattogtam végig egy regivel és persze rengeteg puzzle hiányzik. :(
Ma éjfélig lehet a nyereményekre jelentkezni!!!
Akkor nem vagyok egyedül:)
Gabi77: tavalyira nem emlékszem, csak arra hogy nem nyertem semmit. :)
Wrox: én fent 35 napot látok és most vagyunk a 30. napon. Én ebből gondolom. Aztán lehet hogy tévedek.
Tényleg VárszegiViki, tavaly nem Karácsony előtt fejeződött be? S addigra már a sorsolás is meg volt? Vagy csak nem jól emlékszel?
Ezt hol láttad?
A játékszabályban ezt mondja:
"A bejelölést a játék végéig (2007. december 15. éjfél) variálhatod, utána már nem tudsz módosítani."
6 kontinens van összesen.
OK, hogy a napoknál 35 látszik, de a játékszabály nem ezt mondja...
A játékszabályban ezt mondja:
"A bejelölést a játék végéig (2007. december 15. éjfél) variálhatod, utána már nem tudsz módosítani."
6 kontinens van összesen.
OK, hogy a napoknál 35 látszik, de a játékszabály nem ezt mondja...
A játék még 5 napig tart, addig még javítják nyugi. :)
Eddig hét elejére mindig visszakerültek a képrészletek, de ez akkor most érdekes lesz.
Aki már megcsinálta reggel, és nem törölte ki az előzményeket a böngészőjéből, az megtalálhatja a metematikát. Valami hasonlót kell keresni: ez pl. Kínáé: foldkorul.startlap.hu/index.php?talaltkep=65449c95b6e
83bbd43fa326a04d59cfd
83bbd43fa326a04d59cfd
Állítólag reggel még fenn volt a puzzle darab... :(
Ma este vége a játéknak, nekem se jön elő az oldalon az ikon :(
Nekem se jön be a "sulis válasz", szerintem megint új kérdés lesz belőle.
poro, a suliban is volt ilyen tantárgy
Szeretnék segítséget kérni!
Tágabb értelemben a "mennyiség és a tér tudományaként" - a számok és geometriai alakzatok tanaként - határozzák meg.
Tágabb értelemben a "mennyiség és a tér tudományaként" - a számok és geometriai alakzatok tanaként - határozzák meg.
szia jhanna!:)
A játék kezdőoldalán a kékmezőben fehér betűkkel, többek között található az a felirat, hogy kapcsolatfelvétel, arra klikk és ott az utasításnak megfelelően leírod a problémát.
üdv. dorati
A játék kezdőoldalán a kékmezőben fehér betűkkel, többek között található az a felirat, hogy kapcsolatfelvétel, arra klikk és ott az utasításnak megfelelően leírod a problémát.
üdv. dorati
sziasztok!
Időnként eltünnek képrészletek pl. majom, állatkert, tánc, és még sok minden. mit kell tenni? Várni?
Időnként eltünnek képrészletek pl. majom, állatkert, tánc, és még sok minden. mit kell tenni? Várni?
köszi
lindababa: még egy hét, Európa hátravan.
Meddig tart a játék?