Startlap foci tippelős
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 3 oldal |
Köszi a segítséget mindenkinek :)
c.r o
Nekünk engedet regisztrálni több névvel is,de csak azokkal az email címekkel,amikkel nem játszottunk a bubbán.És mindről tippelni is tudtunk a párommal.
Ja, és a pipák a tippelés után jelennek meg lejjeb az eddigi pontokkal.
Ami a belépést illeti, én mostmár mindig előbb tippelek, utána úgyis kiírja, hogy beléptem...ez is érdekes.
Tudja valaki ki van a mai képen? És megosztaná velem emailban? köszi!
Én továbbra sem tudok belépni :( Már írtam is nekik
Ti hol látjátok az előző napi pipát, x-et?
Ti hol látjátok az előző napi pipát, x-et?
Remélem, legalább a reklamációk hatására visszaellenőrzik, és a tegnapi helyes tippeket kipipálják...Egyébként az nekem is feltűnt, hogy a Bubbánál még több emilről is engedett játszani, most egy gépről csak egyről...
Nálam is semmi.
Sőt ami tegnap valahogy pipa lett meg x az is eltünt.
Tegnap még írni sem tudtam nekik, de ma megtettem.
Sőt ami tegnap valahogy pipa lett meg x az is eltünt.
Tegnap még írni sem tudtam nekik, de ma megtettem.
akármit csinálok semmi
Újra kellett regiznem, igy viszont tökéletesen működik. De erről a gépről csak egy regisztrációt engedett, igy a férjem nem játszhat. :o))
nekem még most sem működik!eddig sem voltam velük megelégedve
lehet tippelni!
Én is írtam levelet a startlapra, hogy nem egyedi eset hogy nem lehet belépni a játékba régi regivel. Remélem hamar lépnek valamit. Én addig is regiztem másik mailról, úgy ment.
Ha kérdése van...
Nem működő link...
Nem működő link...
tangi Hozzászólás - 2006. június 10. :: 19:51
Bocsánat , nagy L , mint Lerta!
tangi Hozzászólás - 2006. június 10. :: 19:50
lerta! Az impressziumon belül hol?
Lerta Hozzászólás - 2006. június 10. :: 19:22
Reklamáltam a startlap impresszumból vett lehetőségen, ajánlom Nektek is. Kíváncsian várom a reakciójukat...
Lerta Hozzászólás - 2006. június 10. :: 19:11
Csatlakozom az előttem szólókhoz...A startlap ezt nagyon elbaltázta. Ami azt illeti, a tegnapi nyertesekről mélyen hallgatnak, ezek után nem is csoda...
Gittta Hozzászólás - 2006. június 10. :: 18:23
Én sem tudtam bejelentkezni, vagyis azt hittem, de azért bejelöltem amit jó válasznak gondoltam. Felül a név mellett pipa, lent x. És itt már jelöli, hogy bejelentkeztem.
mia Hozzászólás - 2006. június 10. :: 16:17
én a saját címemmel be sem tudok jelentkezni. Amikor regizni próbálnék, akkor azt írja,h ezzel a címmel már regiztek. Amikor csak simán szeretnék bejelentkezni, akkor meg azt írja,h jelentkezzek be, stb,stb...
Egyébként bejelöltem a megfelelő választ, és nálam is ki van ikszelve alul, pedig a mai nagyon egyértelmű A tegnapi ok.
Bocsánat , nagy L , mint Lerta!
tangi Hozzászólás - 2006. június 10. :: 19:50
lerta! Az impressziumon belül hol?
Lerta Hozzászólás - 2006. június 10. :: 19:22
Reklamáltam a startlap impresszumból vett lehetőségen, ajánlom Nektek is. Kíváncsian várom a reakciójukat...
Lerta Hozzászólás - 2006. június 10. :: 19:11
Csatlakozom az előttem szólókhoz...A startlap ezt nagyon elbaltázta. Ami azt illeti, a tegnapi nyertesekről mélyen hallgatnak, ezek után nem is csoda...
Gittta Hozzászólás - 2006. június 10. :: 18:23
Én sem tudtam bejelentkezni, vagyis azt hittem, de azért bejelöltem amit jó válasznak gondoltam. Felül a név mellett pipa, lent x. És itt már jelöli, hogy bejelentkeztem.
mia Hozzászólás - 2006. június 10. :: 16:17
én a saját címemmel be sem tudok jelentkezni. Amikor regizni próbálnék, akkor azt írja,h ezzel a címmel már regiztek. Amikor csak simán szeretnék bejelentkezni, akkor meg azt írja,h jelentkezzek be, stb,stb...
Egyébként bejelöltem a megfelelő választ, és nálam is ki van ikszelve alul, pedig a mai nagyon egyértelmű A tegnapi ok.
tangi Hozzászólás - 2006. június 10. :: 15:01
birka7! Én is így jártam ,és ahoz képest, hogy tegnap sem fogadta el Tottit, ott most pipa van. Hát én nem értem ezt!
birka7 Hozzászólás - 2006. június 10. :: 14:34
nem!
Mert a helyes válasznál ott van kipipálva amira tippeltem!
De lent a pontjaidnál már ki van x-elve!!!!!!!
Hát ez hogy lehet??
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. június 10. :: 14:28
Birka7: pedig ő az, csak vigyázni kell hol a pötty amikor beírod a mail címedet, jelszót, mert nem kérdezi külön hogy akkor a válasz elküldése, lehet a belépés idején, mint általában alapértelmezésben a jobb felsőben volt a pötty és te ezt nem vetted észre. Szerintem ez történhetett. Egy kissé elbaltázott játék szvsz.
birka7! Én is így jártam ,és ahoz képest, hogy tegnap sem fogadta el Tottit, ott most pipa van. Hát én nem értem ezt!
birka7 Hozzászólás - 2006. június 10. :: 14:34
nem!
Mert a helyes válasznál ott van kipipálva amira tippeltem!
De lent a pontjaidnál már ki van x-elve!!!!!!!
Hát ez hogy lehet??
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. június 10. :: 14:28
Birka7: pedig ő az, csak vigyázni kell hol a pötty amikor beírod a mail címedet, jelszót, mert nem kérdezi külön hogy akkor a válasz elküldése, lehet a belépés idején, mint általában alapértelmezésben a jobb felsőben volt a pötty és te ezt nem vetted észre. Szerintem ez történhetett. Egy kissé elbaltázott játék szvsz.
birka7 Hozzászólás - 2006. június 10. :: 14:13
nem tud valaki valami reklamációs vonalat?
birka7 Hozzászólás - 2006. június 10. :: 14:11
A focis játékba beírtam a helyes megoldást és nem az a helyes!!!!!
Az hogy lehet?
Nem David Beckham????????????????
Akkor ki?
gida3310 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 22:03
ani-ha
én kaptam levelet, de csak egy email címemre, pedig a többi is játszott!
Nekem is felhozta az adatokat, beírtam a jelszót, és én is azt a választ kaptam, mint ti
nem tud valaki valami reklamációs vonalat?
birka7 Hozzászólás - 2006. június 10. :: 14:11
A focis játékba beírtam a helyes megoldást és nem az a helyes!!!!!
Az hogy lehet?
Nem David Beckham????????????????
Akkor ki?
gida3310 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 22:03
ani-ha
én kaptam levelet, de csak egy email címemre, pedig a többi is játszott!
Nekem is felhozta az adatokat, beírtam a jelszót, és én is azt a választ kaptam, mint ti
marycsiga Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:57
sziasztok!Focisnál nekem sem enged semmit.
Más:nem tudja valaki ,hogy MSN-hez honnan lehet jópofa hangulatjeleket letölteni?tesómékni ma megtaláltam,de itthon már nem.köszi
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:37
Én kaptam de semmi!
ani-ha Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:36
birka7,gida
A beérkezett levélből léptem be először az oldalra, akkor felhozta az adataimat is, csak jelszót kellett hozzáírnom.
Később, a másik e-mail-ről viszont - pedig oda is jött tőlük levél - már nem hozta fel az adatokat sem, és ugyanazt írta ki: erről az e-mail címről már reg.
Azt gondolom, most nem enged több e-mail címet regisztrálni.
De hogy egyet sem, abban nem tudok segíteni. Ti nem kaptatok levelet? Esetleg onnan érdemes próbálkozni.
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:29
ja!!
Segítsetek!!
Az előző játéknál (bubba) nem kellett jelszót megadni nem??
sziasztok!Focisnál nekem sem enged semmit.
Más:nem tudja valaki ,hogy MSN-hez honnan lehet jópofa hangulatjeleket letölteni?tesómékni ma megtaláltam,de itthon már nem.köszi
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:37
Én kaptam de semmi!
ani-ha Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:36
birka7,gida
A beérkezett levélből léptem be először az oldalra, akkor felhozta az adataimat is, csak jelszót kellett hozzáírnom.
Később, a másik e-mail-ről viszont - pedig oda is jött tőlük levél - már nem hozta fel az adatokat sem, és ugyanazt írta ki: erről az e-mail címről már reg.
Azt gondolom, most nem enged több e-mail címet regisztrálni.
De hogy egyet sem, abban nem tudok segíteni. Ti nem kaptatok levelet? Esetleg onnan érdemes próbálkozni.
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:29
ja!!
Segítsetek!!
Az előző játéknál (bubba) nem kellett jelszót megadni nem??
gida3310 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:28
birka7
Nekem is ez a problémám!
Aki tud segítsen!
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:24
Akármit írok be a jelszónak kiírja hogy ezzel az emailcímmel már regisztráltam!
Mit tegyek??
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:15
Sziasztok!
Nem tudok belépni semelyik e-mailommal sem a startlapos focis játékra
Kéri a jelszót de már nemtom!
Valaki tud segíteni?
birka7
Nekem is ez a problémám!
Aki tud segítsen!
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:24
Akármit írok be a jelszónak kiírja hogy ezzel az emailcímmel már regisztráltam!
Mit tegyek??
birka7 Hozzászólás - 2006. június 09. :: 21:15
Sziasztok!
Nem tudok belépni semelyik e-mailommal sem a startlapos focis játékra
Kéri a jelszót de már nemtom!
Valaki tud segíteni?