Miért nem rossz az a napernyő, meg pohárkészlet stb... meg 100l pepsi....
Igazából a coca sem erőlteti meg magát a napi 1 díjával, és horror áron ad 1-2 dolgot...
Pepsinek nem könnyű, a coca mindig 1. helyen állt.. mondjuk nem véletlen... többet költenek marketingre meg mindenre....
krysztasz Hozzászólás - 2010. június 01. :: 18:22
megnéztem én is a pepsit, tényleg nem hozza lázba a sűrűn játszó játékosokat. Talán azt, aki csak ímmel-ámmal játszik. Végül is, biztos visszaessett a pepsi fogyasztás - is -, így gazdaságos nekik. Aztán a többi már más kérdés, hogy mennyi jön össze belőle.
karnis Hozzászólás - 2010. június 01. :: 18:08
Én az olyan játékokon nem szoktam játszani, ahol amit vennem kell ugyanolyat nyerhetek.
Geriii Hozzászólás - 2010. június 01. :: 18:01
2007-ben óránként volt=) reggel 8-tól este 8-ig vagy valami ilyesmi volt és közte volt óránként=) vagy valami ilyesmi volt=) és valóban lehettt koncertjegyeket is nyerni......de mégsem poharakat mint most....

macikacska Hozzászólás - 2010. június 01. :: 17:58
Hát igaz ami igaz tényleg nem nagy szám

de tavaly évvégén volt még a pingvines landolós játékuk
2007. játéknál szerintem nem óránként volt mobil és Black Eyed Peas koncertjegyet is lehetett nyerni mert nekem az sikerült anno
Pepsi függő vagyok, de idén biztos nem a játék miatt iszom, ja és nálunk még seholsincs játszós kupak

lindababa Hozzászólás - 2010. június 01. :: 17:55
Én cocás vagyok, de ha ott nyernék 100 litert, én örülnék neki.
marycsiga Hozzászólás - 2010. június 01. :: 17:51
köszi
mégis sokan fognak játszani...
fozo.gabi Hozzászólás - 2010. június 01. :: 17:49
http://zizz.hu/pepsi
fozo.gabi Hozzászólás - 2010. június 01. :: 17:49
...hát én is többet vártam...
nagyon örültem mikor láttam, hogy indulni fog...
hofi Hozzászólás - 2010. június 01. :: 17:48
Én is többet vártam

Geriii Hozzászólás - 2010. június 01. :: 17:47
Mostani pepsis játékot én szégyenlem........szánalmasan alacsony költségvetésből akaják ezt megcsinálni.....fújjj..

Amikor még pepsi fan voltam a nyereményjátékai miatt......EZ mostmár végleg elmult......

Pepsi: új design= rosszabb kínézet,
új játékok= szánalmassabbak mint valaha
Pepsinek volt sok jó nyereményjátéka, mára aznban már csak az emlékek maradnak. Nézzünk is vissza a múltba:
...
2007-ben MINDEN ÓRÁBAN nyer , díjak: óránként
-FELSŐKATEGÓRIÁS MOBILTELEFON ÓRÁNKÉNT!
Vélemény:
Nagyszerű játék volt, óránként nyeremény, értékes nyeremények
Azon a nyáron színte csak pepsit ittam=)
2008-Ban: óránként focilabda és táska
Vélemény: jó játék volt, de korántsem volt olyan értékes és izgalommal teli mint 2007-ben
2009--- Télapós játék a pepsi honlapon..........DEDÓS! UNALMAS!!!
2010-ban HOGY NEM SÜL LE AZ ARCUKRÓL A BŐR.........?!
NYEREMÉNYEK ÉRTÉKE SZÁNALMASSAN ALACSONY, A SARKI BOLT AHOL NAPI 10FŐ HA MEGFORDUL CSINÁLNA ILYEN JÁTÉKOT..... ÉGŐŐŐŐŐŐ!
Pepsi kinézetéről: BORZALMASAN ROSZ AZ ÚJ DESIGN..

akinek véleménye van a pepsiről vagy nyereményjátékairól annak itt a helye