Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 174 oldal |
Egy kicsit el vagyok keseredve Sajnos semmivel nem sikerül nyerni Nagyon szeretnék nyerni egy sup-ot,de egyikkel se jön össze. Adjatok tanácsot, hogy mit csinálok rosszul. Szép napot sok nyereményt mindenkinek 🤗🍀
Betája, én nem vagyok nagy konkurencia, csak pár Coop csokis pályázatom volt.
Úgy vagyok, vele, hacsak nem akciós, nem szívesen adok ki egy falat csokiért 200 Ft-ot. Akkor inkább egy tábla Lidl-es csoki, ami 249. 😀
Amúgy fel a fejjel, ez az évem nekem se jó eddig. Tudom ez nem vigasztal, de legalább nem vagy egyedül. 😅
Úgy vagyok, vele, hacsak nem akciós, nem szívesen adok ki egy falat csokiért 200 Ft-ot. Akkor inkább egy tábla Lidl-es csoki, ami 249. 😀
Amúgy fel a fejjel, ez az évem nekem se jó eddig. Tudom ez nem vigasztal, de legalább nem vagy egyedül. 😅
Betája
vagy 50 Coop beküldésből akár a Fődíj is
Coop 100 000 -et én is 1 blokkból nyertem .
vagy 50 Coop beküldésből akár a Fődíj is
Coop 100 000 -et én is 1 blokkból nyertem .
Betája
Drukkolok, hogy így legyen! És jó olvasni, hogy ezek szerint Te is megfontoltan / előre tervezetten / okosan töltögetsz! ;-)
Drukkolok, hogy így legyen! És jó olvasni, hogy ezek szerint Te is megfontoltan / előre tervezetten / okosan töltögetsz! ;-)
J! Köszi a biztatást! Ebből a hétvégi sok beküldésből még egy heti is összejöhet akár...
Betája
Szerintem igen, rengetegen játszanak. Illetve én is úgy érzem, hogy egyik-másik játéknál szinte lehetetlen nyerni, mert arra jobban "ráállnak" egyesek. Saját tapasztalatom szerint azonban nem szabad feladni, ha az egyik játék nem jött össze (nálam is volt vagy 4-5 az elmúlt pár hónapban, ami totál 0-ás volt), menni kell tovább, és készülni a következőre.
Szóval: hajrá! Ne add fel!
Szerintem igen, rengetegen játszanak. Illetve én is úgy érzem, hogy egyik-másik játéknál szinte lehetetlen nyerni, mert arra jobban "ráállnak" egyesek. Saját tapasztalatom szerint azonban nem szabad feladni, ha az egyik játék nem jött össze (nálam is volt vagy 4-5 az elmúlt pár hónapban, ami totál 0-ás volt), menni kell tovább, és készülni a következőre.
Szóval: hajrá! Ne add fel!
"Sok az eszkimó, kevés a fóka!"
Nem szoktam itt rinyálni, de most elgurult a pöttyös labdám... sok pályázatból semmi... Lidl, Aldi, Spár.... pl: coop csoki úgy 50:0 oda. Küldtem éjjel, nappal, hajnalban... a többit is.... ennyire sokan játszanak már? Idén kb. 20 ezer Ft. értéket nyertem... 😝
Na nálunk mindenki utálja a sört. Vettem ennek ellenére 2 Borsodit. Szomszédnak adom, dobozt visszakérem....
Amúgy én se iszom sört,soha nem is ittam,nem is tudnám meginni 😁 meg hát,mindennap vezetek...mikor is?!
Csak a játék miatt vettem,de tele van a spájz...
Csak a játék miatt vettem,de tele van a spájz...
Drága szamócám!
Ezt csak most olvastam,de emailen már válaszoltam!
Imádlak! 😁❤️❤️❤️❤️
Ezt csak most olvastam,de emailen már válaszoltam!
Imádlak! 😁❤️❤️❤️❤️
szamócám
Gratulálok! 👍Ez szép gesztusTőled😊
Gratulálok! 👍Ez szép gesztusTőled😊
fitoska !🍀
Gratulálok! Megnyerted a Heineken napi nyereményt!
20 ezer ft értékű drukkerbolt.hu utalványt!!!
Ugyanis én egy talált blokkal nyertem ,az életemben nem ittam sört ,sőt nem is ismerek olyat aki iszik.
Úgy döntöttem, hogy neked adom!!!!
Már át is küldtem !
😻
Gratulálok! Megnyerted a Heineken napi nyereményt!
20 ezer ft értékű drukkerbolt.hu utalványt!!!
Ugyanis én egy talált blokkal nyertem ,az életemben nem ittam sört ,sőt nem is ismerek olyat aki iszik.
Úgy döntöttem, hogy neked adom!!!!
Már át is küldtem !
😻
Heineken 8/0
Nagyon szomorú vagyok... csak 1 napit szerettem volna ... 😔
Nagyon szomorú vagyok... csak 1 napit szerettem volna ... 😔
Szerintem én viszem a pálmát
20 db blokkot vásároltam 1 db Cerbonákkal
20 db blokkot vásároltam 1 db Cerbonákkal
Neeee...
A két tábla Milka csoki sem sokkal jobb 798-ért 🙁
Jaja, nem is annak vettem, inkább köszönöm a támogatást.
A gyerekek meg majd örülnek, hogy még egy kört hozok nekik még a játék vége előtt...
A gyerekek meg majd örülnek, hogy még egy kört hozok nekik még a játék vége előtt...
Ez nem nevetős akart lenni, hanem együtt érzős... Én is így tolom sokszor sajna... legutóbb 1 Ft...